DE WERELD VAN ANALE PLUGS

bug1
DE WERELD VAN ANALE PLUGS

Een buttplug is specifiek bedoeld voor anale stimulatie en is zo ontworpen dat het stabiel blijft zitten tijdens een vrijpartij en vaginale stimulatie. Door de kegelvorm zijn ze uitermate geschikt voor de stimulering van de prostaat of clitoris. Het zorgt voor heerlijke orgasmes en leidt tot een aangename en bewuste anale ervaring.

Ze leveren absoluut een positieve bijdrage aan de verzameling seksspeeltjes.


INTRODUCTIE

sluitspier in het begin erg strak
Het inbrengen van een buttplug in de anus terwijl U masturbeert of seks hebt kan een zeer aangename toevoeging zijn op uw seksleven. Ook het aanraken, vingeren of likken van de anus draagt bij tot nog meer genot. Wie voor de eerste keer een buttplug gaat gebruiken, dient er rekening mee te houden dat de sluitspier in het begin erg strak is. Door een reflex zullen de kringspieren van de anus samenknijpen.

Als dit het geval is, breng de plug niet verder in en wacht tot de kringspier zich ontspant. Ga vervolgens weer een klein stukje verder. U zal zien dat het na verloop van tijd steeds beter gaat en dat u meer gaat genieten van de buttplug.


KLEIN EN KORT

Glijmiddel
Als men geen ervaring heeft met anale seks kan een kleine buttplug kan een goede introductie zijn. Het is raadzaam veel glijmiddel te gebruiken in een ontspannende omgeving waar men niet gestoord kan worden. Men moet onderling goede afspraken maken hoever u wil gaan en welke de stopsignalen zijn. De kleinste vormen zijn vrijwel gelijk aan een kleine vinger.

Zelfs in de meest preutse achterwerken passen deze mini buttplugs. De zachte modellen geven wat meer mee en zijn dus ideaal om mee te beginnen. Pas echter wel op, want hoe smaller de plug is, hoe gemakkelijker deze uit de anus glijdt.

Heeft u al ervaring met anale seks, kun je er van genieten en weet je zeker dat u verder wil? Dan vormt een set met buttplugs een mogelijkheid. Middels deze set kunt u beginnen met een kleine buttplug en stelselmatig opbouwen. Het is dan mogelijk om ze achter elkaar te gebruiken, beginnend met het kleine formaat en wanneer u ontspannend kan genieten overstappen naar een groter formaat. Ook hier is het overvloedig gebruik van glijmiddel aan te bevelen.


EXPERIMENTEREN

En voor wie echt de grenzen wil verleggen
Als u al ervaring hebt met anale seks dan ben je waarschijnlijk opzoek naar speeltjes waar u mee kunt experimenteren. De grotere buttplugs geven een extra kick tijdens de seks of het masturberen.

En voor wie echt de grenzen wil verleggen, zijn er nog de extra grote, opblaasbare en de buttplug die vibreert.
WANNEER GEBRUIKEN

Wanneer u de buttplug langere tijd achter elkaar draagt
Wanneer u aan het gevoel dat een butt plug met zich meebrengt gewend bent, kan u deze tijdens seksuele activiteiten gaan gebruiken.
Meestal wordt het speeltje gebruikt voor extra genot tijdens het vrijen, maar u kan de plug ook inbrengen voordat u gaat vrijen. De anus is dan reeds ontspannen en u kan gemakkelijker en dieper anaal gepenetreerd worden.

Het seksspeeltje kan bij beiden ingebracht worden en zo kan men elkaar laten genieten tijdens een wederzijdse of solo masturbatie.
Er zijn er ook die overdag de buttplug in hun anus dragen en deze een paar uur laten zitten tijdens hun werkzaamheden. Het gevoel om een plug in het bijzijn van anderen te dragen die onwetend zijn kan erg opwindend zijn. Let echter wel op, want wanneer u de buttplug langere tijd achter elkaar draagt, kan het gebeuren dat uw kringspier in kracht afneemt…
De wereld van anale plugs is opwindend!

COMMENTAAR

  1. Profielfoto van

    mrandmrsburlesque

    september 27, 2015

    Zwaar favoriet om Mr Burlesque mee te verassen.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.