LES FEMMES FONTAINES

spuit1
LES FEMMES FONTAINES

Er zijn veel mysteries rondom het vrouwelijke ejaculeren. Het fenomeen is geen fabeltje. Squirtende vrouwen bestaan. eyes wide shut eyeswideshut
Squirten, gushing of spuitend klaarkomen zijn synoniemen die gemakkelijker in de mond liggen.angst en schaamte loslaten
Er zijn voorwaarden aan het vrouwelijke ejaculeren die niet iedereen zomaar eigen kan maken. Men moet zich goed voelen met het eigen lichaam, ontspannen zijn, angst en schaamte loslaten, geil zijn en zich veilig voelen. Het heeft dus zowel met lichamelijke aspecten als met emotionele ontlading te maken. Een vrouw kan gemakkelijker ejaculeren als ze de controle over haar lichaam loslaat en zich overgeeft aan haar partner.SQUIRTEN EN WETENSCHAP

vrouwelijke ejaculatie
Squirten kan het best omschreven worden als een vrouwelijke ejaculatie. Wetenschappers spreken elkaar vandaag de dag nog steeds tegen. Volgens de ene is squirten urine die vrijkomt via de urineleider en volgens anderen zijn het de para-urethrale klieren die verantwoordelijk zijn voor de vrouwelijke ejaculatie. De voornaamste zijn de kliertjes van Skene (Skene’s glands), het zijn 2 kleine vaginale kliertjes die ter weerszijden van de urethra-opening zitten. De openingen zijn klinisch niet of nauwelijks waarneembaar en mogelijk niet bij alle vrouwen aangelegd. De kliertjes van Skene produceren vocht, en dit onder invloed van seksuele opwinding. De kliertjes van Skene zijn embryologisch gezien het vrouwelijke equivalent van de prostaatklier bij de man. Volgens sommige auteurs gaat het om meerdere kliertjes die niet uitkomen in de vagina maar in de distale urethra.

Het zijn deze klieren die het vaginale vocht aanmaken en afscheiden. De para-urethrale klieren zorgen er dus voor dat de vagina nat wordt en dat penetratie aangenaam is. Bij een deel van de vrouwen kunnen de para-urethrale klieren zeer veel vocht aanmaken. Wanneer de druk te hoog wordt geven de para-urethrale klieren dit vocht plots volledig af. Die afgifte van het vocht wordt dan squirten genoemd. Squirten geschiedt alzo via de urineleider.

De wetenschap is nog geen 100% zeker of het nu deze para-urethrale klieren zijn die er voor zorgen dat een vrouw kan ejaculeren. Verder onderzoek zal daar uitsluitsel over moeten geven. Aangezien er nog een grote taboesfeer hangt rond dit thema wordt het nog afwachten hoe de vrouwelijke ejaculatie nu echt wetenschappelijk in zijn werk gaat.


SQUIRTEN EN SCHAAMTE

Vrouwen schamen zich veel te snel
Squirten en een ongekend schaamtegevoel gaan vaak hand in hand. Vrouwen schamen zich veel te snel om het feit dat ze kunnen ejaculeren en hun omgeving bevochtigen. Dikwijls is de man hier mede oorzaak van, ze vinden het maar niets dat hun partner ook kan ejaculeren. Meestal hebben ze eveneens geen enkel idee van wat er gebeurt en schrikken van de situatie.

Communiceer hierover met uw partner. Maak hem duidelijk dat squirten een zalig, bevrijdend gevoel geeft. Squirten betekent niet dat er urine vrijkomt, maar dat u een zeer hevig orgasme krijgt. Welke man wilt niet dat een vrouw optimaal geniet van een vrijpartij. Vertel uw partner dat u dankzij zijn ‘magische handelingen’ een spuitend orgasme kreeg.


SQUIRTEN DE PRAKTIJK

negatieve connotatie
Kent u het drukkend gevoel dat u soms op je blaas krijgt tijdens een penetratie of masturbatie? Het lijkt alsof u zeer dringend moet plassen en als u niet stopt met vrijen of masturberen dan alles zal onderplassen.

Wel, het is enkel een gevoel. Laat je eens volledig gaan en verbindt er geen negatieve connotatie aan. De druk zal enkel maar toenemen en je zal in extase geraken. Dit drukkende gevoel is het begin van squirten. Eens de druk te groot wordt zullen je bekkenbodemspieren opspannen, zwelt het orgasme aan en zal men de penis uit de vagina drukken. Op dat moment zal het squirten plaatsvinden.
De hoeveelheid vocht dat geproduceerd wordt is verschillend. De ene keer komt er meer vrouwelijke ejaculatie uit dan de andere keer. Ook de druk van spuiten wat eruit komt is verschillend per orgasme, maar ook verschillend per vrouw. De ene vrouw spuit het explosief eruit, de ander sijpelt het vocht eruit.

De ejaculatie van de vrouw is smaakloos. In praktijk kan het gebeuren dat er zich een kleine hoeveelheid urine in bevindt . Dit kan soms een hele lichte ziltige smaak geven. Omdat het een natuurlijk product is het niet schadelijk om squirtvocht te proeven of op te likken.


SQUIRTEN EN STIMULATIE

gelijktijdige stimulatie
Squirten tijdens orgasmes gebeurt door stimulatie van clitoris, vagina, g-spot of een combinatie van deze drie. The g-plek is the magic spot! De g-spot ligt in de vagina, enkele centimeters tegen de buikwand. Het gevoelige plekje voelt een beetje ruw.
Ook de positie om tot squirten te komen is ook van belang en mogelijk voor ieder verschillend. Sommigen geven de voorkeur om op de rug te liggen en terwijl oraal verwend te worden met gelijktijdige stimulatie van de g-spot, anderen verkiezen gehurkt of geknield manueel gestimuleerd te worden.

Squirten en clitoris

Enkel door het hevig stimuleren van de clitoris kunnen sommige dames squirten. Meestal is het een combinatie van g-spot en clitoris die tot het meeste genoegen leidt.

Squirten en vingeren

langzaam tot snel
Het voelt heerlijk aan voor de partner als gelijktijdig de clitoris wordt verwend en men met twee vingers de g-spot stimuleert, van langzaam tot snel.
Ga niet diep met de vingers, 2 tot 4 cm, krom de vingers naar de buik toe (handpalm gericht naar de bips van uw partner) en maak met de vingers een ‘kom maar hier’ beweging. De g-spot voelt als een sponsachtig plekje aan, dat zwelt bij seksuele opwinding. Door sneller heen en weer te bewegen en een tegendruk te geven aan de binnenzijde kan een squirtend orgasme opgewekt worden.

Een handig hulpmiddel om de g-plek te stimuleren zijn de speciaal ontworpen g-spotvibrators die je terugvindt in onze seksshop. Een g-spot-vibrator heeft een gebogen kopje dat tegen de g-spot trilt. Dit trillende gevoel zorgt ervoor dat je kan squirten. Uiteraard bestaan er ook g-spot dildo’s, zoals de g-spot glasdildo. Deze kunnen een vrouw laten squirten, maar het effect is minder hevig dan bij een trillende g-spot vibrator.

Squirten en penetratie

experimenteren
Het meest stimulerende is de partner te ‘berijden’, de ‘cowgirl positie’. Hierbij kan bijkomende clitorale stimulatie nodig zijn. De g-spot wordt alzo gestimuleerd door de penis van de partner.

Soms wordt er beweerd dat spuitende orgasmes intenser zijn dan gewone. Uit onderzoek zijn hiervoor geen bewijzen gevonden dus totdat u het zelf heeft ervaren is het een fabel.
Niet iedereen krijgt het voor elkaar om te squirten, daar moet men respect voor hebben.

Het enige dat we kunnen doen is experimenteren en enkel dat, elkaar verkennen, blijft op zich steeds opwindend!


COMMENTAAR

 1. eros & venus

  juni 15, 2014

  Een zeer volledig artikel, en inderdaad, een juiste stimulatie en een volledige overgave aan je lichaam triggert het spuiten bij vele dames……soms 4 tot 5 maal na elkaar. Volgens onze ervaringen kan het “fontein-orgasme” zich bij de ene reeds op jonge leeftijd en bij de andere pas na vele jaren uiten, maar je mag het niet proberen te forceren, overgave is hier aan de orde, niet focus. Toeval of niet, maar na het inwijdingsritueel op het laatste EWS feest werden de “hemel”sluizen bij vele dames ruimschoots geopend………..

 2. Bert1960

  oktober 5, 2014

  Never experienced une femme fontaine, mais je voudrais bien!!!

 3. Marc en Inez

  maart 14, 2015

  Prachtig artikel over de fetish van mijn heerlijkheid.
  Fijne tekst met betrekking tot de schaamte die ik me nog zo goed herinner van mijn eerste keer spontaan en ongecontroleerd spuiten.
  Wat een gene!

  Ik durfde hem pas weer aan te kijken toen hij me gedownload filmpjes op zijn pc liet zien.

  Gelukkig ligt die tijd al een jaar of 10 achter me en geniet ik van zijn verheerlijkte en zelfvoldane glimlach.

  Eerst getraind in het spuiten op commando en na toestemming. Nu in het spuiten tijdens de penetratie..

 4. Mr and Mrs Burlesque

  juni 14, 2015

  Heerlijkkkkkk! Om geen genoeg van te krijgen…

 5. Profielfoto van papillon

  papillon

  juli 9, 2020

  Ik vind dit de beste seksuele ervaring die ik ooit beleefd heb bij een vrouw….Volledige overgave….ongegeneerd alles loslaten…spuiten à volonté….

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.