DAUPHINE EXCLUSIVE

dauphine1
DAUPHINE EXCLUSIVE

Enkel deelnemers die een EyesWideShut feest tot een goed einde weten te brengen krijgen toegang tot deze gemeenschap. eyes wide shut

kroonprins van Frankrijk
De naam ‘Dauphin – Dauphine’ wordt teruggevonden in een verscheidenheid van betekenissen zoals in de culinaire sector ‘Pomme Dauphine’, ‘Fort Dauphin’ een militaire bouwwerk in het zuiden van Madagascar of in de vliegtuigbouw waar de ‘Dauphin’ furore maakt als reddingshelikopter.
De oorsprong daarentegen lag in het Franse koninkrijk, Dauphin was een oude dynastieke titel oorspronkelijk gedragen door de graven van Vienne, in de Dauphiné, later voorbehouden voor de kroonprins van Frankrijk.
De Dauphins namen de dolfijn in de 13e eeuw in hun wapen op: in goud een dolfijn van lazuur, gevind en gekieuwd van keel.


creatieve geest
Dit heraldisch kleurenpalet vormde de basis voor de keuze van deze ‘exclusieve groep’ binnen EyesWideShut. Het blauwe lazuur staat voor kennis en waarheid, het rode keel voor moed en opoffering en het goud tenslotte voor wijsheid en welvaren.

Elk van deze kenmerken passen in de persoonlijkheden die we terugvinden bij de personen onze festijnen. We ondervinden dat de deelnemers maturiteit en levenservaring bezitten, soms weet men dat te compenseren met moed en opoffering, steeds zijn ze in het bezit van een creatieve geest die weet in te spelen op veranderlijke situaties die zich op de party’s voordoen.toegang tot deze gemeenschap
De keuze om voor deze personen een aparte groep ‘Dauphin Exclusive’ aan te maken was dan ook snel beslist. Enkel deelnemers die een EyesWideShut feest tot een goed einde weten te brengen krijgen toegang tot deze gemeenschap. Bijkomende aanwezigheden zijn af te leiden aan het aantal toegekende sterren.

Het deelnemen aan een party houdt meer in dan aanwezig zijn. Het minimaal participeren aan riten en activiteiten zijn naast een strikte dresscode en aangepast gedrag noodzakelijke elementen die bijdragen tot het succes van de avond. Daarnaast zijn voyeurisme en gedeeltelijk exhibitionisme eveneens voorkomende gedragsvormen.creatieve geest
Er zijn grote verschillen met wat men in clubs kan waarnemen als norm. In onze gemeenschap is het doel één groep te vormen, geen deelgroepen waar individuen of stellen worden uitgesloten. Dit is ook de reden dat er voor homogene groepen gekozen wordt, met beperkte omvang, 20 tot 25 personen. Met homogeen bedoelen we ongeveer evenveel dames als heren, het aantal single heren wordt altijd beperkt gehouden. We houden voor ogen om een verscheidenheid van interesses bij elkaar te brengen. Niet enkel swingers of exhibitionisme maar tevens D/s, kinky en fetisjisten, verbonden door glamour en een erotische decadentie. Bij commerciële clubs kan men dit niet waarmaken.


uitvoeren van riten en opdrachten
Er wordt over gewaakt dat voor ieder individu vooraf besproken grenzen niet worden overschreden. Aandacht en waardering voor ieder is een vereiste, het wordt verwacht en geboden. Tijdens het uitvoeren van riten en opdrachten wordt de aandacht van elkeen gevraagd, storend gedrag wordt niet getolereerd en kan resulteren in uitsluiting van volgende gelegenheden.
Behoren tot deze groep geldt als een handelsmerk binnen EyesWideShut, deze persoon weet wat afspraken betekenen, weet respectvol en beschaafd om te gaan met deelgenoten en kan door inzet en een creatieve geest een sfeer scheppen van erotische decadentie…

COMMENTAAR

  1. Profielfoto van amadeus

    amadeus

    oktober 22, 2016

    wanneer gaat nog zo ‘n party door.
    willen erbij zijn en niet om te kijken maar om actief deel te nemen zoals wij tevens deden bin EWS

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.