KINKY IN EEN VANILLA RELATIE

KINKY IN EEN VANILLA RELATIE

Het introduceren van elementen
Als je ontdekt dat kinky items aantrekkelijk worden, ontstaan er vragen hoe je dit gegeven kan integreren in je leven. Een mogelijk is zeker om deze gevoelens te delen en te verkennen met je eigen partner. Maar hoe breng je zo’n onderwerp ter sprake en op welke wijze ga je om met de gevoelens van je vanilla levensgezel.
Het hebben van kinky gevoelens is niet ongewoon, maar het omgaan met de emotionele gevolgen kan moeilijkheden met zich meebrengen in een relatie. Men moet trachten de nieuwe wensen en gevoelens hierover gestructureerd te houden en zich niet te laten overweldigen in onrealistische ideeën. Zodra men zelf weet om te gaan met deze nieuwe interesses kan de tijd aangebroken zijn om er met je partner over te praten. Dit kan een zenuwslopende tijd zijn maar zeker de moeite waard.
De meeste partners tonen interesse om nieuwe, onbekende en avontuurlijke ideeën uit te proberen, als het hen gevraagd wordt. Het introduceren van elementen zoals lichte bondage, spanking, een rollenspel nursing of dominant – onderdanige, worden tijdens een seks spel meestal graag aanvaard. Voor meer kinky activiteiten zal de basis moeten gelegd worden door intense gesprekken met de vanilla partner.

Communiceer

Gevat zijn en observeer
Creëer een rustig ogenblik, zonder mogelijke afleidingen om over je nieuwe gevoelens en verlangens te praten met je partner en hoe je zijn of haar rol hierin ziet. Wees open en eerlijk voor zowel positieve als negatieve reacties. Bereid het gesprek goed voor, zoek informatieve websites en zorg voor boeken over het onderwerp om je te helpen met het gesprek. Stel je partner niet voor ultimatums, geef ze tijd om te begrijpen wat je van hen vraagt en voor zichzelf uit te zoeken of ze geïnteresseerd zijn. Het kan een omwenteling betekenen in jullie relatie die de partner niet heeft zien aankomen, maar het kan eveneens erg spannend en opwindend overkomen.

Subtiele aanwijzingen

Andere mogelijkhede
Zoals hierboven al aangehaald kan een informatief boek helpen, zij het mogelijk nog ietwat te direct is. Andere mogelijkheden zijn magazines waarin kinky seks besproken wordt. Informatieve websites zonder zware porno foto’s en video’s kunnen intrigerend zijn evenals prikkelende kunstfoto’s. Vertel je partner een fantasie waarin enkele kinky elementen gevat zijn en observeer de reacties. Het doel is om te voelen en te zien hoe er gereageerd wordt op subtiele aanwijzingen vooraleer men een direct gesprek voert.

Na het gesprek

tijdje stilstaan
Als je partner interesse of begrip toont, ga er rustig voor. Experimenteer waar jullie gezamenlijke belangstellingen naar uit gaan en bouw stap voor stap op, beter een tijdje stilstaan en te evalueren dan te snel iets trachten te bereiken. Het is belangrijk om voor beiden leuke elementen te ontdekken die samen kunnen beleefd worden. Op deze wijze kan je een relatie dichter bij elkaar brengen en kan een niveau van intimiteit bereikt worden dat voorheen nooit voor mogelijk zou houden.

Faliekant

het resultaat is nooit zeker
Het kan niet altijd goed gaan, het resultaat is nooit zeker. Sommigen kunnen geen kinky leven leiden en zullen nooit kunnen voldoen aan de extra wensen van hun partner. Je hebt dan de keuze om niet toe te geven aan je kinky wensen of iemand buiten de relatie te vinden, best met toestemming van de partner. De meest harde beslissing is het stopzetten van een relatie, soms een juiste beslissing zeker niet altijd…geef nooit te snel op.

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van Kirech

  Kirech

  februari 9, 2017

  Ik begeef mij nog maar op het gebied van (soft) BDSM.
  (50 shades staar daar voor niets tussen)
  Kinky sex zoals perfect omschreven hierboven boeit me enorm en staat bovenaan mijn verlanglijstje.
  Kleinere experimenten gedaan met mijn partner. Viel niet zo spontaan. Wel geil aanzicht maar beetje gefordeerd.
  Dan alleen naar instituur Marbelle geweest in Gent. Daar kan je voor BDSM kiezen. Gekozen voor 2 meisjes – slaaf en dom. Met de vraag om initiatie te geven. Heel soft allemaal. Eerst wat inspiratie opgedaan met slaaf meisje. Daarna werd ikzelf slaaf om eens de andere kant te ondervinden.
  Wasspelden op de tepels, balzak afgebonden, vastgebonden….
  Nu ben ik het zeker… dit wil ik als DOM wel meer doen.
  Maar nu vooral: Hoe dit aanpakken met partner ?
  Hierboven staat om wat ginds te geven via lectuur. Iemand titels van boeken (zowel roman’s (neen , geen 50 shades boeken) als ‘technische’ boeken over het onderwerp)
  Ook lijkt het me leuk om dit in een rollenspel fantasie te verwerken. Zoek daarvoor naar ideeën.
  Kan iemand mij tips geven, ervaring bijleren, …

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.