CLOTHED FEMALES, NUDE MALE

CFNM
CLOTHED FEMALES, NUDE MALE

CFNM staat voor Clothed Females, Nude Male het zijn party’s waarin een naakte man omgeven is door een groep van vrouwen die geheel gekleed zijn. Vrouwen kunnen deze party’s waarderen vanwege de veiligheid die er van uit gaat. Men kan de man betasten en bekijken zonder dat er iets hoeft te gebeuren. Vooral voor jonge vrouwen met weinig ervaring kan dit een interessante eerste intense ervaring zijn met het mannelijk lichaam.

CFNM is geen vorm van exhibitionisme. Een mannelijke exhibitionist dringt zich op aan anderen die dat meestal niet wensen. Bij CFNM is het juist andersom, vrouwen willen dat de man uit de kleren gaat. Vaak gaat het bij CFNM niet verder dan handjobs en blowjobs, de vrouwen houden tenslotte hun kleren aan.OORSPRONG

De oorsprong is te vinden bij de oude Grieken, mannelijke atleten waren naakt en voor de spelen werden ongehuwde vrouwen meegenomen om ernaar te kijken zodat ze makkelijker toestemden in seks.

Gehuwde vrouwen waren niet toegelaten omwille van jaloezie van hun mannen. Ook lieten de Romeinse vrouwen gladiatoren vaak naakt voor hen vechten.


MANNEN – STUD

verrassende ervaring
Mannen houden van dit genre omdat men zich kan identificeren met de ‘stud’ die de hoofden van de meisjes met zijn lichaam op hol brengt en hen opgewonden achterlaat.

Vrouwen zijn er mogelijk gewend aan geraakt dat ze tot vervelens toe een lustobject zijn maar voor een man kan dat een verrassende ervaring zijn. Sommige mannen fantaseren ervan dat ze geblinddoekt zijn en dat een groep vrouwen hem bekijken en betasten.

Als vrouwen hun waardering uitspreken over hun lichaam en opgewonden raken door eenvoudigweg te kijken, is een enorme ego boost voor een man. Het geeft hem zelfvertrouwen.


MANNEN – ONDERDANIGHEID

CFNM party’s
Andere mannen houden van de onderdanigheid. Ze raken opgewonden van dominante vrouwen die hen vernederen en al dan niet seks met hen hebben. Onderdanigheid is bij mannen maatschappelijk niet erg geaccepteerd, mannen horen stoer te zijn en dominant gedrag te vertonen.

Vaak zie je dan ook dat op dergelijke CFNM party’s de man gedwongen wordt tot handelingen die ‘tegen zijn zin’ zijn. De gedachte van hulpeloosheid en het uit handen geven van verantwoordelijkheid in het genre van ‘ik kon er niks aan doen, ik werd ertoe gedwongen’ zijn bepalende factoren.


VROUWEN – SUPREMATIE

lustobject
Vrouwen houden ervan dat hier de man het middelpunt van de actie is, waar bij andere genres de aandacht geheel en al naar de vrouw uit gaat. Ook worden de mannen bij CFNM streng geselecteerd en zijn zij erg aangenaam om naar te kijken.

Anderen dames houden van de ongelijkheid en vinden het prettig om de man een keer als lustobject te domineren en te onderwerpen. Het past in de feministische zienswijze om rollen om te draaien en alle macht aan de dame toe te delen.


VARIANTEN

Er zijn een aantal varianten op dit thema mogelijk.

Vrijgezellenfeest

Een groep dames geniet van een mannelijke stripper. Het begint vaak met alleen een sensueel schootdansje, gaat dan over in het onvermijdelijke slagroom aflikken, om te eindigen met pijpen en soms meer.

De man heeft het overduidelijk naar zijn zin en de vrouwen joelen en kirren dat het een lieve lust is.


Vernedering

Een groep vrouwen dwingen een man zich uit te kleden en maken hem dan volstrekt belachelijk. Ze vernederen hem, dwingen hem hun voeten te kussen, binden hem vast, vernederen hem en laten hem ‘tegen zijn zin’ seks met hen hebben.

Het gaat hier om de ongelijkheid en de oneerlijkheid die wordt veroorzaakt door de naaktheid van de man en het feit dat de vrouwen hun kleren aanhouden. Verplichte naaktheid kan vernederend zijn en dat geeft vrouwen macht en dominantie.


Educatie omgeving

Vooral in Japans komen deze thema-party’s voor. Een man ligt naakt op tafel terwijl ‘schoolmeisjes’ giechelend met de intieme delen van de man spelen.

Het lijkt er allemaal op dat de meisjes gegeneerd zijn en voor het eerst in hun leven vol verwondering kennis nemen van de steeds stijvere penis om vervolgens stomverbaasd en gierend van gespeelde afschuw te reageren als de man tot een orgasme komt.


COMMENTAAR

  • johan

   februari 14, 2016

   ja Milf, inderdaad, zo heb ik hier onlangs nog gereageerd op een ‘ladies in Command’ party 🙂 xx

 1. Magic9

  februari 14, 2016

  Dus waar, wanneer enz gaat dit georganiseerd worden??? 🙂 lijkt me mooi als feest waar iedereen gewoon met partner komt zoals altijd maar alle mannen voor een keertje naakt gaan. Wij vrouwen moeten altijd al sexy zijn en Dat is prima maar voor een keertje de rollen omdraaien lijkt me een bijzondere ervaring. Zou me niet verbazen wanneer meeste kerels niet durven … 🙂

 2. Magic9

  februari 15, 2016

  Volgende EWS? Denk dat de formule daarvoor te gewild is… krijg je revolutie. Maar misschien eerst een klein marktonderzoek hoeveel vrouwen dit willen en hoeveel mannen dit durven 😉

 3. incognito

  februari 22, 2016

  Het zou idd eens mooi zijn als het omgekeerd is op een party,
  mannen naakt of zo goed als en de vrouwen die nu de touwtjes in handen hebben.
  Wij zijn er zeker voor te vinden.

 4. LOVEIT

  mei 23, 2018

  inderdaad mag gerust eens omgekeerd zijn,de vrouwen aan het command.

 5. Pias

  juni 14, 2021

  Met de laatste versoepelingen (Covid-19) en het warme weer lijkt me dit een ideaal ’tuinfeest’, al is mijn stadstuintje misschien net iets te klein en te indiscreet om 50 personen te ontvangen. Maar indien iemand een voorstel doet, wil ik de gastvrouw (en dito heer) in allerlei vormen ondersteuning bieden 😉

 6. Nudist08

  augustus 30, 2021

  Lijkt me wel leuk om lekker in Adam kostuum voor de dames rond te lopen

VOEG EEN REACTIE TOE

*