Eyes Wide Shut 2017 – Er was eens

Eyes Wide Shut 2017 – Er was eens

Onze vorige Eyes Wide Shut Chateau Party zindert nog na en toch zijn we al drukdoende om een volgend evenement in vorm te gieten, een Eyes Wide Shut Chateau Party ‘er was eens’.
Voor ons is het nog steeds een uitdaging…

We hebben de hand kunnen leggen op een Chateau, gelegen in een verlaten mystieke omgeving, omrand door grasvelden en loofbomen. En om teleurstellingen te vermijden geven dat weekend twee party’s met overnachting op locatie en ontbijt.

DECADENT EN STIJLVOL

ER WAS EENS
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2017 organiseren we telkens een EyesWideShut Chateau Party ‘ER WAS EENS’ voor een beperkt aantal genodigden. Enkel paren (m-f) en een kleine selectie van zorgvuldig gekozen singe dames en heren.

De locatie houden we omwille van discretie in het verborgene, alleen de genodigden worden te zijner tijd hierover ingelicht. Omwille van planning geven we toch enig inzicht, vanuit Brussel is het een uurtje rijden met de wagen in ‘zuidelijke’ richting.


CHATEAU

18e eeuw
Het Neoklassieke Chateau is goed verborgen gelegen net buiten een ingeslapen eeuwenoud Ardens dorpje op een vier hectaren groot, gedeeltelijk bebost, landgoed. De eerste sporen van het kasteel dateren uit de vroege 18e eeuw.

De barones liet het met zorg restaureren en herinrichten en koos daarbij voor het authentieke behoud, met antieke meubelen, vloer- en wandtapijten, kroonluchters en schilderijen.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, rijkelijke salons en woonkamers. De slaapgelegenheden zijn op de hoger gelegen verdiepingen voorzien evenals het enigszins gedateerde maar nog steeds functionele sanitair en badkamers.


CONCEPT EN INTENTIE

Genodigden
We hebben gemerkt dat we tijdens voorgaande party’s teveel geïnteresseerden moesten teleurstellen wegens de snelle volboekingen. Om dit te vermijden organiseren we nu twee ontmoetingen dit om geen afbreuk te doen aan het concept EyesWideShut, stijlvolle ER WAS EENS Editon Party’s met een hoge decadentie en een intieme besloten sfeer die de genodigden zo weten te waarderen.

Een overnachting op het ‘Chateau’ met ontbijtbuffet is in de prijs inbegrepen. Er zijn een beperkt aantal slaapkamers aanwezig, diegene die niet op het ‘Chateau’ kunnen overnachten raden we aan in de omgeving een slaapplaats te reserveren, mogelijkheden zijn legio. Uiteraard kan u hierbij op onze medewerking rekenen.


Chambre D’amour

Elkaar sensueel kunnen ontdekken
Naast de Ontvangst- en Partyruimten voorzien we voor deze “ER WAS EENS” Edition een ‘Chambre d’Amour’ waar onze gasten zich kunnen losmaken van het wereldse en elkaar sensueel kunnen ontdekken in een luxueuze omgeving.

Loungezetels en mondaine slaapbanken voorzien van weelderige kussens en satijnen lakens met knusse zithoeken die uitzicht geven op een lucullisch spektakel…of men actief wenst deel te nemen of discreet vanuit een comfortabele fauteuil toekijkt voor iedereen zijn er mogelijkheden.


BOEKINGEN

Enkel geregistreerde leden van Deccadent.com kunnen deelnemen aan dit evenement.
Het reserveren verloopt als volgt:

 • Men schrijft in voor het event op onderstaande keuzeformulier met profielnaam, mobielnummer en e-mail
 • U hebt de mogelijkheid u tickets te betalen via Visa – Master card of Bancontactt
 • Na betaling is uw deelname definitief en krijgt u regelmatig toegang tot informatie die voorbehouden wordt voor de gasten.

De kostprijs all-in omvat een EyesWideShut Party met alle dranken en hapjes, een overnachting en ontbijtbuffet voor diegenen die bij ons een overnachting geboekt hebben.
EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY – ER WAS EENSDRESSCODE DAMES

17e eeuw
Aankomst in cocktailjurk of gelijkwaardig, Venetiaans handgemaakt masker, high heels – lingerie.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.


DRESSCODE HEREN

Zwart Smoking of costum met vlinderstrik of das (verplicht) of donker maatpak met wit hemd en vlinderstrik, Venetiaans handgemaakt masker en aangepaste schoenen.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.


HUISREGELS

Aangezien discretie en anonimiteit een belangrijk aspect vormt zijn er enige voorwaarden aan verbonden:
EYES WIDE SHUT CHATEAU “ER WAS EENS” EDITION

 • Als men de algemene regels van welvoeglijkheid en etiquette volgt kan er niets mis gaan.
 • Dresscode is verplicht.
 • De maskers worden de ganse avond gedragen.
 • Er wordt verwacht dat de gasten zich respectvol en welgemanierd gedragen, voyeurisme is toegestaan, actief meewerken aan een geslaagde avond wordt gewaardeerd.
 • Overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd.
 • Het gebruik of verhandelen van drugs is natuurlijk niet toegestaan.

EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY – ER WAS EENS


De eerste EWS “ER WAS EENS” Edition is voorzien op vrijdagavond 22 september om 21h00, u wordt ten vroegste verwacht om 20h00, zaterdag is er een laat luxueus ontbijtbuffet. Uiterlijk om 11h00 nemen we afscheid en dient u uitgeboekt te zijn.

De tweede EWS “ER WAS EENS” Edition vangt aan op zaterdagavond 23 september 21h00 en kent een gelijkaardig verloop qua tijdstippen.
Beiden worden het ‘Full EyesWideShut’ Party’s, uitgebreid met specifieke elementen die uitermate geschikt worden gemaakt door het Chateau.
Later meer hierover.

 

COMMENTAAR

  • Profielfoto van Ziver13

   Ziver13

   september 4, 2017

   Dear Sluty,

   It’s is our first time attending the party eyes wide shut. Since you have participated once before the party, could you give me an idea of an assignment / “opdracht” for my wife and my wife for me.

   Thank you so much, with love.

   Ziver13

 1. Profielfoto van Papillons2nuit

  Papillons2nuit

  mei 8, 2017

  Bonsoir ,nous souhaiterions réserver pour participer à la soirée du vendredi 22 septembre mais nous aimerions savoir à quelle heure pouvons nous disposer de la chambre au chateau pour pouvoir se préparer.
  Merci de votre retour.
  Coquinement votre

 2. Profielfoto van Rossie

  Rossie

  mei 12, 2017

  Beste vrienden, Dauphiné & Sir,

  We zijn er weer bij op vrijdag 22 september met overnachting in het kasteel deze keer.
  Makkelijk om wat na te genieten op de kamer.

  “De minima magnus scintilla nascitur ignis”
  “van een kleine vonk komt een groot vuur”

  Met passionele groeten

  Miss en Sir Rossie

 3. Profielfoto van Ren_en_em

  Ren_en_em

  juni 18, 2017

  Wij komen ook op vrijdag. Zijn er alleenstaande heren die de mogelijkheden tot een avontuur met ons willen exploreren, dan horen wij dat graag!

  • Profielfoto van adeje

   adeje

   juni 18, 2017

   hello, ik ben ook voor de vrijdag ingeschreven, ik kom als alleenstaande man en ik zou erg geinterresseerd zijn om jullie te leren kennen om een sexueele avontuur samen te beleven, laat mij iets weten, groetjes, Michel

 4. Profielfoto van

  bxl1000

  juli 5, 2017

  Wij zijn erbij op vrijdagavond.
  Krijgen wij nog iets van bevestigingsmail met een hotel adres toegestuurd ? Betaling is allesinds gebeurd.
  Bxl1000

 5. Profielfoto van Baron

  Baron

  juli 22, 2017

  Eyemask is aangewezen om de kunnen eten en driken.
  U bent vrij gedurende de avond te veranderen van masker.
  Deze mag eveneens volledig gesloten zijn.

 6. Profielfoto van haay70

  haay70

  juli 22, 2017

  Oké, dank voor uw antwoord. Dan kunnen we iets gepast beginnen zoeken :-).

  Wij blijven niet overnachten, zullen er lockers zijn om van kleding/masker te veranderen? Ontvangen we nog meer informatie?

 7. Profielfoto van PartyloversAC

  PartyloversAC

  augustus 1, 2017

  Wij komen op zaterdag en zouden het leuk vinden met gelijkgestemden die ook zaterdag komen van tevoren contact hebben, liefst met een stel dat al eerder naar dit feest is geweest. We komen voor de eerste keer en het zou leuk zijn meteen wat aanspraak te hebben en wat van de ervaringen te horen. Neem gerust contact met ons op. Groeten, PartyLoversAC.

  • Profielfoto van Xman

   Xman

   september 21, 2017

   wij kunnen niet gaan ! gevallen met de fiets dinsdag barst in heupkom gelieve mailen naar tbuysse @hotmail.com of bellen naar 0484501012 dus 2 kaarten te koop met overnachting

 8. Profielfoto van Slut

  Slut

  augustus 6, 2017

  Wegens omstandigheden kunnen wij op volgende feest niet zijn daardoor verkopen wij ons kaarten voor

  Koppel -Eyes wide shut Met overnachting Comfort kamer tweede verdiep vrijdag 22 Sept 2017

  Neem gerust contact.

 9. Profielfoto van

  Kinkylovers

  augustus 26, 2017

  Ik heb interesse in 1 vijgekomen plaats. Ik geile, stijlvolle vr 46j zou dit graag eens meemaken.

 10. Profielfoto van Ziver13

  Ziver13

  september 4, 2017

  As we are attending the party Eyes wide shut for the first time (Friday), i would like to know if any of you who have been before can give us a clue of ideas of the assignment given for your lover (time, context etc). I will appreciate any help.

  Ziver

  • Profielfoto van Fidelio

   Fidelio

   september 10, 2017

   It will be our first time too (friday). We don’t know how the evening is going to take place et we would like to participate to some assignments but we don’t have any idea about them. We would appreciate any help too.

  • Profielfoto van Xman

   Xman

   september 21, 2017

   wij kunnen niet gaan ! gevallen met de fiets dinsdag barst in heupkom gelieve mailen naar tbuysse @hotmail.com of bellen naar 0484501012

 11. Profielfoto van

  koppeltje

  september 10, 2017

  We zagen dat er een plaatsje vrij is gekomen de 23ste, is dit al bezet ?
  We zouden erg graag aanwezig zijn.

  Gr

 12. Profielfoto van Xman

  Xman

  september 21, 2017

  iemand geintresseerd om onze uitnodiging voor morgen over te nemen met overnachting ….ik ben eergisteren gevallen met de fiets en heb een barst in mijn heup ….gelieve te sturen naar tbuysse@hotmail.com of bel naar 0484501012 jullie krijgen mijn voucher + paswoord

 13. Profielfoto van thyrsa

  thyrsa

  september 22, 2017

  Zijn er toevallig mensen die extra maskers bij zich hebben? We komen zojuist aan in Belgie op de lokatie en zien dat we alles mee hebben genomen, behalve…… het tasje met de prachtige handgemaakte maskers. Help, wie oh wie heeft toevallig extra maskers meegenomen? We zullen er natuurlijk voor betalen – thyr-sa@outlook.com

 14. Profielfoto van haay70

  haay70

  september 25, 2017

  Wij zijn geweest za 23.9. Het feestje was oké . Zoeken deccdadent-profielnaam koppel uit Gent dat ter plaatse bleef slapen v. za-zo. Dame droeg onder andere zilvergrijze jurk, later rode lingerie en nam deel aan ceremonie met mannelijke ceremoniemeester. Up to next party?

 15. Profielfoto van Slut

  Slut

  september 25, 2017

  Ontzetten super mooi feest,
  zeer leuk gasten, de beste champagne , de beste hapjes en topentertainment.

  Proficiat en bedankt voor alles.

 16. Profielfoto van Hennee

  Hennee

  september 25, 2017

  Het was weer een prachtige en warme avond. We hebben er genoten en zien uit naar een volgende mogelijkheid.

  Bedankt voor de perfecte organisatie.

 17. Profielfoto van Baron

  Baron

  september 25, 2017

  Beste leden

  Bij deze editie maakte wij gebruik van bluetooth voor het geluid, door een leverancier uit Nederland.
  Deze deed het niet optimaal waarvoor ons excuses.
  Bij deze hebben wij besloten bij de volgende activiteiten terug met bedrading te werken.

 18. Profielfoto van AxelenLieke

  AxelenLieke

  september 25, 2017

  Vrijdag geweest,

  Hele toffe ervaring met een glimlach en knipoog.
  Komen ook graag in contact met het jonge trio stel 🙂
  wat er die avond ook was,

  Graag tot de volgende!

  Xx Ax en Liek

 19. Profielfoto van Maleywetsj

  Maleywetsj

  september 26, 2017

  Van het EWS-feest op zaterdag hebben we intens genoten.
  De organisatie weet als geen ander om EWS vorm te geven, waarbij ieder zijn inhoud mag zoeken.
  Een prachtige balans van erotiek, sensualiteit, gevoel en suggestie, waarbij de spanning geleidelijk wordt opgebouwd.
  Met als sluitstuk de chambre d’amour, waar wij ons met anderen in een zee van een orgie onderdompelden, die wij vandaag nog tot in onze vezels voelen.

  Grote complimenten aan de kasteelheer, ceremoniemeester en -meesters, en alle anderen die dit mogelijk maakten.
  Centraal stond de zorg voor ons, de gasten.
  Van begin tot het eind.
  Het heerlijke ontbijt was boven verwachting.
  En wat een ambiance weer.
  Aan lange tafels met elkaar.
  Lekker genieten, napraten en dromen na een korte nacht.

  Ik hoop dat de organisatie dit in de toekomst zo kan vasthouden.
  Goud!

 20. Profielfoto van Illana

  Illana

  september 26, 2017

  Jammerlijk niet aanwezig kunnen zijn.
  Op naar de volgende deccacent . . . 🙂

  iemand ook ervaring om binnen te geraken bij Erotische club La Contessa in Hasselt?

  thx . . .!

 21. Profielfoto van gv17

  gv17

  september 27, 2017

  Wat een evenement.
  Naar onze smaak iets te traag op gang, maar alles was zoals afgesproken.
  Locatie : top
  Ontvangst en intro : top
  Drank en hapjes : heerlijk
  Als kers op de taart een waanzinnig orgie in de chambres d’amour waar mijn gelegenheidspartner nog van nageniet…
  Stiekem wachten we op een voor ons “herkenbare” foto.
  Bedankt aan de organisatie en aan alle deelnemers die mee hebben genoten tot in de late uurtjes.

 22. Profielfoto van Rozebubbels

  Rozebubbels

  september 27, 2017

  Hoi, wij zijn op zoek naar een stel uit Nijmegen. Beide hadden een masker met veren en de dame werd gekozen als eredame van de avond. , maar we komen graag nog een keer met jullie in contact. Graag een berichtje….

 23. Profielfoto van

  bxl1000

  september 27, 2017

  Het was een leuke vrijdag avond.
  We zouden graag in contact komen met het koppel waarvan de dame de rode avondjurk droeg in het begin van de avond.
  Jullie kwamen uit Limburg…

 24. Profielfoto van Cavaliere

  Cavaliere

  september 27, 2017

  Wij vonden het een leuk feest. Mooie ceremonie op onderdelen wat langdradig. The chambre d’amour was leuk ingericht en de intentie was helder., althans naar ons idee. Karafjes met water had fijn geweest, en misschien ook een koppel ( desnoods ingehuurd) om het ijs een beetje te breken…
  Verder goed georganiseerd, veel dank hiervoor.

 25. Profielfoto van Esje

  Esje

  september 27, 2017

  Een pracht van een nacht.
  Voor ons het event van het jaar.
  Alleen waren er deze editie wat te veel Nederlanders die niks begrijpen van het Latijns etiket en op alles kritiek hadden zoals we die gewoon zijn.

  Misschien daar in de toekomst een quota opleggen.

  Bedankt aan al die gepassioneerde vrijwilligers die dit mogelijk maken.

  • Profielfoto van Enjoy

   Enjoy

   september 28, 2017

   Ik ben het met je eens!

   Ik persoonlijk denk dat de samenwerking met een bepaalde site dit een beetje in hand werkt, erg jammer.
   Die reclame hebben we hier bij Deccadent helemaal niet nodig, de organisatie kan het beter klein houden naar mijn idee.

 26. Profielfoto van eroeyes

  eroeyes

  september 28, 2017

  Wederom maakten de Kasteelheer, de Ceremoniemeesters en de talrijke en zeer vriendelijke medewerkers het mogelijk om een gewone zaterdagavond in een oud kasteel om te toveren in een onovertroffen EWS belevenis, omkaderd met hoogwaardige bubbels, lekkere hapjes, stijlvolle gasten en een opeenvolging van wervelende, alle zintuigen (en nog wat meer ook) prikkelende ervaringen. Een luxueus ontbijt met nagenietende sterren van de Chambre d’Amour, beelden die op het netvies blijven nazinderen, gastvrijheid en service tot de laatste minuut. Top op heden is het Chateau met de Kasteelheer en zijn gevolg wat ons betreft de enige plek waar zulke fijne sensuele en erotische topervaringen van begin tot einde van droom tot werkelijkheid zijn geworden, en niet éénmalig,waarvoor nogmaals dank.

 27. Profielfoto van Phoebe

  Phoebe

  september 29, 2017

  Het stel uit Nederland dat op hetzelfde moment aankwam bij het hotel; waarbij de man enkele foto’s maakte van de dame bij de “hertjes” … We hebben nog soort van kort gedag gezegd vrijdag nacht. Het zou leuk zij om met jullie in contact te komen. x

 28. Profielfoto van Ren_en_em

  Ren_en_em

  oktober 8, 2017

  Dank aan de kasteelheer voor de fantastische avond, waar we nog zeer regelmatig aan terugdenken. Dit was ons eerste kasteelfeest, wij kwamen met onze huisvriend, en direct was het een schot in de roos. In een zeer stijlvolle setting hebben we kunnen genieten van een mooi opgebouwde, erotisch prikkelende avond. Het begon wanneer we het mooi verlichte domein opreden, en op een vriendelijke en speelse manier ontvangen werden aan de voordeur. Na een vlotte ontvangst en kennismaking met de ceremoniemeester konden we genieten van een glaasje, en heb je wat de kans om wat te kijken naar de vele mooie mensen die deze avond met jou gaan delen. Als de avond verder ingezet worden door de Kasteelheer en de Ceremoniemeester wordt er op fijne wijze de avond opgebouwd, met ludieke, erotisch geladen opdrachtjes die vooral maken dat er een gevoel van samenhorigheid komt, en waardoor iedereen zich op zijn gemak gaat voelen. Gaandeweg zetten de dames die dat willen zich in lingerie, en de spanning bouwt verder op. Later op de avond hebben we zeer fijne momenten meegemaakt in de Chambre d’Amour, waarbij we ook in het spel van anderen betrokken werden, waarbij een Nederlands koppel met een zeer mooie, en lieflijke dame een prominente rol kreeg. Daarna zijn we naar de hotelkamer getrokken waar we, volledig dronken van de EWS sfeer, nog erg nagenoten hebben. Een absolute aanrader voor mensen die op toegankelijke doch fijnzinnige en stijlvolle manier de grenzen van hun erotische beleving willen verleggen!

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.

Profile

Online

Op dit moment zijn er geen leden online

Leden

 • Profielfoto van envie
  geregistreerd op 20 uren, 43 minuten geleden
 • Profielfoto van Mark
  geregistreerd op 4 dagen, 15 uren geleden
 • Profielfoto van josh
  geregistreerd op 1 week, 2 dagen geleden
 • Profielfoto van EWSdateSTYLE
  geregistreerd op 1 week, 2 dagen geleden
 • Profielfoto van Mevlana511
  geregistreerd op 1 week, 4 dagen geleden
 • Profielfoto van Darkdaydancer
  geregistreerd op 1 week, 4 dagen geleden
 • Profielfoto van Gardentoy
  geregistreerd op 1 week, 5 dagen geleden
 • Profielfoto van Veldmaarschalk
  geregistreerd op 1 week, 5 dagen geleden