Ladies in Command, een kleine impressie van een bijzonder verjaardagsfeest

ladies1

Hoe een onbeschrijfelijk feest beschrijven?

Het zinderend zinnelijk feest vindt plaats in de privéwoning van één van de deelnemers. Smaakvol ingerichte grote ruimte. Dresscode voor de Ladies een lang kleed, de heren in smoking / zwart pak. De Dames onherkenbaar door het stijlvol Venetiaans masker.

de dames zich terug om zich om te kleden in sexy outfit
Het wachtwoord geeft toegang tot de tempel der zinnen. Na het welkom door de gastheer worden we ontvangen door twee geselecteerde heren. Als dienende ober dragen zij enkel een schort. De kennismaking met de andere aanwezigen wordt vergezeld van een glaasje bubbels. Van achter mijn masker detecteer ik allemaal mooie mensen, en voel de spanning van wat komen gaat. Na het binnenkomen van de laatste gast trekken de dames trekken zich terug om zich om te kleden in sexy outfit. De gastvrouw en de ceremonieleidster overlopen met de dames het scenario. Elke Lady heeft voorafgaandelijk aan de ceremonieleidster en de gastvrouw een geheime geile fantasie kenbaar gemaakt.


geblinddoekte mannen, willoze of gewillige dienaars
Het echte feest start met de uitvoering van ieders fantasie. De mannen worden door de dames onder de loep genomen, geviseerd, soms gekeurd. Heimelijke blikken van achter de maskers. De sfeer wordt broeierig. De aanblik van de sexy Ladies laat de heren niet onberoerd. De overbodige kledij verdwijnt. De fantasieën of de voorspelletjes duren een stevig uur. Zo nodig moedigt de ceremonieleidster de heer zweepsgewijs aan tot actie. De genodigden nemen deel of kijken toe. Soms treedt een dame als vrijwilliger op om mee deel te nemen aan bepaalde erotische handelingen. De mannen hebben geen keuze, zij moeten the Lady in command volgen. De verlangens van de aanwezige dames worden vervuld. Geboeide mannen, geblinddoekte mannen, willoze of gewillige dienaars. Een geblinddoekte dame wordt door drie mannen en twee vrouwen betast, gelikt, gekust. Enkele heren zetten hun beste tong in voor de liktest. Of beknellen lijfelijk een dame. En geven een sensuele massage. Zoveel mogelijk heren kussen, een trio realiseren. Alles is mogelijk, alles mag, niks moet. Nadat de fantasieën van de dames verwezenlijkt zijn, krijgt de gevierde jarige, speciale aandacht. Geblinddoekt wordt hij door vier vrouwen afzonderlijk daarna gezamenlijk gepijpt. Zijn genot is zicht en voelbaar. Elke man wil zo zijn verjaardag vieren?


De heren zijn beschikbaar en actief op eenvoudig verzoek
Na dit opwarmende deel wordt het startschot gegeven voor de gezamenlijke stoeipartij. Elke dame kan vrij beschikken over de aanwezige dames en heren. De gastvrouw en ceremonieleidster worden deelnemers zoals de andere Ladies. De heren zijn beschikbaar en actief op eenvoudig verzoek. Trouw aan het concept nemen zij geen initiatief tot een dame hen daartoe verzoekt. De voorgaande uitvoering van de fantasieën zorgt voor een prettige mix van de deelnemers. Er hangt een gezellige, geile sfeer en iedereen kent iedereen. Deze deelneemster smijt zich in het feestgedruis en vertoeft in feestroes. Dit gedeelte beschrijven, is lastig. De onderdompeling overheerst, alle zintuigen op scherp. Wat een decadent stijlvol genot. Verschillende keren tot hoogten gebracht. Hoogfeest van zintuiglijke zinnelijke ervaringen. Super, mega, kei , geil, bevrijdend…. De superlatieven schieten tekort.
Gelukzalig gretig gulzig geil geheim genot.

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van johan

  johan

  januari 18, 2016

  Ladies in Command …jullie mogen me steeds laten weten wanneer ik mijn smoking moet aantrekken ….
  Bij een volgende gelegenheid wil ik er maar wat graag bij zijn ! xx

 2. Profielfoto van

  Henry&Juliette

  januari 18, 2016

  Nog eens spannend… Wanneer de volgende keer ?

   • Profielfoto van

    subkoppelinstijl

    maart 3, 2016

    wij staan er klaar voor, my Lady is already for command

 3. Profielfoto van Senselicious

  Senselicious

  maart 5, 2017

  Zinnnenprikkelend verslag dat tot mijn verbeelding spreekt.
  Vanzelfsprekend beschikbaar om gelijkaardig te moeten (mogen) ondergaan.
  Ik hoor het graag. When & were.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.