I’M A GOOD GIRL, I WANT A TRIO!

trio11
I’M A GOOD GIRL, I WANT A TRIO!

Een trio klinkt best spannend en fantasieën hierover zijn legio. Een trio is niet zomaar iets, er zijn belangrijke aspecten aan verbonden waar u beter rekening mee kunt houden als u er een geslaagde beleving van wil maken. Heeft u het weleens beleefd of doet u het nog regelmatig?

STEL OF SINGLE

fantasieën overtreffen
Beslist u over een trio als single of als stel?

Stellen moeten vooraf met elkaar overleggen wat gewenst is om mistoestanden te vermijden. Licht de derde persoon ook in over de relatie tussen u beiden – tenzij dat deel uitmaakt van het spel.

Het grootste gevaar voor een koppel is jaloezie, teleurstelling en gekwetste gevoelens die ontstaan doordat u uw partner heeft zien opgaan in het liefdesspel met een ander. De harde werkelijkheid kan fantasieën overtreffen. Men heeft de neiging zich te gaan vergelijken met ‘de rivale’: is die beter, knapper, opwindender?


VREEMDEN OF BEKENDEN

Kiest u voor iemand die u niet kent
De hamvraag en niet zelden een dilemma: wie kiest u om het langverwachte trio mee uit te voeren.
Iemand die u kent of een onbekende… Iemand die u kan vertrouwen en waartoe u zich misschien al aangetrokken voelt?
Of iemand die u daarna niet onder ogen moet komen op een babyborrel of een barbecue?

Ook hier geldt dat beide keuzes voor- en nadelen hebben. Iemand die u al goed kent, geeft vertrouwen waardoor u zich mogelijk meer ontspannen voelt.
Anderen kunnen zich net moeilijker blootgeven aan iemand die ze al kennen, omdat dit de relatie met die persoon voor altijd verandert.

Vooral met vrienden is dit lastig, u kan er goede vrienden door kwijtspelen. Jaloezie maakt ook meer kans: als u uw man of vrouw uw beste vriendin een fijne beurt ziet geven, gaat men al snel denken dat ze die erotische vonk meenemen naar het dagelijkse leven. Al gebeurt het dat net dit een nieuwe dimensie aan de vriendschap toegevoegd.

Kiest u voor iemand die u niet kent, dan spelen zenuwen en een tikje wantrouwen een grotere rol. Tegelijk is het wel extra spannend en na het triootje hoeft u elkaar niet meer te zien. U kan echt wel alle remmen loslaten.


AFSPRAKEN

goede afspraken
Voorafgaand afspraken maken tussen alle partijen is nuttig om er een geslaagde belevenis van te maken.

Maak afspraken en stel grenzen en respecteer elkaars grenzen, laat u niet onder druk zetten. Door goede afspraken te maken wordt de kans dat iemand zich naderhand of tijdens de trio slecht voelt een stuk kleiner.

En als voorspel kan een openhartige sextalk best tellen…


LOCATIE

Denk goed na over de plaats waar u het triootje wil uitvoeren. Een gewoon tweepersoonsbed is over het algemeen vrij beperkt voor drie personen die ook actief bezig zijn. Wanneer de ruimte te klein is kan wordt het al snel oncomfortabel.
Indien u niet zelf over een ‘kingsize bed’ beschikt is een weelderige hotelkamer een optie.


AANDACHT EN GENIETEN

Een dubbele penetratie
U kan ervoor kiezen alle drie tegelijk actief te zijn, of afwisselend in paren op te delen terwijl de andere toekijkt.

Voyeurisme is bij trio’s een belangrijk aspect. Welke rol wil u spelen? Bent u actief, of liever passief? Wat verwacht u van de twee andere bedpartners, dat ze enkel oog hebben voor u of ook voor elkaar? Het fijnste is een trio waarbij iedereen evenveel aandacht krijgt. Tracht daarom zoveel mogelijk uw aandacht gelijkmatig tussen de aanwezigen te verdelen zodat niemand zich buitengesloten voelt.

Bij een trio zijn er mogelijkheden die u niet met z’n tweeën kunt doen, maak daar gebruik van. Een dubbele penetratie, oraal en penetratie tegelijk, een massage met vier handen, gepijpt worden door twee monden, een kus met drie tongen,… laat je fantasie de vrije loop.


Muziek

COMMENTAAR

 1. EVD

  mei 2, 2015

  Ik kan de tips en suggesties uit het artikel alleen maar bevestigen. Ik word wel eens uitgenodigd voor een MVM trio, meestal met vreemsem via SDC, en vind dat ook het prettigst. Duidelijke afspraken maken op voorhand is essentieel !

 2. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 3, 2015

  met de juiste afspraken steeds top !!!
  een geblinddoekte vierhandenmassage die enkel en alleen op de vraag en de handelingen van de vrouw mag uitgebreid worden ……..

 3. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 3, 2015

  Zo waar allemaal. Afspraken maken is key. Voyeurisme hoort erbij. Ik vind het heerlijk om haar met een ander (man, vrouw, stel) te zien. Soms in rol dat ik alleen MAG kijken, maar meestal in rol dat ik de touwtjes in handen heb, zodat zij zich geheel kan geven, ook aan praktisch vreemden………….

 4. marcoos

  mei 4, 2015

  een waarheidsgetrouw artikel dat ik kan beamen uit ervaring
  een belangrijk punt is duidelijke afspraken op voorhand wat de vrouw of koppel wenst
  en dan ook respecteren

  nog een grote pluim aan de beheerders die steeds weer fantastische artikels op deze site plaatsen
  doe zo verder .bedankt voor jullie werk

 5. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 4, 2015

  Stap voor stap zijn we als koppel op zoek naar meer ervaringen in ons uiterst aangename seksleven.
  Een volgende stap is een MMV trio.

  Ik mag als man deze spannende gebeurtenis plannen.
  Hiervoor ben ik op zoek naar een nobele onbekende. Leeftijd speelt geen rol; jonger of ouder, maakt niet uit, zolang je maar met stijl en respect voor anderen door het leven gaat. Er goed uit zien is een bonus. Enige ervaring is gewenst.

  Samen zullen we geschikt tijdstip en locatie kiezen. Duidelijke afspraken zullen op voorhand gemaakt worden.

  In deze fijne EWS-community hoop ik een man van de wereld te ontdekken waarmee de juiste ‘klik’ aanwezig is om er een geslaagde éénmalige belevenis van te maken voor ons drieën, maar vooral voor mijn heerlijke vrouw. Stuur een private message als je denkt de geschikte kandidaat te zijn.

 6. Profielfoto van Baron

  Baron

  mei 11, 2015

  Zeer goed artikel en zeer goed advies. Goede afspraken op voorhand zijn zeer belangrijk. Mekaar ook de tijd geven om mee op te gaan in het spel , de ene is al wat sneller dan de andere. In een VVM, hoeft er geen jaloezie te zijn tussen vrouwen als deze elkaar ook actieve aandacht geven, zodat geen van hen even aan de zij-lijn hoeft te staan, tenzij ze graag kijken natuurlijk.

 7. Profielfoto van hijg-en-zijh

  hijg-en-zijh

  december 18, 2018

  Wij hebben ook al enkele keren MMV gedaan en is zalig. Nu willen we wat verder gaan en mmv maar met een bi-man. Het is niet altijd de v die bi moet zijn.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.