BEGGING FOR PEGGING


BEGGING FOR PEGGING

Omschrijving

Pegging is een seksuele techniek waarbij een vrouw, een man anaal penetreert door middel van een voorbinddildo. Het woord is niet zolang gangbaar, het is in 2001 door Dan Savage gepromoot.


Waarom

Fysische voldoening

Lichamelijke opwinding
Voor de vrouw kan de basis van de strap-on dildo voor lichamelijke opwinding zorgen door prikkeling van de clitoris, in geval van een dubbele dildo bijkomend door vaginale stimulatie. Haar genot kan nog worden verhoogd door een vibrator te plaatsen tussen de strap-on en haar clitoris.

Mannen kunnen genoegen halen door de stimulatie van de anus en rectum maar vooral door de prostaat wat tot een ‘anaal orgasme’ kan leiden. De combinatie van masturbatie, door henzelf of de vrouw, tijdens het peggen wordt door velen erg gewaardeerd..


Mentaal genot

Prostaatstimulatie

Door het stigma van anale seks en de verbondenheid met homoseksualiteit ontdekken hetero’s
het genot van dit taboe. Prostaatstimulatie wordt stilaan geaccepteerd, zeker ook door hetero’s, pegging is een techniek die hen kan introduceren in het ontdekken van nieuwe vormen van seksueel genot.

De psychologische aspecten van dominantie en onderwerping liggen bij deze vorm van seks voor de hand. Niet enkel voor de dominante dames betekent het dikwijls het hoogtepunt van een sessie.

Voor cross-dressers, mannen die zich kleden in lingerie zoals nylons, jarretels en hoge hakken kan pegging een ultieme, erotische beleving zijn van de rolwisseling.

Hermafrodieten, androgyne personen kunnen zich eveneens aangetrokken voelen tot de trans-gender aspecten van pegging.


De speelse weg naar pegging.

Inleiding

Volgens velen nog een taboe

De geaardheid van een persoon, hetero, bi of homo, staat los van anale seks.

Dat vrouwen kunnen genieten van anale seks is algemeen aanvaard, bij hetero mannen rust hier volgens velen nog een taboe op terwijl de verschillen niet zo groot, of er helemaal niet zijn.

Steeds meer stellen weten te genieten van het taboe waarbij de heteroseksuele man gepenetreerd wordt door de vrouw. De dames waarderen de rolwisseling en het gevoel van controle over het genot van hun mannelijke partner.

Door het loslaten van vooroordelen weten steeds meer heteroseksuele mannen te genieten van anale seks. Het vrijgeven van controle voelt bevrijdend, dat somtijds vrouwen hierbij de leiding nemen is dan zeker geen bezwaar.
Anale penetratie stimuleert bij de man de prostaat, de mannelijke ‘variant van de G-spot’.
Een orgasme door prostaat stimulatie wordt tot de meest intense gerekend.


Ontwikkeling

De sleutel tot succes

Openheid, vertrouwen en communiceren zijn het begin van elke succesvolle verandering. Praat over anale seks en hoe je ervan kan implementeren als een variante in je seks spel.
Voor mannen is een directe stap naar dildopenetratie meestal te groot en beleven graag een aantal tussenfasen, die het gemakkelijker maken.

De eerste stap begint dikwijls tijdens orale seks, tijdens het pijpen streelt de vrouw het perineum, het gebied tussen het scrotum en de anus. Subtiele aanrakingen en massage is voor de meeste mannen een meerwaarde tijdens het orale spel.
Als dit zo ervaren wordt is een volgende fase het masseren van de bilspleet en buitenkant van de anus, gebruik hiervoor een glijmiddel en maak cirkelvormige bewegingen met de vingers.
Duw heel geleidelijk één vinger in de anus zonder die te bewegen maar gebruik voldoende glijmiddel. Laat hem wennen aan het gevoel.
De sleutel tot succes is het langzaam opbouwen, niet overhaasten.

Eens er met één vinger kan gepenetreerd worden, is de volgende stap het masseren van de prostaat. Lees meer hierover bij het onderdeel ‘Prostaatmassage’.

Een prostaat massage kan zeer erotisch en intens voor beide partners. Het is een zeer intieme seksuele praktijk dat een paar dichterbij seksueel brengt. Je zult leren en vertrouwen stellen in elkaar terwijl het delen van een nieuwe ervaring.

Na enkele ervaringen met prostaatmassage zullen de meeste mannen tot de conclusie komen dat de druk op hun prostaat groter mag zijn. De stap naar pegging wordt dan gemakkelijker gezet.


Pegging

Aanschaffen
Het aanschaffen van een strap-on hoeft ook enige aandacht. Een strap-on bestaat uit een harnas dat verstelbaar moet zijn en een dildo. Kies een stevig verstelbaar harnas in leder of vinyl, zodat het stevig omgesnoerd kan worden. Om te beginnen is een dildo met een zes centimeter lengte en met een diameter van anderhalve centimeter voldoende. De dildo heeft best een flensvorm (dit is een grote, platte ronde basis) aan de basis.
Sommige dildo’s hebben een curve of speciale vorm om de prostaat gemakkelijker te stimuleren.


Gebruik

Glijmiddel op waterbasis

Breng de dildo in het harnas aan, stap in de strap-on en zet het stevig vast rond heupen en billen door middel van de verstelbare riempjes.
Breng een ruime hoeveel glijmiddel op waterbasis aan op de volledige lengte van de dildo. Het vooraf masseren van de anus met glijmiddel zorgt voor de nodige ontspanning van de sluitspier.
De meest comfortabele houding voor anale seks is de missionarishouding met een kussen onder de onderrug en opgetrokken benen. In deze positie kan de vrouw hem kussen, tepels en penis bespelen. Een andere houding is het buigen over iets dat lager is dan heuphoogte, een bed, stoel, tafel…. of gewoon doggy-style wat de verhouding dominantie – onderdanigheid benadrukt.

Hou grip bij het penetreren van de anus en duw voorzichtig naargelang de sluitspier zich ontspant, de man heeft hierbij een actieve rol.
Zodra de dildo enkele centimeter is binnengedrongen, wacht en laat hem wennen aan het gevoel. Plaats je handen op zijn heupen en duw zachtjes aan verder, let vooral op zijn reacties en aangeven.
Eens de sluitspier ontspant kan je heen en weer gaan, zachtjes, harder, trager of sneller…
Eigenlijk doe je niets anders dan de prostaat stimuleren wat genotvol is voor de man. De penis kan beginnen vocht beginnen te druipen of zelfs ejaculeren zonder directe stimulatie. Je kan de stimulatie verhogen door druk uit te oefenen met de dildo in de richting van de prostaat. Je concentreren op korte, snelle bewegingen kan ook dit effect teweeg brengen.

Hou controle over je partner, luister naar de snelheid van zijn ademhaling, gekreun en gekerm en de reacties van zijn lichaam. Pas je gedrag hierop aan, sneller, harder, trager, dieper….
Communicatie is belangrijk, laat hem in het begin aangeven hoe het gaat en je zal verrast zijn hoe opwindend het voor je is om zelf controle te houden over zijn genot.

Naast de mannelijke anale geneugten door pegging nog meer te ontdekken. Door de rolomkering is het een kans om de wijze waarop je je voelt te verkennen: mannelijk, vrouwelijk, dominant of onderdanig.
Een voorbinddildo is zeker zo bekent onder de Engelstalige benaming ‘strap-on’… hoe ironisch kan het zijn, achterstevoren gelezen wordt het ‘no-parts’.

Het geeft de mogelijkheid om op een heel andere wijze met je partner om te gaan en een diepe seksuele gelukzaligheid te ervaren.


COMMENTAAR

  1. Mona

    november 27, 2016

    Lijkt mij heel opwindend om eens te mogen doen! Wel al een man anaal met dildo laten genieten, maar nog niet met voorbindpenis.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.