Eyes wide shut gemeenschap


Discreet informeren we tijdens Eyes Wide Shut bijeenkomsten naar verholen wensen en vooruitzichten van de aanwezige gasten. Wat zijn de verwachtingen en perspectieven en hoe kunnen we deze elementen situeren in een stijlvol en decadent kader.

Voor ons is het steeds een uitdaging…
Voor onze volgende party hebben we de hand kunnen leggen op een Chateau, gelegen in een verlaten mystieke omgeving, omrand door grasvelden en loofbomen. En om teleurstellingen te vermijden geven dat weekend twee party’s met overnachting op locatie en ontbijt.

EYES WIDE SHUT CHATEAU PARTY DIAMOND EDITION 2016

editie-2016

In beeldFULL EYESWIDESHUT PARTY

edition2

In beeld
FULL EYESWIDESHUT PARTY

Edition3

In beeld
EYESWIDESHUT PARTY – BONNY & CLYDE

bannerews4

In beeld
EYESWIDESHUT PARTY – KINKY UNIVERSITY

editie5

In beeld

CHATEAU EYESWIDESHUT PARTY

editie5

In beeld


Eyes wide shut gemeenschap

Bewaren

Bewaren

Bewaren

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van lola

  lola

  november 29, 2015

  Super genoten gister van onze eerste ews party…
  Complimenten voor de organisatie ,
  Kijken nu al uit naar de volgende ?

 2. Profielfoto van

  mrandmrsburlesque

  november 30, 2015

  Geachte Master of Ceremonies,

  Woorden schieten tekort. Een avond die nog lang zal voortleven in onze herinneringen. De vraag “Knijp me eens, droom ik?”… hebben we elkaar al een aantal keer gesteld… Dankbaar zijn we dat we actief en vol vuur aan deze avond mochten deelnemen. We zijn enorm benieuwd naar de beelden van afgelopen avond.

  Regards, Mr and Mrs Burlesque.

 3. Profielfoto van lieke-en-lucas

  lieke-en-lucas

  november 30, 2015

  Beste Kasteelheer, Ceremoniemeester en de andere mensen achter en voor de schermen,

  Dank voor deze betoverende avond, een prachtig decor, mooi verzorgd, een scenario met een prachtige opbouw, een aangename inkadering en begeleiding door mensen die hun rol perfect invulden.
  Een geslaagde avond en, mede door de maskers en dress code, haast een originele scene uit de film van Kubrick door ieder nagespeeld met zijn eigen versie van Cruise of Kidman in de hoofdrol.
  Gewoon prachtig!

  Groetjes,
  Lieke & Luc

 4. Profielfoto van Henry&Juliette

  Henry&Juliette

  november 30, 2015

  Het was fantastich.
  We kijken nu al uit naar de volgende EWS of andere private EWS…
  Harte bedankt aan kastedlheer, de dames achter de bar en voor de scherm.
  Ritus en organisatie aan de top !

 5. Profielfoto van Degas

  Degas

  december 1, 2015

  Hoe beschrijf je perfectie?

  Een schitterende setting, een prachtige groep mensen, een fenomenaal respect voor iedereen die dit mee mogelijk heeft gemaakt. Een bijzondere ervaring waarvan zowel de vorm, de inhoud als de mensen me hebben verrast.

  Ik sluit me graag aan bij bovenstaande bedanken voor de organisatie en de vele helpende handen. Maar sta me toe ook een speciale bedanking te sturen aan elke aanwezige. Want ook zei maakten deel uit van het opzet, zorgden voor de juiste sfeer of zelfs voor de fijne babbel op het einde van de nacht.

  Deze nacht wordt in ieder geval nooit meer vergeten.

 6. Profielfoto van dream4ever

  dream4ever

  december 1, 2015

  Geachte Master of Ceremonies, maar ook alle helpende betrokkenen, als ook de vele leuke, lieve en vooral spannende mede-gasten,

  Wij sluiten ons aan bij al de lovende woorden hierboven. Feitelijk schieten woorden tekort. Het was voor ons (vrijdag) de eerste “keer”, super spannend, moest ook wel om er 3,5 uur voor te rijden door de drukte van Antwerpen en Brussel 🙂 …… Omkleden vlak van te voren in een wegrestaurant was niet in stijl, maar wel gevoelsmatig al behoorlijk stout.

  Prachtige omgeving, spannende weg naar het Chateau en de zeer warme ontvangst in het mooie stijlvolle Chateau. Een bijzonder compliment voor alle helpende betrokkenen, want we voelde ons zo welkom, zo aardig en attent. De avond was de opmaat voor de nacht, stijlvol, soms even rust waar wij als nuchtere Hollanders toch even geduld voor moesten opbrengen, maar daarna zeer vervullend……..

  De anonimiteit is zeer bevrijdend, ook al bestaat sterk de behoefte om sommige deelnemers vaker te ontmoeten….. Kortom een avond/nacht om nooit meer te vergeten.

 7. Profielfoto van

  Boa

  december 1, 2015

  …..Het was voor mij een eer om uitgenodigd te worden en graag wil ik de Kasteelheer bedanken om me deze party te hebben laten ervaren.
  Het was vrijdag er opwindend …..mijn eerste maal een party in volle pracht en praal van Eyes Wide Shut en het kasteel, perfect en stijlvol. Mijn droom is eindelijk waar gemaakt.
  Sfeer was zeer aangenaam en ik voelde me meteen op mijn gerustgesteld.
  Kunst was overal te zien en te raken, alleen “a genius mind behind” kon voor dit spektakel zorgen.

  Een avond die voor altijd in mijn geheugen gegrift blijft.

 8. Profielfoto van Esje

  Esje

  december 1, 2015

  Als nieuwkomer op een EyesWideShut feest kon ik niet echt inschatten wat te verwachten, wat het best spannend maakte. Terugblikkend op het weekend, had ik me nooit kunnen inbeelden hoe geweldig het kon zijn, alles heeft mijn verwachting overtroefd. De opzet en decoratie waren perfect , de sfeer van sereniteit, stijl en klasse met een erotisch creatieve knipoog was prachtig en maakte het als nieuwkomer aangenaam om met een positieve spanning en een grote nieuwsgierigheid alles te beleven. De ganse avond van bij het toekomen tot bij het vertrek was een enorm mooie ervaring en tot in de perfectie afgewerkt . De herinnering ga ik nog heel lang koesteren. Het was super fijn om nieuwe mensen te ontmoeten.

  Ik kijk al halsrijkend uit naar de volgende party en hoop er weer bij te kunnen zijn.

  Mijn uiterste dank aan het organiserend team voor dit succesvol feest!

 9. Profielfoto van eroeyes

  eroeyes

  december 1, 2015

  Geëerde Master of Ceremonies en discipelen,
  wederom een onvergetelijke erotische, sensuele en ook kinky belevenis die naarmate de tijd voortschrijdt steeds moeilijker als niet gedroomd in de herinnering zal blijven voortbestaan.
  U en Deccadent streven perfektie na, wij denken dat U allen nu voor de toekomst de lat zeer hoog hebben gelegd.
  Het magistrale decor, de perfecte ontvangst, de culinaire inspanningen in de verschillende betekenissen die we mochten ervaren, de vriendelijkheid en servicemindedness van al uw discipelen, de plechtige voltrekking van de rituelen, het spontane respekt van alle gasten, de erotische spanningen èn hun ontladingen en al wat wij nog vergeten, dat alles maakte dat deze avond het origineel van Eyes Wide Shut ver in de schaduw stelt.
  Deccadent kan erotische fantasieën in werkelijkheid omzetten, met beelden en ervaringen die in het geheugen gebrand blijven.
  Wij kunnen U en uw discipelen daar niet genoeg voor bedanken.
  Met zeer respektvolle achting,
  Lady Dauphiné Venus & Sir Eros

 10. Profielfoto van Guy Ann

  Guy Ann

  december 1, 2015

  Genot in de puurste vorm… spanning en sfeer ten top. Lang naar uitgekeken en dan eindelijk mogen genieten van elk moment van deze avond. En dat alles tot in de puntjes voorbereid. De juiste personen op de juiste plaats. Heel hartelijk bedankt aan de kasteelheer en zijn hoger gezelschap. We nemen het verder mee in onze dromen …
  Lady Guy en Sir Ann

  • Profielfoto van MrB&piepeltje

   MrB&piepeltje

   december 2, 2015

   Te begrijpen dat jullie nog een beetje in de war zijn ?. Het was dan ook een zeer intense avond. Prachtig georganiseerd, met zeer leuke, interessante en geile mensen. En de juiste keuze van de ‘dame van de avond’. Draag het juweeltje nog met trots. Het was fijn om jullie leren te kennen. En dat geldt voor alle aanwezigen van de avond waarmee we gepraat, gevreeën of zelfs maar een geïnteresserde blik mee gewisseld hebben. We hebben de foto’s al 10 keer bekeken (ja, het dessert smaakte heerlijk), de maskers hebben een ereplaats gekregen. Ze liggen te wachten op de volgende keer dat ze hun opwachting mogen maken. Nog eens bedankt aan de organisatoren…

   • Profielfoto van Guy Ann

    Guy Ann

    december 5, 2015

    Dankjewel MrB en Piepeltje ! Lady Ann heeft het zeker met veel trots met zich meegedragen, al een ganse week lang. Het brengt ons regelmatig terug naar deze hele fijne avond en het aangename gezelschap ! Wie weet tot ziens …

 11. Profielfoto van franciscus

  franciscus

  december 2, 2015

  Dames en heren organisatoren van de EWS-party, proficiat en bedankt. Het was voor mij een fantastische ervaring. Ik vond het een hele eer om erbij te mogen zijn. Hier enkele van elementen die ik zeer erg geapprecieerd heb: de moeite die jullie gedaan hebben om al mijn zinnen te prikkelen met het decor, de kostumes, de rekwisieten, de belichting, de muziek, de champagne en de wierook; de juiste sfeer van respect en stijlvolle hitsigheid die jullie hebben weten te creëren met de scéances, de opdrachten, het scenario. Het zat perfect. Veel bewondering heb ik daarvoor! Grote klasse!

 12. Profielfoto van Pats

  Pats

  december 3, 2015

  Jammer dat we er niet konden bij zijn wegens volzet, we hopen er op een volgende party bij te kunnen zijn.
  Dit soort party’s zoeken we al lang maar ze zijn dun gezaaid.
  gr
  Martine & Marc

 13. Profielfoto van Rossie

  Rossie

  december 3, 2015

  Bij deze willen wij onze bewondering uitdrukken voor de prachtige verwezelijking van onze vrienden. De setting was brilliant, prachtige locatie en bijzonder sfeervolle inrichting en dito muziek.

  We hebben al een aantal party’s mogen meemaken en telkens weer is het genieten van de mystieke sfeer die geschapen wordt door de dresscode, locatie, inkleding, muziek en selectie van de gasten.

  Driewerf proficiat voor de organisatie van Deccadent.

  Het is trouwens telkens een plezier om jullie terug te zien.

  Innige groeten

  Miss Rossie en Sir T.

 14. Profielfoto van

  dottore

  december 3, 2015

  CHATEAU EWS … eerst de haast bevrijdende melding dat we er bij MOGEN zijn … uitverkoren te zijn. Zo lijkt het bijna. Anderzijds de misschien wel normaal kritische bedenking of onze verbeelding niet rijker zou zijn dan de CHATEAU ervaring zelf … Maar de nieuwsgierigheid wint het gelukkig van het wat vanuit ‘angst’ gedreven scepticisme. De weg er na toe had op zich, al heel wat mystiek in zich. Ardense vlakten, beneveld door een mistgordijn, die vragen om opgetild te worden om te ontdekken wat het daaronder verbergt. En dan, dan kom je plots aan op dé plek waar zich iets wonderlijks zal voltrekken. Een feeëriek kaarsverlichte oprijlaan die de weg betegelt naar hét Kasteel. Een ‘parkingbeheerder’ die je uitnodigend begeleidt naar een veilige stalling van je bolide, een in Classisisme getooid-ogende ‘portier’ die je verwelkomt en dé deur naar het Ero-Kasteel ontgrendelt en je doet binnen stappen in één en al zintuigelijke prikkeling. Je ontkomt er gewoon niet aan en je voelt meteen dat zich hier iets heel fascinerends staat te gebeuren. Iets waarvan nadien alleen de muren en torenkamers van het Kasteel zullen kunnen herformuleren wat zich hier aan ero-taferelen heeft ontvouwd.
  De Kasteelheer en zijn Ega, de CeremonieMeester en zijn Dienstbodin brengen je meteen in de sfeer die haast niet na ver vertellen is. Mannen uitgedost in de gevraagde outfit, stijlvol chique, én vrouwen gehuld in zijdezachte, uitdagende tot de verbeelding sprekende snits. Terwijl begluren ze vanachter hun Venetiaanse Maskers de binnenkomst van elke gast, maar met respect.
  Een doopritueel wat zowel Novices als gasten tot in de diepste vezels raakt en dé aanzet vormt om zichzelf de ruimte te geven om te verkennen. Ondertussen wordt rijkelijk Champagne geserveerd en worden ‘opdrachten’ uitgevoerd die alle eventuele grenzen doen vervagen waardoor ze de opstap vormen tot zelfexploratie. ZINDEREND. Sirs en Ladies die eerst de veiligheid bij elkaar opzoeken om hun lichamen te beroeren en in gereedheid te brengen om zich daarna te kunnen OPEN stellen voor een ontmoeting met andere gasten. Wat eerst zacht intiem gefluister is, vormt zich stilaan om tot een zacht kreunende gezangen … Beethoven, hoe doof ook, zou hier alle inspiratie gehaald kunnen hebben om een nooit geschreven 13de symphonie te schrijven: ‘La Symphonie de Deccandence’.
  6u lang dirigeert deze Symphonie het hele Kasteel-EWS-gebeuren om uiteindelijk over te gaan tot ‘La Symphonie de Chambre’. Uitgeputte, bevredigde lichamen die opnieuw de intimiteit opzoeken bij hun Naaste(n) en zich overgeven aan de roes van wat de nacht nog in petto heeft ….
  Wat uren later, een Masjestueuze trap afdalend, brengt je bij een NeverSeen-ontbijt buffet. Verfijnd, rijkelijk maar oh zo professioneel gedrapeerd. Vijf sterren waardig. De Kasteelruimten die zich enkele uren daarvoor nog aanboden als ‘speel & exploratie’-ruimten, omgetoverd tot hoogstaand culinaire ontbijtverwennerij. ‘Il faut le faire’ zei ooit één van de meest vooraanstaande nog levende Franse poëten: Fabricianius Ronsenius.
  Verwondering en respectvol grens-verleggende ervaringen zijn wat ontoereikende woorden om te beschrijven hoe het als totaalervaring heeft ingewerkt. Oprecht hopend dat het de Initiatiefnemers en het hele organisatieteam van deze eerste Chateau EWS zal bereiken.
  Een gevoel van enorme dankbaarheid voor de Kasteelheer, de CeremonieMeester en heel hun gevolg is dan ook meer dan op zijn plaats.
  Gelieve alvast onze volgende deelname sowieso te willen notuleren. We will be there.
  Dottore en Lady A.

  • Profielfoto van

   mrandmrsburlesque

   december 8, 2015

   Prachtig geschreven! t Was zeer zeker een betoverende ervaring…

 15. Profielfoto van ATV61

  ATV61

  december 3, 2015

  Eindelijk is het dan zover. We gaan naar “een Chateau”, waar we een zeer speciaal feest zullen meemaken. Wie zullen we daar aantreffen… voor ons de eerste keer…. zijn wij daar wel op ons plaats? Zoveel vragen en onzekerheden. Al vroeg zijn we richting België vertrokken. Het is een behoorlijk eind rijden, dus nemen we de tijd. Als we ons ter plekke georiënteerd hebben, rijden we naar een nabijgelegen hotel. Tot onze verrassing hebben ze daar een sauna en zwembad, waar we gebruik van mochten maken. Nog even lekker ontspannen en daar konden we ons mooi verkleden. In onze avondkleding hebben we nog gedineerd en daarna kon het feest beginnen. Wat een bijzondere ontvangst, met de vuurpotten op de oprit. Binnen voelden we ons al snel op ons gemak. De kasteelheer en zijn discipelen hebben er dan ook alles aan gedaan om het iedereen naar de zin te maken en ons mee te nemen in een onvergetelijke beleving. Wij hebben genoten van elkaar en van de mensen om ons heen.

 16. Profielfoto van HiAl

  HiAl

  december 5, 2015

  Laat ons beginnen met een warm applaus voor de organisatie! Respect !
  Na een eerste kennismaking in het Fetish Café, was dit onze tweede deelnamen en onze eerste EWS ervaring.

  We hadden afgesproken dat niets moest, maar alles kon en dat we de avond gewoon op ons af zouden laten komen.
  We hadden een opdracht doorgegeven en alles samen thuis nog eens goed doorgenomen … :-)) … zodanig dat de opdracht een perfecte weerspiegeling zou zijn van onze fantasie.

  Na de bijzondere EWS inleiding gingen de opdrachten van start. En ik moet zeggen, de Master of Ceremonies heeft zich perfect aan zijn woord gehouden, de 2 gekozen heren hebben hun opdracht, tot groot genoegen van de dame, perfect uitgevoerd. Sensueel werd ze door beide heren betast en innig gezoend.

  Al snel gleden hun handen langzaam maar kordaat langs haar dijen en werden haar borsten stevig gemasseerd. Nadat heer slipje was uitgedaan stond niets hen nog in de weg om haar verder te plezieren. Gelukkig vond de Master of Ceremonies het tijd om over te gaan naar een volgende opdracht want ik denk dat dit nog lang had kunnen duren….

  Nadat alle opdrachten waren uitgevoerd kon het feestje beginnen…

  Al snel konden we elkaar niet meer loslaten en begonnen we stevig met elkaar te vrijen. Tot groot plezier kwam een van de favoriete mannen die deel had genomen aan onze opdracht ons vergezellen.
  Al was dit onze eerste trio ervaring, we hebben super genoten met zijn drieën…. !!

  Nadat onze toevallige “gast” verwend was hebben we ons teruggetrokken op onze kamer om verder te genieten van een heerlijke vrijpartij. Dit hebben we bij thuiskomst om 03u30 nog eens overgedaan. En op zaterdag ochtend… en op zaterdag avond …en op zondag ochtend , en ….

  Dat noemen ze “nagenieten” ;-))))))

  Ons zien jullie zeker terug !!
  HiAL

 17. Profielfoto van Ortjan

  Ortjan

  december 6, 2015

  Inderdaad: betoverend. Woorden schieten te kort om het voorrecht uit te drukken om mee deze avond te mogen ‘maken’ tot wat het was. Het hele team heeft schitterend werk geleverd (waarvoor oprechte dank). De mystieke sfeer, de zinneprikkelende intimiteit en verbondenheid tussen de gasten… Als er zoiets bestaat als een ‘traditie’ inzake ews-ervaring was deze he-le-maal wat het hoort te zijn. De indrukken, de muziek, de passie: alles zindert nog na. En dat zal het nog een hele tijd blijven doen. Warme groet aan iedereen die er was, en tot het volgende prachtige feest?
  Sir Ortjan & Lady Deerne

 18. Profielfoto van

  Hedonn

  december 7, 2015

  Een betoverend kader, fantastische organisatie, klassevolle gasten, gerespecteerde dresscode, ..
  In 1 woord “Geil met Stijl”!!

 19. Profielfoto van Erisil

  Erisil

  december 8, 2015

  Het was voor ons : ‘ons eerste belevenis’
  We waren ‘gespeed’ door het drukke leven van de zaterdag … de afstand, de tijdsdruk en ergens ook nerveus voor wat komen ging : het onbekende, de duisternis, het slecht weer. Zal de deur wel nog open zijn? Hoeveel mensen zullen er daar aanwezig zijn? … wie ? wat ? hoe ? De laatste toegekomen keken we overal rond indien we iemand zouden herkennen… nieuwsgierig en ontdekkend rondkijken. De waarom vraag was wel duidelijk afgesproken : Kijken – en genieten; meer hoefde voor ons ook niet, per slot van rekening : samen voelen we ons goed en veilig! We gaan gewoon samen naar een gemaskerde feest en meer niet. (?)
  De stemmen, de maskers, de sfeer, de reuk, de duisternis tot de muziek maakten het toch wel grillig en ergens ook grappig maar langzaam kwamen er de erotische tintelingen van de avond te boven. Door de verscheidene opdrachten, het respect en de kalmte dat er in de zaal heerste begon ons hartje meer en meer te kloppen… De druk naar plezier werd groter en de verlossing van de stress was dadelijk verdwenen dankzij het hele team : hun opdracht was duidelijk : een onvergetelijke beleving creëren. Dankzij hun aanwezigheid en gevoel voor mystiek gekoppeld met respect en professionalisme en natuurlijk samen met de andere gemaskerde gasten hebben we een wonderlijk nacht doorgebracht. Een glimlachje op ons aangezicht was niet weg te cijferen … zelf tot nu …. Met dank aan de organisatie … indien de EWS organisatie ons nog wenst zijn we de volgende keer zeker van de partij ! Met hartelijke groeten aan iedereen … Erisil

 20. Profielfoto van

  mrandmrsburlesque

  december 30, 2015

  Zag ik t goed dat er al een nieuwe datum is voor en Chateau EWS Party? 23 en 24 september 2016?

   • Profielfoto van

    mrandmrsburlesque

    december 30, 2015

    Inderdaad, nog heel ver weg… t aftellen duurt wel even… 😉 Wat ons betreft zou t wel elke zoveel maanden mogen. Zulke mooie, erotische en zinnenprikkelende avonden worden er niet vaak georganiseerd.

 21. Profielfoto van dream4ever

  dream4ever

  december 30, 2015

  Staat al in de agenda!!!
  Maar inderdaad het mag wel vaker en/of sneller. Aan andere kant is het nu wel een hele mooie lange opwindende weg te gaan 🙂

 22. Profielfoto van Esje

  Esje

  december 30, 2015

  Wij hopen er weer bij te mogen zijn.
  Het sprankelend filpmje doet vermoeden dat de volgende EWS party weer een niveau hoger zal zijn.
  Ons hart klopt nu al sneller.

 23. Profielfoto van Erisil

  Erisil

  januari 2, 2016

  Dat is nog lang afwachten voor een Ews party ….
  24 /9 indien er nog de gelegenheid bestaat om er aanwezig te zijn …. Met plezier !

 24. Profielfoto van

  slut

  maart 3, 2016

  Na een superfijne ervaring op de vorige ews-party -hoed af en veel respect voor de organisatoren! – zagen we uit naar een volgende. Helaas valt de nieuwe datum in onze buitenlandse en intussen geboekte vakantie. We hopen op een bijkomend initiatief zoals Henry&Juliette eerder suggereerden en/of een Lady in Command feest in november.

 25. Profielfoto van eroeyes

  eroeyes

  september 24, 2016

  Waarschuwing aan de bezoekers van 24 september : op de plek genaamd Chambre d’Amour kan zich overvloedige plaatselijke neerslag voordoen, gepaard gaande met huilende, zuchtende en/of kreunende geluiden…. dat was toch onze ervaring tidens de nacht van 23 september…..
  Met een zeer warme dank aan de Kasteelheer en de Master of Ceremonies om deze verschijnselen opgewekt te hebben en in de goede “banen” geleid !
  Lady Dauphiné Venus en Sir Eros

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.

Online

Profielfoto van Ixxx
Profielfoto van Leolod
Profielfoto van Remir
Profielfoto van MysteriousCouple

Evenement

 • No events

Eyes wide Shut Artikelen