EYES WIDE SHUT ESCAPE TO THE ALGARVE

port4

Ook al bereidt men alles voor tot in de perfectie, het leven heeft steeds verrassingen. In sommige omstandigheden is het moeilijk om daarmee om te gaan, in vakantiesfeer en een organisator die de geheimen kent van de Algarve is het een uitdaging die graag werd aangegaan.

hadden kinky opdrachten
Alles was netjes op punt gesteld om de gasten te ontvangen, de schitterend gelegen villa, de EyesWideShut Party, en catering. Sommige genodigden hadden kinky opdrachten ontvangen voor de vlucht naar Faro en op de luchthaven.

De bagage afhandeling ging helemaal fout, een aantal koffers waren onvindbaar waardoor het programma werd omgegooid. Een overleg bracht de samenhorigheid tussen de stellen naar boven, openlijk werd er gepraat over voorkeuren en wensen, verlangens en gemeenschappelijke gevoelens werden in de verf gezet. Na enige uren en meerder mojito’s wisten we voldoende en pasten het geheel perfect in elkaar.


taken konden op elk moment van de dag gegeven worden
De raakvlakken tussen de stellen zouden de basis vormen voor een Opdrachten-Weekend…. Wifesharing met afspraken, public nudity, flashing, NFCM naked females clothed males, forced orgasm en bondage zouden de hoofdlijnen vormen. Eveneens werd voorzichtig werd geëxperimenteerd met ‘UpperFloor’ momenten, iets wat we in een latere party zeker gaan implementeren. Er werd afgesproken dat er geen restrictie zou zijn naar tijd, taken konden op elk moment van de dag gegeven worden door de organisatoren.

Enkele dames werden bij Zara en Bershka voorzien van ‘gemakkelijk bereikbare’ jurkjes onder het goedkeurend oog van de genodigden. Al bestaat het vermoeden dat er meer geshopt werd dan noodzakelijk, de opdrachtencarrousel kon beginnen. Soms als echtpaar soms met een gelegenheidspartner. De kennis van de Algarve bleek van goudwaarde bij het opgeven van taken. De organisators brachten de gasten naar verlaten straten in Faro waar flashing en public nudity mogelijk waren. Gedempte orgasmes weerklonken in de Capela de Ossos, vissersmannen die hun netten herstelden op de boten in de haven kregen hartoverslagen bij de inkijk in al het moois dat de dames te bieden hadden…


kliffen van Sao Gabriel
De erotische picknick waarbij de personages van het schilderij ‘Le déjeuner sur l’herbe’ van Monet discreet zouden wegkijken is zeker het vermelden waard. Evenals de bondages op de woeste kliffen van Sao Gabriel me wijdse uitzichten. Parasoldennen zullen vanaf heden anders bekeken worden…

Bij de Ponta da Piedade stond de volledige naaktheid van de dames in schril contrast met de grillige natuur, orgasmes werden uitgeschreeuwd maar deze konden de beukende golvenzee niet overstemmen. Verlaten, onbekende stranden vormde het decor voor bdsm en bondage taferelen…


’s Avonds werd er gedineerd in verfijnde restaurants, ook hier waren dames die hun hoogtepunt moeilijk konden verbergen evenals in de duistere hoekjes van discotheken die later op de avond werden bezocht.

Vertrouwensbanden tussen de genodigden werden aangehaald, er werd meer geven dan genomen. De ontelbare kinky taferelen die in het geheugen zijn geprent gecombineerd met verlaten stranden en een zuiderse warmte maakte deze dagen tot een unieke beleving.COMMENTAAR

 1. decamin

  december 9, 2014

  Op vraag gepubliceerd onder ‘non-disclosure agreement’.

  ESCAPE TO PORTUGAL…

  Te druk op het werk, teveel vergaderingen, teveel zakenreizen… en wat doe je dan om te ontsnappen? Juist, nog een reis erbij. Maar deze trip zou anders zijn. De voorbereiding was zorgvuldiger: hoge hakken, kinky lingerie, sexy jurkjes. Het vertrek spannender: niet wetend wat te verwachten, enkel dat ik opgepikt zou worden op de luchthaven en dat de regels voor de volgende dagen daar zouden worden vastgelegd. Het programma voor de volgende dagen: mysterieus, ongekend maar vol verwachting.

  Na een stressy rit naar de luchthaven (altijd last minute) nam de spanning toe, mijn slip bleef achter in de auto, die had ik voorlopig niet nodig. Raar wat dat met je doet, je recht je rug en je schouders, je wordt zelfbewuster, zelfzeker, je voelt de frisse ochtendlucht langs je benen onder je kleedje glippen op weg naar de check in. Spanning bij de security check, niet alleen vanwege de afwezige slip, maar ook vanwege de erotische attributen in de handbagage…

  Eens geland, gelukkig had ik mijn bagage, kijk ik rond in de hal. Voorlopig niemand bekend. Maar dan voel ik iemand naast me, achter me. Zijn hand glijdt onder mijn jurk om te voelen of ik aan een onuitgesproken wens heb voldaan. Eerste test geslaagd, men is tevreden. Na een overleg op weg naar lunch, een lichtvoetig begin, een picknick en verkenning van de omgeving… dacht ik… De omgeving is in ieder geval prachtig, woeste rotskust, verlaten stranden. We rijden naar een klif, het laatste stukje met de picknickmand gaat te voet door een bos. Plots wordt ik tegengehouden, korte bevelen zorgen voor een erotische spanning, de sfeer slaat om. Ik wordt geblinddoekt, voel hoe de ritssluiting van mijn zwarte jurk helemaal wordt geopend en hoe de jurk van mijn schouders glijdt. Daar sta ik dan, naakt en geblinddoekt, buiten, zwaar ademend. Ik voel de wind op mijn huid, mijn oren gespitst, ik hoor nog stemmen in de buurt en onderdruk een lichte paniek. Dan voel ik touwen rond mijn polsen en armen, mijn borsten priemen vooruit, en met mij handen op de rug lopen we verder het bos in. Alle zintuigen op scherp, gespannen. Hij duwt me met mijn rug tegen een boom, met zijn ene hand rond mijn keel terwijl de andere over mijn lichaam dwaalt. ‘Zal ik je hier zo laten staan? Als een sletje?’ gromt hij. Ik smeek van niet. Mijn handen worden losgemaakt, maar enkel om dan gebonden te worden aan een laaghangende tak, wijd open sta ik daar. Ik voel overal zijn handen, soms zacht, dan ruw, en kreun. Ik kan me alleen maar machteloos overgeven aan de opkomende lust, vergeet de omgeving en kom tot een heftig orgasme. Hij dreigt nogmaals om me te laten hangen, maar streelt dan, en duwt de blinddoek weg. Na een paar keer knipperen wordt ik overvallen door het uitzicht: ik sta helemaal open en bloot boven aan de klif, voor mij een afgrond en de oceaan, ruwe kustlijn en verlaten stranden. In de verte beneden maken 2 toeschouwers zich uit de voeten (de stemmen). Het was nog maar een begin, de picknick, het strand: spanning en genieten.

  Een indrukwekkende start van enkele dagen van wervelende emoties en ontelbare opdrachtjes en orgasmes. Uitdagend en fier op de vismarkt, alle blikken trotserend, half ontbloot tegen de muur in verlaten (?) steegjes in de stad, naakt en gebonden op desolate stranden en de meest fantastische kliffen en rotsen, opdrachtjes in parkeergarages, jachthavens en tuinen. Nooit wetend wat er kan gebeuren, wanneer het volgende bevel gaat komen. Een snelle fotoshoot aan het drukke Ponta da Piedade, gekreun proberen te onderdrukken bij het klaarkomen in La Capela de Ossos…

  Maar ook genieten van koffie op bed, een uitgebreid ontbijt in de ochtendzon of een gekleed diner in de avond, een samenzweerderig gevoel, lange gesprekken, heerlijke Vino verde of cocktails op een terrasje in de zon, een uitgebreide massage en verwenbeurt op bed.

  Mysterious

  • bent & Buddy

   februari 3, 2015

   Mooi beschreven ervaring in Portugal, wat mij betreft mocht je jouw hele dagboek met ons gedeeld hebben verder?… Goed geschreven, mooi verwoord, geil maak je mij hiermee!…Altijd welkom, Xxx Johan (Buddy)

 2. Profielfoto van Baron

  Baron

  december 10, 2014

  Lijkt me opwindend om niet te weten wat verwacht wordt en alles te ondergaan in een onbekende omgeving. Volgende maal ben ik graag present!!!

 3. Profielfoto van Enjoy

  Enjoy

  oktober 22, 2016

  Jeetje…dit soort weekendjes zijn een droom.
  Wat kan het leven toch mooi zijn!

  Ik heb de mogelijkheid om mee te gaan niet hier op de site zien staan…heb ik de aankondiging gemist of wordt dit via andere kanalen georganiseerd?

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.