Artistieke naakt fotografie


Artistieke naakt fotografie

Eén van de mooiste kunstwerken is zonder twijfel het menselijke lichaam.

Het doet er niet toe of je man of vrouw bent, lang of kort, jong of oud, dik of dun, alleen of met twee, of misschien wel heel zwanger. Schoonheid is iets wat zich op een ander niveau bevindt.


Image
Maak een uniek fotografisch schilderij met je lichaam.

Laat het in een betoverend licht zetten door een unieke fotograaf, en durf je verder gaan?
Denk bijvoorbeeld eens aan je huid als schildersdoek?

Heb je al eens overwogen om een fotograaf aan te spreken om artistiek naakt foto’s te laten maken, maar wist je niet waar je terecht kan?

Ben je op zoek naar mooie intieme naaktfoto’s van jezelf, maar ben je bang om bij louche figuren terecht te komen?

Denk je er al lang over om naaktfoto’s te laten maken maar wil je liefst een vrouw als fotograaf? Ook dat is mogelijk.serene sfeer
Image is professionele Art Director in de marketing, met een unieke kijk en een ruime ervaring in de kunstfotografie.

U kan terecht voor een fotoshoot in een serene sfeer, waarbij helemaal rekening houden wordt met uw eigen wensen en grenzen. Wat ook uw motivatie is, naaktfoto’s laten maken door Image gebeurt in een sessie waar u plezier aan zal beleven en met een sfeer waarbij u zich goed zal voelen.Er zijn heel wat redenen waarom u zou willen naaktfoto’s laten maken. Heel veel mensen denken erover om een artistiek naakt portret te laten maken, maar durven de stap niet te zetten. Het is nochtans een vorm van fotografie waarbij de mens in zijn eenvoudigste, meest kwetsbare, maar tegelijk mooiste vorm afgebeeld wordt. Misschien wil u naaktfoto’s laten maken voor een portfolio als model misschien wil u een herinnering aan uzelf, misschien wil u uw partner een heel intiem cadeau bezorgen? Of misschien wil u als koppel naaktfoto’s laten maken? Een heel origineel idee, waar jullie lang mooie en intieme herinneringen aan overhoudt.

anders-zijn
Veel mensen denken dat ze te oud, slecht gebouwd of te lelijk zijn om naaktfoto’s te laten maken. Dat is een grote misvatting! Je hoeft geen fashion-model te zijn om mooie naaktfoto’s te laten maken. Image heeft al ontelbare mensen gefotografeerd, maar nog nooit een lelijk persoon ! Mensen zijn niet mooier of lelijker omdat ze dikker of dunner zijn, ouder of jonger. Vergeet dat ideaalbeeld ! Mensen zijn “anders” ! En het is net dat anders-zijn dat hen zo boeiend maakt. Dat is één van de grondgedachten.

Fotoboeken en posters, blijvende herinneringen.

Fotoboek
Techniek staat niet stil, losse foto’s en klassieke in-kleef albums worden vervangen door schitterende fotoboeken of posters met onbeperkte creatieve mogelijkheden en worden professioneel gedrukt.

Een fotoboek maakt herinneringen op een unieke wijze tastbaar, men beleeft die intense momenten steeds opnieuw. Laat de gedachten afdwalen en kom even tot rust door het heen-en-weer bladeren doorheen het boek, het is een moment voor uzelf.

In overleg met u kan een buitengewoon fotoboek of poster worden samengesteld. Er zijn fotoboeken in verschillende oriëntaties, vierkant, liggend of staand en in verschillende formaten van klein tot erg groot. Daarnaast is er onder andere nog keuze van papiersoort en druktechniek.

De creativiteit en mogelijkheden zijn onbeperkt en zorgen voor een gepersonaliseerd resultaat.


EYESWIDESHUT

Als tijdens een ‘Privé EyesWideShut Evenement’ een fotoreportage wordt verwacht is Image onze discrete en respectvolle partner en officiële fotograaf. Als geen ander weet hij de stijlvolle, decadent sfeer die EyesWideShut uitstraalt vast te leggen op de gevoelige plaat.


Denk je erover om naaktfoto’s te laten maken, in de studio of in een natuurlijk decor? In alle discretie en in een aangename sfeer? Met of zonder visagie of lichaamsdecoratie? Neem even contact , het is vrijblijvend.

Foto studio

De Loft is een vrijstaand gebouw met een aparte oprit en met een eigen parking.
Het gebouw 200m gelegen van het Vrijbroekpark, erg rustig en zonder lawaaihinder van buitenaf, ideaal voor video-opnames.

Het woongedeelte is 18m x 6m, met hoog plafond.

De afgesloten tuin is 6m x 6m en er staat een volledige teake tuinset en een lange bank. Een luchtje scheppen, een sigaretje roken , of gewoon willen genieten van de rust en de zon is hier mogelijk.


Accommodatie

 • Open ruimte met hoog plafond
 • Belichting voor foto opnames
 • Lounge salon met groot Flat screen
 • Open keuken
 • Bar
 • Apparatuur voor fotomontage
 • Make-up ruimte en ruime badkamer
 • Gesloten tuin
 • Privé parking
 • Open haard


Neem contact met:
Screen Shot 2015-12-16 at 14.59.29
COMMENTAAR

 1. Profielfoto van Slut

  Slut

  december 23, 2016

  Paar weken geleden een foto opnamen laten nemen.
  Supper mooie foto’s waarvoor dank,
  Fotograaf was zeer attent en professioneel !
  Een aanrader

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.