LIEVER ORAAL DAN MET DE VINGERS?


LIEVER ORAAL DAN MET DE VINGERS?

Het is iets dat mannen sinds het begin der tijden hebben geprobeerd, maar het lukt de meesten van ons niet. Als je een penis, een mond en een greintje nieuwsgierigheid bezit, dan heb je weleens onderzocht hoe dicht je je mond bij je penis kon brengen.

autofellatio
Autofellatio is een seksuele handeling, een vorm van masturbatie, waarbij een man zichzelf oraal bevredigt.
De Amerikaanse biologen Craig Bartle en Alfred Charles Kinsey stellen dat minder dan 1% van de mannen erin slaagt om oraal contact te maken met hun eigen penis [bron?] en dat slechts 0,2 tot 0,3 procent erin slaagt om een volledige autofellatio uit te voeren.
Personen met een ‘Hypermobiliteitssyndroom’, een erfelijke afwijking van het bindweefsel van de gewrichtsbanden en pezen, of met het ‘Ehlers Danlos Syndroom’, een erfelijke aandoening waarbij de bindweefsels ongewoon rekbaar en meegevend zijn, worden in de porno wereld dikwijls opgevoerd om deze vorm van auto-erotiek te vertonen.

CONNOTATIE

Hou er wel rekening mee dat je kan klaarkomen
Dat een man zichzelf graag zou pijpen hoeft niet te betekenen dat hij homoseksueel is, net zo min als masturbatie duidt op homoseksualiteit. Een hetero heeft geen afschuw aan zijn eigen geslachtsdeel.
Hou er wel rekening mee dat je kan klaarkomen in je eigen mond. De meeste hetero mannen hebben nooit sperma in hun mond gehad en het kan voor hen een ‘schok’ zijn…

TECHNIEK

Je hoeft echt geen slangenmens of gezegend te zijn met een dertig centimeter lange penis om jezelf oraal te verwennen al zijn lichaamstype en flexibiliteit zeker vereisten.

  • Slank en lenig zijn is beiden een noodzaak, een bmi omstreeks 19,50 is ideaal.
  • Ontspannen en strekken zijn belangrijk, vooral de torso en nek vragen om oefening. Vooraf baden in heet water maakt de spieren soepel en flexibel.
  • Maak gebruik van een ‘cockring’ om de maximale fierheid uit je penis te halen.
  • De ondergrond moet stabiel en hard zijn. De twee belangrijkste houdingen zijn: een zittende houding terwijl men al wiebelend met de heupen het hoofd naar het beloofde land brengt of op de rug met de voeten in de lucht. Een variante hierop is met het hoofd tegen de muur waarna men met de voeten de muur afloopt om zo dicht als mogelijk in de omgeving te komen. Een kussen onder het hoofd is niet enkel zacht maar geeft ook net dat extra zetje.
  • Wat hulp kan welkom zijn, een partner die zachtjes op de benen duwt of de penis naar de mond leidt kunnen net het verschil maken.


EN VOOR DE DAMES – AUTOCUNNILINGUS –

flexibiliteit om de noodzakelijke extreme vooroverbuiging te uitvoeren
Natuurlijk geldt bovenstaand principe eveneens voor dames, zichzelf oraal bevredigen wordt dan ‘Autocunnilingus’ genoemd. Meestal wordt het beperkt tot het verwennen van de clitoris.

Autocunnilingus is in een aantal posities mogelijk, door sterk voorover te buigen of door in koprol-positie te gaan liggen. Het gekruist leggen van de benen achter de nek kan het krommen van de rug ondersteunen. Het vereist de nodige lenigheid.
Zeer weinig vrouwen bezitten voldoende flexibiliteit om de noodzakelijke extreme vooroverbuiging te uitvoeren. Hoewel, de handeling kan binnen bereik gebracht worden voor sommigen door fysieke trainingen zoals gymnastiek, buigkunsten of yoga.

Nu aan de slag, ga rekken en strekken en het een keer uitproberen. Misschien moet je een telefoon bij de hand houden voor als het misgaat. Liever een meelevende partner die je helpt dan een ambulance vol broeders die amper een lachje kunnen onderdrukken.


COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.