Is vrouwelijk ejaculatie mogelijk?

squirting1
Is vrouwelijk ejaculatie mogelijk?

Een ander onderwerp waar veel discussie over bestaat is vrouwelijke ejaculatie. Een vrouwelijke ejaculatie houdt in dat er op het moment van orgasme een vloeistof wordt uitgestoten langs de urinebuis.

Net zoals dat ook bij mannen gebeurt, maar dan met sperma. De vraag is of dit bij vrouwen ook mogelijk is? En zo ja, hoe kun je dit bereiken?

Ondanks dat veel vrouwen geen ervaring met ejavulatie hebben, is het voor vrouwen inderdaad mogelijk om te ejaculeren. De ejaculatie kan al voor het klaarkomen optreden.


Vrouwelijk ejaculatievocht

prostaatklieren
Het vrouwelijk ejaculatievocht is helder en geurloos. Het bevat net als het mannelijke ejaculaat het eiwit PSA (prostaat specifiek antigen).

Ook bevat de G-spot bepaalde enzymen die ook in mannelijke prostaatklieren aanwezig zijn. Dit zou erop kunnen wijzen dat er een vergelijkbare vochtproductie in de G-plek optreedt als in de prostaat. Het vocht zou echter ook uit de baarmoeder kunnen komen.

Wetenschappelijk onderbouwd is dit alles helaas niet.


Hoe bereik je ejaculatie?

G-spot
Vrouwelijke ejaculatie kan worden bereikt door stimulatie van de G-spot. Om ejaculerend klaar te kunnen komen moet een vrouw zich helemaal over geven aan haar partner.

Vervolgens moet de G-spot met de vingers gestimuleerd worden. Deze stimulatie kan in het begin het gevoel geven alsof je naar het toilet moet.

Dit gevoel zal na enige tijd verdwijnen en plaatsmaken voor een aangenamer gevoel. Als je eenmaal aan de stimulatie gewend bent, zal het mogelijk worden ejaculerend klaar te komen.


Bron

COMMENTAAR

 1. ATV61

  augustus 31, 2016

  Erg leuk maar het geeft zo’n natte boel, altijd een handdoek er onder en zo’n lekvrijedoek anders is het weer
  bed verschonen HaHaHa

 2. J&m

  september 12, 2016

  Ik ben toch wel benieuwd wat de juiste techniek is lijkt me leuk om is mee te maken

 3. Chris

  september 27, 2016

  Bij ons wordt er snel ,vaak en veel gesquirt (zelfs zonder stimulatie van de g-spot) ik stimuleer haar om haar te laten gaan , geen heerlijker orgasme voor haar dan met squirt ! Zelf vind ik het heerlijk om “gedoucht” te worden en raak helemaal in extase als ik haar bij penetratie tegen mijn buik voel spuiten !

 4. marcoos

  november 27, 2016

  als man is het heerlijk om een dame te laten te laten spuiten. geeft ook voor mij een geweldige kick
  alleen nodige handdoeken voorzien om natte boel op te vangen

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.