EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY DIAMOND EDITION

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/09/2016 - 24/09/2016
9:00 pm

Categorieën


 

pabo

sfeer beeld 2015

EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY DIAMOND EDITION

Onze vorige Eyes Wide Shut Chateau Party zindert nog na en toch zijn we al drukdoende om een volgend evenement in vorm te gieten, een Eyes Wide Shut Chateau Party ‘Diamond Edition’.
Voor ons is het nog steeds een uitdaging…

We hebben de hand kunnen leggen op een Chateau, gelegen in een verlaten mystieke omgeving, omrand door grasvelden en loofbomen. En om teleurstellingen te vermijden geven dat weekend twee party’s met overnachting op locatie en ontbijt.

DECADENT EN STIJLVOL

Diamond Edition
Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2016 organiseren we telkens een EyesWideShut Chateau Party ‘Diamond Edition’ voor een beperkt aantal kinky genodigden. Enkel paren (m-f) en een enige zorgvuldig geselecteerde singel dames en heren kunnen hieraan deelnemen.

De locatie houden we omwille van discretie in het verborgene, alleen de genodigden worden te zijner tijd hierover ingelicht. Omwille van planning geven we toch enig inzicht, vanuit Brussel is het een uurtje rijden met de wagen in ‘zuidelijke’ richting.


MYSTERIEUS CHATEAU

17e eeuw
Het Neoklassieke Chateau is goed verborgen gelegen net buiten een ingeslapen eeuwenoud Ardens dorpje op een vier hectaren groot, gedeeltelijk bebost, landgoed. De eerste sporen van het kasteel dateren uit de vroege 17e eeuw.

De barones liet het met zorg restaureren en herinrichten en koos daarbij voor het authentieke behoud, met antieke meubelen, vloer- en wandtapijten, kroonluchters en schilderijen.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, rijkelijke salons en woonkamers. De slaapgelegenheden zijn op de hoger gelegen verdiepingen voorzien evenals het enigszins gedateerde maar nog steeds functionele sanitair en badkamers.


CONCEPT EN INTENTIE

Genodigden
We hebben gemerkt dat we tijdens voorgaande party’s teveel geïnteresseerden moesten teleurstellen wegens de snelle volboekingen. Om dit te vermijden organiseren we nu twee ontmoetingen dit om geen afbreuk te doen aan het concept EyesWideShut, stijlvolle Diamond Editon Party’s met een hoge decadentie en een intieme besloten sfeer die de genodigden zo weten te waarderen.

Een overnachting op het ‘Chateau’ met ontbijtbuffet is in de prijs inbegrepen. Er zijn een beperkt aantal slaapkamers aanwezig, diegene die niet op het ‘Chateau’ kunnen overnachten raden we aan in de omgeving een slaapplaats te reserveren, mogelijkheden zijn legio. Uiteraard kan u hierbij op onze medewerking rekenen.


CHAMBRE D’ AMOUR (NIEUW)

Elkaar sensueel kunnen ontdekken
Naast de Ontvangst- en Partyruimten voorzien we voor deze Diamond Edition een ‘Chambre d’Amour’ waar onze gasten zich kunnen losmaken van het wereldse en elkaar sensueel kunnen ontdekken in een luxueuze omgeving.

Loungezetels en mondaine slaapbanken voorzien van weelderige kussens en satijnen lakens met knusse zithoeken die uitzicht geven op een lucullisch spektakel…of men actief wenst deel te nemen of discreet vanuit een comfortabele fauteuil toekijkt voor iedereen zijn er mogelijkheden.


BOEKINGEN

Enkel geregistreerde leden van Deccadent.com kunnen deelnemen aan dit evenement.
Het reserveren verloopt als volgt:
EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY DIAMOND EDITION

 • Men schrijft in voor het event door middel van onderstaand formulier en vermeldt volgende gegevens, profielnaam, mobielnummer en aantal personen.
 • U ontvangt een bevestigingsmail met informatie hoe het bedrag gestort dient te worden.
 • Na ontvangst van de overschrijving is uw deelname definitief en krijgt u regelmatig toegang tot informatie die voorbehouden wordt voor de gasten.

De kostprijs all-in omvat een EyesWideShut Party met alle dranken en hapjes, een overnachting en ontbijtbuffet voor diegenen die bij ons een overnachting geboekt hebben.
EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY DIAMOND EDITIONDRESSCODE DAMES

Aankomst in cocktailjurk of gelijkwaardig, Venetiaans handgemaakt masker, high heels – later lingerie, lak, latex, leder of stijlvol naakt.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.


DRESSCODE HEREN

Smoking met vlinderstrik (verplicht) of donker maatpak met wit hemd en vlinderstrik, Venetiaans handgemaakt masker en aangepaste schoenen.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.


HUISREGELS

Aangezien discretie en anonimiteit een belangrijk aspect vormt zijn er enige voorwaarden aan verbonden:
EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY DIAMOND EDITION

 • Als men de algemene regels van welvoeglijkheid en etiquette volgt kan er niets mis gaan.
 • Dresscode is verplicht.
 • De maskers worden de ganse avond gedragen.
 • Er wordt verwacht dat de gasten zich respectvol en welgemanierd gedragen, voyeurisme is toegestaan, actief meewerken aan een geslaagde avond wordt gewaardeerd.
 • Overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd.
 • Het gebruik of verhandelen van drugs is natuurlijk niet toegestaan.

EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY DIAMOND EDITION


De eerste EWS Diamond Edition is voorzien op vrijdagavond 23 september om 21h00, u wordt ten vroegste verwacht om 19h30, zaterdag is er een laat luxueus ontbijtbuffet. Uiterlijk om 12h00 nemen we afscheid en dient u uitgeboekt te zijn.

De tweede EWS Diamond Edition vangt aan op zaterdagavond 24 september 21h00 en kent een gelijkaardig verloop qua tijdstippen.
Beiden worden het ‘Full EyesWideShut’ Party’s, uitgebreid met specifieke elementen die uitermate geschikt worden gemaakt door het Chateau.
Later meer hierover.

[/message_box]

MOGELIJKHEDEN TOT OVERNACHTEN

 

Bewaren
Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bookings

oekingen gesloten

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van sansam

  sansam

  februari 4, 2016

  ingeschreven voor zaterdag hopelijk werkt dit wel
  voor de fly- party hebben wij ons ook aangemeld maar nog geen reactie gekregen

 2. Profielfoto van

  2 toys

  juni 6, 2016

  Na een eerdere verwoede poging , kijken of het nu wel lukt . Om al deze decadente mensen te mogen ontmoeten.

 3. Profielfoto van

  Art2

  juli 2, 2016

  Hopelijk kunnen we er ook bij zijn …. Onze eerste keer ? …. Spannend ?

 4. Profielfoto van eroeyes

  eroeyes

  september 24, 2016

  Waarschuwing aan de bezoekers van 24 september : op de plek genaamd Chambre d’Amour kan zich overvloedige plaatselijke neerslag voordoen, gepaard gaande met huilende, zuchtende en/of kreunende geluiden…. dat was toch onze ervaring tijdens de nacht van 23 september…..
  Met een zeer warme dank aan de Kasteelheer en de Master of Ceremonies om deze verschijnselen opgewekt te hebben en in de goede “banen” geleid !
  Lady Dauphiné Venus en Sir Eros

 5. Profielfoto van Pitou

  Pitou

  september 25, 2016

  Beste bestuur,

  Voor mijn eerste deelname vond ik het vrijdag een zeer geslaagde avond.
  Ik heb veel leuke koppels ontmoet en het was een zeer stijlvolle en gezellige avond en een mooie locatie.
  Voor herhaling vatbaar.
  Succes met de volgende editie.

  Mvg

  Pitou

 6. Profielfoto van Pats

  Pats

  september 26, 2016

  Beste organisatoren,
  Bedankt voor de goede organisatie en klasse ontvangst vrijdagavond, veel leuke warme mensen ontmoet …. geslaagde avond.
  We kijken al uit naar de volgende editie.
  Mvg

  Pats

 7. Profielfoto van Nice

  Nice

  september 26, 2016

  Geacht bestuur,

  Het was voor ons vrijdagavond onze eerste EWS-party en ik moet zeggen dat dit feest de perfectie benaderde! Stijl, klasse en erotiek gingen hand in hand en maakten er voor ons één van onze mooiste erotische belevingen van tot op heden! We hebben nu al heimwee naar de Chambre d’Amour.

  Smachtend kijken we uit naar de volgende editie.

  Mvg,

  Nice

 8. Profielfoto van Discovery

  Discovery

  september 26, 2016

  Geachte Bestuur,

  Na onze allereerste stappen in deze wereld vrijdag laatst genieten we nog steeds na. We kijken al uit naar een volgende editie. Hopelijk komt die er vrij snel.

  Van harte dank,

  Discovery.

 9. Profielfoto van lieke-en-lucas

  lieke-en-lucas

  september 26, 2016

  Beste,
  Wij waren te gast op zaterdag en konden genieten van een prachtige avond, van de vriendelijke ontvangst, de ritus en de erotische opdrachten tot de climax in de chambre d’amour… wij hebben genoten van taferelen vol lust en actief mogen proeven van het vleselijke genot.
  Kortom een zéér geslaagde avond!
  Waarvoor dank,
  Lieke en Lucas

 10. Profielfoto van

  Art2

  september 27, 2016

  Was het een droom ? Of was het werkelijkheid ?
  Als het werkelijkheid was …. Dan was dit het werk van echte professionals …
  Zo’n nacht is is altijd een droom geweest en soms kan het beter zo blijven , maar niet met afgelopen zaterdag , dat was zo mooi dat het een droom lijkt …. Wat een nacht !
  Bedankt aan de geweldige organisatie en aan alle lieve mensen die k heb leren kennen !
  Het was onvergetelijk …..

 11. Profielfoto van eroeyes

  eroeyes

  september 27, 2016

  Wederom hadden wij het voorrecht, de eer en het genoegen om op deze Chateau  party van Deccadent te mogen aanwezig zijn, en wederom kunnen wij de kasteelheer, de Master of Ceremonies en al hun zeer dienstvaardige discipelen niet genoeg bedanken om voor alle genodigden deze unieke en hoogstaande erotische belevenis gerealiseerd te hebben. De “bescheidenheid” van de aanwezige gasten bij het uitvoeren van de opdrachten werd schitterend opgevangen door de “Dame met de Rode Cape” van 2015, bewijs dat deze eretitel wel degelijk voor iets staat. De prachtige presentatie (en degustatie) van sushi’s en sweet dreams waren een goede inleiding tot het wonderlijke schouwspel van een uiterst smaakvol ingerichte en inspirerende Chambre d’Amour, waarin de aanvankelijke “bescheidenheid” van de gasten omgetoverd werd in een tomeloze wellust….Stanley Kubrick had allicht graag de beelden die op onze netvliezen nazinderen gebruikt in zijn Eyes Wide Shut .
  Geachte kasteelheer, geachte Master of Ceremonies en alle medewerkers, jullie zijn bij ons weten de enigen die een echte Eyes Wide Shut ervaring kunnen creëren, dank daarvoor !

 12. Profielfoto van Vincent

  Vincent

  september 27, 2016

  Vrijdagavond het toppunt van vleesgeworden genot meegemaakt in uiterst leuk gezelschap ! Dank aan de kasteelheer en al zijn medewerkers voor dit prachtige festijn en hopelijk snel opnieuw . Ik hoop dat het iedereen weer wat makkelijker maakt om te kunnen omgaan met de ” boring vanilla world “xx

 13. Profielfoto van toys2play

  toys2play

  september 27, 2016

  Voor de eerste keer Eyes Wide Shut en wat een spanning vooraf ja dit schiep al een waar genoegen , dat zeker op de avond zelve niet beschaamd werd.
  Ja wat was het een super feest met allemaal mensen die goed verzorgd ten tonele traden , zeldzaam ! Prachtige avond kleding van zowel vrouwen als mannen
  En de organisatie had geen moeite nog kosten gespaard om het tot een onvergetelijke happening te maken . Uiteindelijk niet gevonden wat wij hoopten , maar wel een onvergetelijke ervaring rijker . En kijken uit naar de volgende editie waar wij zeker weer acte de présence zullen geven.
  XXX

 14. Profielfoto van Missmouse & Vman

  Missmouse & Vman

  september 28, 2016

  Een (verjaardags)feest dat niet snel vergeten zal worden . Dankjewel aan de organisatie en degenen van wie ik een speciaal “cadeau” mocht krijgen. Het smaakte (letterlijk) naar meer …

 15. Profielfoto van franciscus

  franciscus

  september 29, 2016

  Wat deze feesten zo uniek maakt, is dat we de mogelijkheid hebben om onze erotische driften los te laten zonder het risico te lopen op afwijzing of vernedering of boosheid van anderen. Integendeel, er heerst vooral appreciatie en goedkeuring en natuurlijk bovenal: genot, lichamelijk, maar zeker ook en misschien nog meer geestelijk. (Seksuele mindfullness…) Het is een beschavingshoogtepunt. Met heel veel dank aan de organisatoren: hogepriesters van de eros.

 16. Profielfoto van Miss D

  Miss D

  oktober 3, 2016

  Eerste kennismaking met Eyes Wide Shut was hemels, spannend, mooi, onvergetelijk..
  Ik was 1 van de gelukkige die er zowel vrijdag als zaterdag aanwezig mocht zijn. Uiteraard heel terughoudend als single lady naartoe gereden maar door de warme ontvangst van de organisatie snel op mijn gemak gesteld.
  De locatie, sensuele opbouw, aanwezigen, buffetten, netheid, spanning, het overheerlijke ontbijt…. Adembenemend!
  Daarnaast nog eens hele fijne mensen leren kennen.
  Dit mag wel het feestje van het jaar genoemd worden.
  Dikke proficiat en een welgemeende merci aan de organisatie.

  Bedankt!
  MissD x

 17. Profielfoto van Raphael

  Raphael

  oktober 3, 2016

  Mooier kon een eerste maal niet zijn. Super en stijlvol georganiseerd. Rustig en respectvol opgebouwd om daarna helemaal te ontbolsteren! De avond in de chambre d’amour bracht alles wat vooraf kon gefantaseerd worden en de intimiteit tussen ons als koppel achteraf was buitengewoon fantastisch, zowel mentaal als fysiek! Nooit verwacht maar geweldig om te Kunnen ervaren. Duizend maal dank aan allen die dit mee hebben mogelijk gemaakt.

 18. Profielfoto van my lady

  my lady

  oktober 3, 2016

  Een magische en mysterieuze avond. Heel erg spannend aan het begin. Zenuwen en toch wat onzekerheid.
  Maar dan, ging de avond van start, …. een prachtige locatie, prachtige mensen, de ceremonie ( want ik hou toch wel erg van dat theatrale), …. respect, boeiende conversaties , .erotiek, ….
  Dank je wel aan de organisatoren, en een speciale dank aan de heer in gang die me overhaalde om de ceremonie mee te doen. Een herinnering bij en een grote stap naar volledige acceptatie van een vrouwenlichaam met al haar perfecte imperfecties.
  Hopelijk tot de volgende EWS.

  • Profielfoto van

   TD-Ls

   oktober 4, 2016

   My pleassure Milady,

   Pleased that the little push has contributed to the total experience…
   Just remember : every Lady is dazzling as she twinkles by naughtiness

   And Sir….. Your lady has balls!

   Courtly greetings,
   Sir Tony & Lady Luna

 19. Profielfoto van Exploringboy

  Exploringboy

  oktober 13, 2016

  Prachtige organisatie … En prachtige locatie. Stijlvol en zinnenprikkelend. Bedankt voor deze eerste en absoluut unieke ervaring. Een aantal leuke mensen mogen ontmoeten waarvan ik hoop dat we elkaar nog terug zien.

 20. Profielfoto van Degas

  Degas

  oktober 13, 2016

  Reeds een maand zoek ik naar de juiste woorden om vrijdagnacht te beschrijven. Maar soms schieten woorden gewoon te kort. Soms zijn woorden niet in staat om ervaringen te omvatten. Als woorden ooit te kort schoten dan was het op deze nacht.

  De heerlijke geluiden uit de Chambre d’Amour waren de apotheose op een avond die traag op gang kwam maar door een heerlijke sushi dame en een zoete lustvolle dessertdame naar een hoger niveau werden gebracht. Maar vooral waren er de gasten. Stijlvol, elegant en klaar om van het feest een gigantisch succes te maken. De omkadering van de organisatoren was fantastisch maar het blijven ook de gasten die het feest mee helpen maken. En de dames gaven een fantastische aanzet en sleurden de mannen mee in een nacht die we nooit meer zullen vergeten.

  Mensen mogen dan maskers ophebben maar sommigen, velen, staan blijvend in ons geheugen.

 21. Profielfoto van Masked Couple

  Masked Couple

  oktober 25, 2016

  We zouden heel graag deelnemen aan de volgende EWS party. Krijg je als lid van deze site een bericht als een dergelijk evenement georganiseerd wordt? Hoe verloopt de inschrijving? Hoeveel mensen zijn er aanwezig? Wie kan ons een antwoord op onze vragen bezorgen? Alvast bedankt.

 22. Profielfoto van

  Dottore

  oktober 26, 2016

  Dank voor de interesse Masked Couple.
  Ja inderdaad het wordt tijdig, uitgebreid en in detail op onze site gezet. Inschrijven kan via de site.

  Geeft dit voldoende info?
  Hopen jullie te mogen ont!moeten op onze volgende EWS parties.
  Dottore & Maître de Ceremonie

 23. Profielfoto van kinkyinlace

  kinkyinlace

  oktober 27, 2016

  Hallo,
  als nieuwkomers zijn ook wij zeer nieuwsgierig hoe een YWS-avond verloopt op volgend puntje: kan je er ook naartoe om enkel te kijken, of word je ook ter plaatse gevraagd tot enige deelname? Ook vroegen we ons af hoe het verloopt van stijlvol gekleed naar lingerie.
  Lieve groetjes…

 24. Profielfoto van

  Dottore

  oktober 28, 2016

  Dag Kinkyinlace,

  Voor ons als bestuur is het belangrijk dat iedere EWS deelnemer zijn eigen ont!dekkingstocht zélf kan vorm geven en beleven. Dwz dat je NOOIT zal worden gevraagd iets te doen wat je zelf niet wil. Het respect voor ieders grenzen is dé attitude die wordt verwacht én gerespecteerd.
  Maw als jullie zouden willen deelnemen en jullie zich het best voelen bij ‘kijken’ dan wordt dat absoluut gerespecteerd. Anderzijds blijft het ook steeds een uitnodiging om jezelf wat ‘uit te dagen’ om wat grenzen te verleggen. Maar alleen als dat voor jou/jullie – in dat moment – veilig genoeg aanvoelt.
  De overgang van stijlvol gekleed naar lingerie gebeurt steeds op een moment waar we zeker zijn dat het voor iedereen juist aanvoelt.

  Hopend dat dit jou/jullie zowel en wat duidelijkheid geeft én uitnodigt om er volgende keer bij te zijn ..

  Dottore & Lady A.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.

Online

Profielfoto van henrybotte

Groepen

Profiel zoeken

Leden

 • Profielfoto van Fifietkit
  geregistreerd op 12 uren, 8 minuten geleden
 • Profielfoto van Avalon
  geregistreerd op 1 dag, 6 uren geleden
 • Profielfoto van curious
  geregistreerd op 1 dag, 10 uren geleden
 • Profielfoto van Fanfan
  geregistreerd op 1 dag, 10 uren geleden
 • Profielfoto van Dsje..
  geregistreerd op 1 dag, 17 uren geleden
 • Profielfoto van Ds..
  geregistreerd op 1 dag, 17 uren geleden
 • Profielfoto van Dionysos
  geregistreerd op 1 dag, 19 uren geleden
 • Profielfoto van N&B
  geregistreerd op 2 dagen, 6 uren geleden
 • Profielfoto van Spanker
  geregistreerd op 2 dagen, 10 uren geleden
 • Profielfoto van Stouterikske
  geregistreerd op 3 dagen, 3 uren geleden
 • Profielfoto van Rendier
  geregistreerd op 3 dagen, 18 uren geleden
 • Profielfoto van Jitaariba
  geregistreerd op 5 dagen, 10 uren geleden
Copyright © 2018 deccadent.com