Eyes Wide Shut 2017 – Er was eens (VOLZET)


Eyes Wide Shut 2017 – Er was eens

Onze vorige Eyes Wide Shut Chateau Party zindert nog na en toch zijn we al drukdoende om een volgend evenement in vorm te gieten, een Eyes Wide Shut Chateau Party ‘er was eens’.
Voor ons is het nog steeds een uitdaging…

We hebben de hand kunnen leggen op een Chateau, gelegen in een verlaten mystieke omgeving, omrand door grasvelden en loofbomen. En om teleurstellingen te vermijden geven dat weekend twee party’s met overnachting op locatie en ontbijt.

DECADENT EN STIJLVOL

ER WAS EENS
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2017 organiseren we telkens een EyesWideShut Chateau Party ‘ER WAS EENS’ voor een beperkt aantal genodigden. Enkel paren (m-f) en een kleine selectie van zorgvuldig gekozen singe dames en heren.

De locatie houden we omwille van discretie in het verborgene, alleen de genodigden worden te zijner tijd hierover ingelicht. Omwille van planning geven we toch enig inzicht, vanuit Brussel is het een uurtje rijden met de wagen in ‘zuidelijke’ richting.


CHATEAU MORREAU

18e eeuw
Het Neoklassieke Chateau is goed verborgen gelegen net buiten een ingeslapen eeuwenoud Ardens dorpje op een vier hectaren groot, gedeeltelijk bebost, landgoed. De eerste sporen van het kasteel dateren uit de vroege 18e eeuw.

De barones liet het met zorg restaureren en herinrichten en koos daarbij voor het authentieke behoud, met antieke meubelen, vloer- en wandtapijten, kroonluchters en schilderijen.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, rijkelijke salons en woonkamers. De slaapgelegenheden zijn op de hoger gelegen verdiepingen voorzien evenals het enigszins gedateerde maar nog steeds functionele sanitair en badkamers.


CONCEPT EN INTENTIE

Genodigden
We hebben gemerkt dat we tijdens voorgaande party’s teveel geïnteresseerden moesten teleurstellen wegens de snelle volboekingen. Om dit te vermijden organiseren we nu twee ontmoetingen dit om geen afbreuk te doen aan het concept EyesWideShut, stijlvolle ER WAS EENS Editon Party’s met een hoge decadentie en een intieme besloten sfeer die de genodigden zo weten te waarderen.

Een overnachting op het ‘Chateau’ met ontbijtbuffet is in de prijs inbegrepen. Er zijn een beperkt aantal slaapkamers aanwezig, diegene die niet op het ‘Chateau’ kunnen overnachten raden we aan in de omgeving een slaapplaats te reserveren, mogelijkheden zijn legio. Uiteraard kan u hierbij op onze medewerking rekenen.


Chambre D’amour

Elkaar sensueel kunnen ontdekken
Naast de Ontvangst- en Partyruimten voorzien we voor deze “ER WAS EENS” Edition een ‘Chambre d’Amour’ waar onze gasten zich kunnen losmaken van het wereldse en elkaar sensueel kunnen ontdekken in een luxueuze omgeving.

Loungezetels en mondaine slaapbanken voorzien van weelderige kussens en satijnen lakens met knusse zithoeken die uitzicht geven op een lucullisch spektakel…of men actief wenst deel te nemen of discreet vanuit een comfortabele fauteuil toekijkt voor iedereen zijn er mogelijkheden.


BOEKINGEN

Enkel geregistreerde leden van Deccadent.com kunnen deelnemen aan dit evenement.
Het reserveren verloopt als volgt:

 • Men schrijft in voor het event op onderstaande keuzeformulier met profielnaam, mobielnummer en e-mail
 • U hebt de mogelijkheid u tickets te betalen via Visa – Master card of Bancontactt
 • Na betaling is uw deelname definitief en krijgt u regelmatig toegang tot informatie die voorbehouden wordt voor de gasten.

De kostprijs all-in omvat een EyesWideShut Party met alle dranken en hapjes, een overnachting en ontbijtbuffet voor diegenen die bij ons een overnachting geboekt hebben.
EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY – ER WAS EENSDRESSCODE DAMES

17e eeuw
Aankomst in cocktailjurk of gelijkwaardig, Venetiaans handgemaakt masker, high heels – lingerie.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.


DRESSCODE HEREN

Zwart Smoking of costum met vlinderstrik of das (verplicht) of donker maatpak met wit hemd en vlinderstrik, Venetiaans handgemaakt masker en aangepaste schoenen.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.


HUISREGELS

Aangezien discretie en anonimiteit een belangrijk aspect vormt zijn er enige voorwaarden aan verbonden:
EYES WIDE SHUT CHATEAU “ER WAS EENS” EDITION

 • Als men de algemene regels van welvoeglijkheid en etiquette volgt kan er niets mis gaan.
 • Dresscode is verplicht.
 • De maskers worden de ganse avond gedragen.
 • Er wordt verwacht dat de gasten zich respectvol en welgemanierd gedragen, voyeurisme is toegestaan, actief meewerken aan een geslaagde avond wordt gewaardeerd.
 • Overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd.
 • Het gebruik of verhandelen van drugs is natuurlijk niet toegestaan.

EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY – ER WAS EENS


De eerste EWS “ER WAS EENS” Edition is voorzien op vrijdagavond 22 september om 21h00, u wordt ten vroegste verwacht om 20h00, zaterdag is er een laat luxueus ontbijtbuffet. Uiterlijk om 11h00 nemen we afscheid en dient u uitgeboekt te zijn.

De tweede EWS “ER WAS EENS” Edition vangt aan op zaterdagavond 23 september 21h00 en kent een gelijkaardig verloop qua tijdstippen.
Beiden worden het ‘Full EyesWideShut’ Party’s, uitgebreid met specifieke elementen die uitermate geschikt worden gemaakt door het Chateau.
Later meer hierover.

 

Comments

  • Profielfoto van Ziver13

   Ziver13

   september 4, 2017

   Dear Sluty,

   It’s is our first time attending the party eyes wide shut. Since you have participated once before the party, could you give me an idea of an assignment / “opdracht” for my wife and my wife for me.

   Thank you so much, with love.

   Ziver13

 1. Profielfoto van NAPOLEON

  NAPOLEON

  mei 4, 2017

  OPGELET!!!

  De reserveringen stromen binnen – na 1 uur was al meer dan 60% volboekt!! – , dus als je er écht wil bijzijn, is snel reserveren het huidige to-do.
  Succes.

  Napoleon.

 2. Profielfoto van Papillons2nuit

  Papillons2nuit

  mei 8, 2017

  Bonsoir ,nous souhaiterions réserver pour participer à la soirée du vendredi 22 septembre mais nous aimerions savoir à quelle heure pouvons nous disposer de la chambre au chateau pour pouvoir se préparer.
  Merci de votre retour.
  Coquinement votre

 3. Profielfoto van Rossie

  Rossie

  mei 12, 2017

  Beste vrienden, Dauphiné & Sir,

  We zijn er weer bij op vrijdag 22 september met overnachting in het kasteel deze keer.
  Makkelijk om wat na te genieten op de kamer.

  “De minima magnus scintilla nascitur ignis”
  “van een kleine vonk komt een groot vuur”

  Met passionele groeten

  Miss en Sir Rossie

 4. Profielfoto van Ren

  Ren

  juni 18, 2017

  Wij komen ook op vrijdag. Zijn er alleenstaande heren die de mogelijkheden tot een avontuur met ons willen exploreren, dan horen wij dat graag!

  • Profielfoto van adeje

   adeje

   juni 18, 2017

   hello, ik ben ook voor de vrijdag ingeschreven, ik kom als alleenstaande man en ik zou erg geinterresseerd zijn om jullie te leren kennen om een sexueele avontuur samen te beleven, laat mij iets weten, groetjes, Michel

 5. Profielfoto van bxl1000

  bxl1000

  juli 5, 2017

  Wij zijn erbij op vrijdagavond.
  Krijgen wij nog iets van bevestigingsmail met een hotel adres toegestuurd ? Betaling is allesinds gebeurd.
  Bxl1000

 6. Profielfoto van deccadent.com

  deccadent.com

  juli 22, 2017

  Eyemask is aangewezen om de kunnen eten en driken.
  U bent vrij gedurende de avond te veranderen van masker.
  Deze mag eveneens volledig gesloten zijn.

 7. Profielfoto van haay70

  haay70

  juli 22, 2017

  Oké, dank voor uw antwoord. Dan kunnen we iets gepast beginnen zoeken :-).

  Wij blijven niet overnachten, zullen er lockers zijn om van kleding/masker te veranderen? Ontvangen we nog meer informatie?

 8. Profielfoto van PartyloversAC

  PartyloversAC

  augustus 1, 2017

  Wij komen op zaterdag en zouden het leuk vinden met gelijkgestemden die ook zaterdag komen van tevoren contact hebben, liefst met een stel dat al eerder naar dit feest is geweest. We komen voor de eerste keer en het zou leuk zijn meteen wat aanspraak te hebben en wat van de ervaringen te horen. Neem gerust contact met ons op. Groeten, PartyLoversAC.

  • Profielfoto van Xman

   Xman

   september 21, 2017

   wij kunnen niet gaan ! gevallen met de fiets dinsdag barst in heupkom gelieve mailen naar tbuysse @hotmail.com of bellen naar 0484501012 dus 2 kaarten te koop met overnachting

 9. Profielfoto van Sluty

  Sluty

  augustus 6, 2017

  Wegens omstandigheden kunnen wij op volgende feest niet zijn daardoor verkopen wij ons kaarten voor

  Koppel -Eyes wide shut Met overnachting Comfort kamer tweede verdiep vrijdag 22 Sept 2017

  Neem gerust contact.

 10. Profielfoto van Ziver13

  Ziver13

  september 4, 2017

  As we are attending the party Eyes wide shut for the first time (Friday), i would like to know if any of you who have been before can give us a clue of ideas of the assignment given for your lover (time, context etc). I will appreciate any help.

  Ziver

  • Profielfoto van Fidelio

   Fidelio

   september 10, 2017

   It will be our first time too (friday). We don’t know how the evening is going to take place et we would like to participate to some assignments but we don’t have any idea about them. We would appreciate any help too.

  • Profielfoto van Xman

   Xman

   september 21, 2017

   wij kunnen niet gaan ! gevallen met de fiets dinsdag barst in heupkom gelieve mailen naar tbuysse @hotmail.com of bellen naar 0484501012

 11. Profielfoto van Xman

  Xman

  september 21, 2017

  iemand geintresseerd om onze uitnodiging voor morgen over te nemen met overnachting ….ik ben eergisteren gevallen met de fiets en heb een barst in mijn heup ….gelieve te sturen naar tbuysse@hotmail.com of bel naar 0484501012 jullie krijgen mijn voucher + paswoord

 12. Profielfoto van thyrsa

  thyrsa

  september 22, 2017

  Zijn er toevallig mensen die extra maskers bij zich hebben? We komen zojuist aan in Belgie op de lokatie en zien dat we alles mee hebben genomen, behalve…… het tasje met de prachtige handgemaakte maskers. Help, wie oh wie heeft toevallig extra maskers meegenomen? We zullen er natuurlijk voor betalen – thyr-sa@outlook.com

Add a comment

You must be logged in to comment.

Online

Op dit moment zijn er geen leden online

Groepen

Profiel zoeken

Leden

 • Profielfoto van gewillige
  geregistreerd op 13 uren, 42 minuten geleden
 • Profielfoto van soul
  geregistreerd op 1 dag, 11 uren geleden
 • Profielfoto van Diboesty
  geregistreerd op 1 dag, 22 uren geleden
 • Profielfoto van sensuali
  geregistreerd op 2 dagen, 17 uren geleden
 • Profielfoto van Costa
  geregistreerd op 2 dagen, 19 uren geleden
 • Profielfoto van SkyLovers
  geregistreerd op 2 dagen, 23 uren geleden
 • Profielfoto van Libele69
  geregistreerd op 3 dagen, 1 uur geleden
 • Profielfoto van MissQ
  geregistreerd op 4 dagen, 22 uren geleden
 • Profielfoto van Abduldxb69
  geregistreerd op 6 dagen, 14 uren geleden
 • Profielfoto van Bounties
  geregistreerd op 1 week geleden
 • Profielfoto van Hijzij2011
  geregistreerd op 1 week geleden
 • Profielfoto van Paradijskastaars
  geregistreerd op 1 week geleden
Copyright © 2016 deccadent.com