HET SAVOUREREN VAN EEN VROUW

vagina
HET SAVOUEREN VAN EEN VROUW

Geuren en smaken die men kan vinden tussen de dijen van een vrouw hebben ontelbare eufemismen opgeleverd. Waar de ene beschrijving de beleving bejubeld, is een andere denigrerend. Uiteindelijk is er weinig accurate informatie over de werkelijke smaak en geur van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Vrouwen en mannen die genieten van cunnilingus zijn gepassioneerd over de sensuele smaken en het muskus boeket die hun voorgeschoteld worden.

De intieme cocktail van de geur en de smaak van een vrouw verandert van dag tot dag. Die zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het moment van haar cyclus en voeding, heeft ze rauwe knoflook gegeten of neemt ze toevallig multivitaminen.

ZUURTEGRAAD

biochemische afrodisiacum
De pH-waarde van een gezonde vagina varieert tussen 3,8 en 4,5. De bacteriën die de vagina beschermen tegen ziektekiemen zijn voornamelijk lactobacillen, deze zijn ook terug te vinden in yoghurts. Het melkzuur in vaginale afscheiding speelt een grote rol in het laag houden van de pH-waarde.

Evenwichtige vagina’s hebben een licht zoete, licht prikkelende geur. De natuurlijke smaak van een vrouw kan variëren van neutraal, licht zoet – pikant, tot licht zout, zelfs met een hint van ijzer rond de tijd van haar menstruele cyclus. Sterke voedingsmiddelen zoals asperges en knoflook, die sterk alkalisch zijn, kunnen haar smaken beïnvloeden, net als vitaminen. Smaken en aroma’s die de genitaliën van een opgewonden vrouw afscheiden zijn zo vol met chemicaliën en feromonen, dat een waar krachtige biochemische afrodisiacum zal ontstaan.


UIT BALANS

zeep, sperma en bacteriën
De meeste vrouwen merken onmiddellijk elke verandering in haar boeket. Wanneer de vaginale pH-waarde verandert, zal de afscheiding sterk anders ruiken. En er is niet veel voor nodig om het natuurlijk evenwicht te verstoren. De drie grote veroorzakers die de balans van het vaginale ecosysteem kunnen aantasten zijn: zeep, sperma en bacteriën.

De meeste lichaamszepen variëren in pH ergens tussen 7,0 en 14. Voor intieme hygiëne is een zeep met lage pH waarde aan te raden.
Sperma is met een pH waarde tussen 7,2 en 8 alkalisch, dit is nodig om de zaadcellen in de zure omgeving te laten overleven. Sperma kan de intieme geur van een vrouw op enkele minuten veranderen.


INVLOEDEN

voedingsstoffen
Elementen die de smaak van vaginale afscheiding sterker of zelfs scherp kan maken, zijn vitaminen, asperges, bieten, koffie, sigaretten, een dieet met veel rood vlees of knoflook. Sterke koffies zoals espresso zal kan haar smaak een beetje bitter maken. Curries beïnvloeden smaak zeer sterk, door de vele kruiden die erin verwerkt wordent. Deze voedingsstoffen hebben een gelijkaardige uitwerking op de geur van de urine. Indien men de smaak en geur van de vagina neutraal te houden zou dergelijk voedsel ten minste 24 uur moeten mijden, veel water drinken helpt echt.

Een ander element dat de smaak van een vrouw beïnvloedt zijn geneesmiddelen. Antihistaminica is een belangrijke oorzaak van een eerder bitter smakende vagina. Maar ook straatdrugs zoals speed en cocaïne kunnen de smaak onaangenaam maken.
Zoetstoffen vormen weer een hele andere categorie. Zeevaarderwijsheid vermeldt dat de zoetste vagina’s zich rond het evenaarsgedeelte bevinden. Het veelvuldig consumeren van citrusvruchten en ananas zou daar niet vreemd aan zijn. Hoe meer tropische sappen en fruit des te zoeter het kutje..


COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.