EEN KINKY MISSIE – OPDRACHT OP AFSTAND

opdracht11
EEN KINKY MISSIE – OPDRACHT OP AFSTAND

JE PARTNER IS CHARMANT EN AANMINNEND, SEXY EN CLEVER.

sommigen eenvoudig andere iets meer gedurfd
Het begin van een relatie is eenvoudig, als levensgezellen zijn we laaiend verliefd en doen niets liever dan vrijen en praten over onze diepste gevoelens, we geloven dat de wolk waarop we leven altijd zal bestaan.
Om een relatie langer te laten voortduren dan enkele jaren, en er een succesverhaal van te maken, moet er gewerkt worden aan een aantal factoren:
• Openheid
• Elkaar verrassen
• Communiceren
• Aandacht voor seks
• Iets nieuws ondernemen
Hierbij komen we bij het onderwerp van dit artikel, een element dat al deze factoren bundelt tot een krachtig middel tegen sleur en verveling in een relatie – KINKY OPDRACHTEN –
Ontstaan
Spontaan opkomende gedachten om met een partner in een pashokje te stappen en erotische momenten te beleven tijden het shoppen kennen we allemaal. De spanning om betrapt te worden, het ‘stelen’ van erotiek maakt zulke momenten uniek. Kenmerkend voor deze situaties is de spanning en het onverwachts optreden.
Als men zulke situaties meer wenst te stroomlijnen of er een scenario rond te bouwen gaat het in de richting van opdrachten voor de partner.


Voorafgaande communicatie, het doorgronden van fantasieën, gemeenschappelijke standpunten en sluitende afspraken zijn hierbij onontbeerlijk.
Communicatie
Voorafgaande gesprekken met de partner zijn noodzakelijk, men moet het terrein afbakenen waarin het spel zich afspeelt en de grenzen bepalen. Er moet een consensus bereikt worden over elementen die voor de deelnemers belangrijk zijn. Veiligheid en derden zullen zeker een aspect vormen.

Fantasieën

Opdrachten kunnen een scala aan variëteit en fantasie vertonen. Ze kunnen als stel uitgevoerd worden of toegespitst op één van de partners. Tevens is het betrekken van derden een interessant en kinky gegeven. Het kan op een privé locatie, openbaar of semiopenbaar plaatshebben, de mogelijkheden zijn onuitputbaar.

Meestal is het vooraf verkennen van de omgeving en de hieruit vloeiende mogelijkheden aan te raden.
Natuurlijk zullen de voorkeuren en aard van de fantasieën een bepalende rol spelen. Aspecten zoals ‘seks en betrappen’, publiek, exhibitionisme zullen zeker voorkomen. In een kinky relatie zou plasseks of een seksact met derden een mogelijkheid kunnen vormen terwijl bij een dominanatie-submissierelatie vernederende aspecten naar voor zouden kunnen treden. Taken worden steeds à la carte, geschreven op de persoon,
Taken kunnen eveneens via mail of sms doorgegeven worden, eventueel op onverwachte ogenblikken.


Staving

kinky toets
Door een ‘bewijs van uitvoering’ te laten voorleggen kan men een kinky toets geven aan het geheel. Dit zou een audio- of video opname van het gebeuren kunnen zijn of eventueel het fysiek voorleggen van een bewijs. Dankzij de digitale- en smartphone technologie is dit meestal eenvoudig uit te voeren.

Opdrachten

De mogelijkheden om opdrachten te laten uitvoeren zijn legio en worden enkel beperkt door de eigen fantasie.
Hierbij een korte opsomming van enkele taken, sommigen eenvoudig andere iets meer gedurfd.


Thuis – hotel

mee in het complot
Vele zitten gevangen is het ‘brave meisjesimago’ en willen uitbreken tot het absolute tegendeel: ‘stripper’ of zelfs ‘prostituee’ spelen. Lapdances uitvoeren of de macht voelen om een man op te geilen die jou niet mag aanraken, de aantrekkingskracht is duidelijk.
Organiseer een ‘werkavond’. Je partner wordt geblinddoekt en moet volgens fantasie een vrouw, enkele mannen ‘ter wille’ zijn.
In de lobby van een hotel geef je de opdracht om iemand te versieren…natuurlijk zit die persoon of stel mee in het complot…

Restaurant – bistro

opdracht te geven om zich tijdens het diner
Tijdens een exclusief diner met twee, onverwachts het slipje vragen van je dame welk je tijdens het diner semi-openlijk in je hand houdt of half onder een bord schuift…

Het kan iets meer kinky door haar de opdracht te geven om zich tijdens het diner naakt in het toilet te masturberen tot orgasme en dit op te nemen met smartphone ….dubbelzijdige tape om de gsm te bevestigen mag niet vergeten worden.
Helemaal kinky wordt het om haar een opdracht te geven een ‘onbekende’ heer, aanwezig in de bistro, te pijpen of te rukken in de toiletruimte….het orgasme over het haar of borsten geldt als bewijs…het sperma mag maar verwijderd worden na het tonen…mijn dame loves it…Eventueel kan je deze derde vooraf in het project betrekken.
Als het meer vernederend mag zijn….vraag haar slipje op straat als je naar het restaurant loopt, aan tafel duw je het in haar mond …andersom is natuurlijk ook een optie, de dame duwt haar tanga in zijn mond….ober, mijn man wenst te bestellen….


Middagpauze

Digitaal bewijs
Door middel van een sms of mail wordt de opdracht gegeven aan je dame om tijdens de middagpauze naar een bepaalde locatie te rijden waarna de partner zich ‘ten dienste’ moet stellen aan jezelf. Eventueel zou het voor de partner een onbekende kunnen zijn (goede afspraken maken) die je mee in het spel betrekt. Digitaal bewijs kan gevraagd worden.
Wandelen

waar men zich volledig in kan uitleven
Samen een wandeling maken waarbij de partner handboeien draagt, een jasje erover of pull en het is onopvallend…naakt met een bondage onder een jurkje of kan een erg opwindend gevoel geven.
Voor de durvers, ’s avonds aan de les een wandeling maken om in de natuur een plasje te doen…

Besef dat het geven van kinky opdrachten slechts één element is in een relatie maar wel een waar men zich volledig in kan uitleven!


COMMENTAAR

 1. Profielfoto van incognito

  incognito

  februari 4, 2019

  mooie opdrachten 🙂
  Wij zouden naar een klasse restaurant gaan te Deinze
  De vrouw zou dan moeten verleidt worden door een andere man of koppel die
  daar ook aanwezig zijn . Hoe jullie dat doen moeten jullie weten . Een verrassing voor haar maar jullie en ik
  zitten in het complot Interesse iemand?

  Incognito

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.