FAST AND FURIOUS, EEN VLUGGERTJE

slel6
FAST AND FURIOUS, EEN VLUGGERTJE

Een vluggertje wordt al snel gezien als minderwaardig aan echte langdurige seks. Toch blijken er heel wat voordelen aan zo een kortstondige ontmoeting vast te hangen. Het geeft het seksleven een extra boost, zorgt voor meer verbondenheid en rust in een relatie en u voelt zich meer relaxed met toch meer energie

REGIE IN EIGEN BEHEER

succes bij een vluggertje
Voelt u de behoefte aan snelle seks opkomen, zeg het en regel het! Of hij nu aan zijn bureau zit, aan het aanrecht staat of jullie samen een toertje maken. Meteen beginnen zodra jij de zwoele aantijging naar seks voelt, dit vergroot de kans op succes bij een vluggertje.

Zeg meteen hoe en wat u wil. Door op te komen voor uw behoeften, gaat u er nog meer van genieten, en kan een intenser orgasme bereikt worden. Daarenboven vinden mannen het over ’t algemeen erg geil als een vrouw haar ‘sexdrive’ weet te uiten.


VOORSPEL

dirty talking
Ook bij een vluggertje is het voorspel erg belangrijk, zorg ervoor dat u elkaar alvast in de verleiding brengt en opwarmt. Stuur sexy appjes, een telefoontje met dirty talking of een gewaagde foto van jezelf. Sexting is niet voor niets hot.

Van nul naar honderd procent in luttele seconden, dat lukt slechts enkelingen. Ook bij een vluggertje loopt niet alles vanaf de eerste tel gesmeerd. Begin daarom met een goeie portie glijmiddel aan te brengen… Je moet je tenslotte toch een beetje kunnen ontspannen, en als alles lekker glijdt, lukt dat veel beter.

Draag dan geen al te ingewikkeld ondergoed en panty’s zijn ook al niet handig. Een rokje en een makkelijk slipje, een beha met voorsluiting… Helemaal geen slipje is natuurlijk nóg handiger.


HORMONENEXPLOSIE

serotonine en adrenaline
Bij aanraking van of door een geliefde worden extra endorfine, dopamine, serotonine en adrenaline aangemaakt.

Gebeurt het onverwacht, op een spannende plaats en op een zinderend moment, dan zorgt die spanning voor boost van hormoonporties.

Laat die explosie maar komen, het zal het orgasme extra heftig maken.


OPENLIJK

after appjes
Een geil intermezzo tussen de bedrijven door kan een waanzinnige kick geven. Maar hou het wel privé. Voor anderen kan het ongemakkelijk zijn om argeloos een toiletruimte binnen te lopen en twee geliefden in volle actie bezig te zien.

Kijk nadien ook even of het haar niet te veel in de war zit en of er geen verdachte vlekken op uw kleding zijn gekomen.
Kicken jullie er juist op om wél gezien te worden…dan wordt het pas echt spannend!

Omdat het vluggertje een kort, mega opwindend moment is blijft u de rest van de dag met het hoofd in de wolken lopen. Dit wil u vaker? Laat het elkaar weten en zorg dat de ‘after appjes’ het begin zijn van een volgende gelegenheid.


COMMENTAAR

  1. Vilva

    juni 19, 2019

    Heerlijk om even op te laden en net niet klaar te komen, dan houd ik het vast, erg energievol de rest van de dag. Niet snel afraffelen, maar soms wel kort en krachtig als voorspel voor de rest van de dag ………

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.