GOED VOOR EEN NACHT

on1GOED VOOR EEN NACHT

Er wordt niet veel goeds gezegd of geschreven over onenightstands. Het is anoniem, roekeloos, ontstaat uit een obsessie voor seks en heeft niks te maken met ‘echte’ liefde. En toch hoeft dat niet noodzakelijk zo te zijn.

OPWINDEND

kortstondige
Een onenightstand vinden de meeste mannen en vrouwen erg spannend omdat veroveren en verleiden centraal staan. Als bekroning op de avond heb je een zinderende nacht zonder dat daar enige consequenties aan verbonden zijn, want de ochtend daarna is de kortstondige verhouding ten einde en gaan beide bedpartners met een voldaan gevoel weer hun eigen weg.

Een onenightstand is dus echt maar liefde voor één nacht, in tegenstelling tot daten waar met elkaar naar bed gaan vaak het begin inluidt van een relatie. Als je de ochtend erna weg gaat wissel je dus ook geen telefoonnummers of emailadressen uit en je maakt ook geen nieuw afspraakje. Je geeft elkaar een zoen, zegt elkaar gedag en ‘that’s it’.


GELIJKE ZIELEN

vrijblijvende seks
Meestal kun je uit het voorafgaande gesprek wel opmaken of diegene al dan niet open staat voor een kortstondig avontuurtje. Maak niet de fout met iemand af te spreken die wanhopig op zoek is naar een vaste relatie.

Al vinden jullie elkaar nog zo aantrekkelijk, als je hem of haar de verkeerde voorstelling van zaken geeft en niet eerlijk bent over je bedoelingen dan loop je het risico dat je diegene na de spannende nacht een gebroken hart bezorgt. In het ergste geval word je daarna nog maandenlang bestookt met telefoontjes, sms’jes en e-mails, en dat is dat ene nachtje niet waard. Bovendien is het veel opwindender als je weet dat jullie allebei op zoek zijn naar vrijblijvende seks.


NEUTRALE PLAATS

niets over je privéleven prijs te geven
Het leuke aan een onenightstand is dat je jouw bedpartner niet goed kent, zodat de nacht een spannende ontdekkingstocht is vol verrassingen.

Maar daar zit ook een keerzijde aan, want je date kan zich op internet anders voordoen dan hij of zij in werkelijkheid is. Spreek daarom altijd af op een neutrale plaats, zoals een hotel, want dan kun je weg gaan als de avond anders loopt dan je gehoopt had. Daarnaast hoef je op die manier niets over je privéleven prijs te geven en ook niets over het leven van de ander te weten.


OPENHEID

Omdat je bij een onenightstand geen tijd hebt om elkaar te leren kennen kun je maar beter vertellen wat je lekker vindt. Heb je een favoriet standje, zeg het dan gewoon en wacht niet daarmee tot de avond zo’n beetje voorbij is. Het duurt echt maar één nacht, je kunt er dus maar beter zo goed mogelijk van genieten!


CONDOOM

Als je bedpartner net zoveel van onenightstands houdt als jij dan zijn jullie waarschijnlijk niet de eerste van elkaar. In dat geval is het veilig om een pakje condooms mee te nemen.

Neem een aantal verschillende soorten condooms mee
En denk niet, daar denkt de ander wel aan, want je zou toch niet willen dat je seksnacht in het water valt omdat jullie beiden geen condooms bij jullie hebben. Neem een aantal verschillende soorten condooms mee, bijvoorbeeld een met een smaakje en een met ribbels, zodat er keuze is wat hij of zij het lekkerst vindt.
Een neem voor de zekerheid altijd een paar extra mee, want bij een stevige nacht heb je er zeker meer dan één nodig!
Muziek

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 10, 2015

  Vrouwen hebben niet minder behoeften dan mannen. Natuurlijk doen ze het ook alleen voor de lust. Moest ik geen relatie hebben, dan koos ik voor een onenightstand.

 2. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 10, 2015

  FinnSofie, Binnen een relatie kunnen er ook goeie afspraken gemaakt worden voor dates.
  Bij ons geef het zelfs een extra boost aan onze relatie. Minder frustraties, meer vrijheid. En af en toe es op wolkjes lopen. Voor die ander en voor je eigen partner, zeker weten!

 3. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 10, 2015

  Mijn vrouwke is op reis vertrokken …
  Voor te vertrekken vertelde ik haar : mocht je zoals verleden jaar evenveel zin hebben in hem, zou ik het leuk vinden mocht je je laten gaan … Ik wil wel alle details kennen achteraf… Dit vinden we spannend!

 4. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 11, 2015

  Voor de meeste vrouwen is het altijd wat moelijker om compleet zonder emoties een one night stand te beeindigen en te vertrekken zonder omkijken. Er is vaak de hoop naar bevestiging dat je een super unieke hete bedpartner was, en een blijvende herinnering voor hem, wat het voor de vrouwen ook aangenaam maakt om er aan terug te denken, met een glimlach op het gezicht. Waarschijnlijk horen de heren ook graag een complimentje.

  En als het super leuk was, kan dat tikkeltje ” geheime spanning” nog jaren blijven hangen…als je elkaar plots ergens tegen komt … kriebelt die spanning bij beiden lichtjes in de onderbuik , te merken aan de pretlichtjes in de ogen bij elk. Geen relatie , geen stalking, geen gedoe, wel vrienden met een tikkeltje meer… en dat is ook leuk.

 5. Dansen254

  mei 12, 2015

  Goede afspraken, samen eens zijn over de te zetten stappen, volledige openheid. …Verder heerlijk samen genieten

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.