MET EEN SPERMA MONDJE

cum12
MET EEN SPERMA MONDJE

Er gaat niets boven het mogen ontvangen van orale seks. Zowel voor mannen als vrouwen is het heerlijk om zich over te geven aan de partner terwijl die u bevredigd met zijn of haar mond. Nu is dat al lekker als voorafje, maar als plat de resistance is orale seks helemaal fantastisch als je tot een orgasme mag komen in de mond die u verwent.
Maar dan komt uw partner met het hoofd boven de dekens uit en verwacht als dank een gepassioneerde kus op de mond… ga er volledig voor gaan?

FRENCH KISS

Zaad proeven
Veel mannen moeten er niet aan denken, uw partner zoenen vlak nadat u jouw zaad in haar mond hebt gespoten. Of erger, nadat u haar een facial hebt bezorgd. Haar lippen, kin en wangen zitten nog vol met kleverig sperma en ze kijkt u verwachtingsvol aan. Het is een brug te ver voor veel mannen. Zaad proeven wordt onterecht verbonden met onderdanigheid en ‘iets homo-achtig’ en daar wil je als ‘stoere’ gast niet mee geassocieerd worden.

Maar ook voor vrouwen kan het ongemakkelijk zijn. Sommigen vinden hun lagere regionen eigenlijk maar raar ruiken. Ze zijn u dankbaar dat jij wel met je hoofd tussen haar benen wilt duiken, maar die smaak en geur is aan hen niet besteed.

VOOROORDELEN

Toch lijkt het voor vrouwen minder taboe om zichzelf te proeven, net zoals het voor vrouwen minder taboe is om biseksueel of bischierig te zijn. Mannen vinden het eigenlijk wel geaccepteerd en geil als hij zijn vingers aan jou geil bevochtigt en ze vervolgens laat aflikken.


WENNEN

lichaamsvocht
Zoenen is fijn, het is intiem en opwindend. Ook, of misschien wel juist na, orale seks laat je door een zoen zien dat je het een geweldige ervaring vond. Het is een ‘dank je wel’, ‘ik hou van je’ en ‘het was fantastisch’ zonder woorden. En eigenlijk is het ook wel geil om nog even na te genieten. Het is intiem om je niets aan te trekken van elkaars lichaamsvocht, maar dicht tegen elkaar aan te kruipen en alle ‘lichaamsvochten en geuren’ te laten voor wat het is, het hoort bij de persoonlijkheden van beiden.

Mogelijk moet u er gewoon even aan wennen. Net als goede wijn, olijven en oesters. It’s an acquired taste. De eerste keer is het misschien wat vreemd en onwennig, maar daarna is het mogelijk wel lekker. Als u van haar verwacht dat ze jouw sperma doorslikt, waarom zou u het dan zelf niet proeven? En andersom, als hij uw vocht gretig oplebbert, waarom zou u dat zelf dan verafschuwen?


BUCKETLIST

voeding
Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar grenzen maar moet men alles op zijn minst niet een keer geproefd hebben?
Als u er echt niet van houdt geef dat dan voorzichtig en subtiel aan, in het genre van ‘dat is niet helemaal mijn ding’, of geef galant een doekje aan.
Tenslotte, u kan de smaak van sperma beinvloeden door uw voedingsgewoonte aan te passen, misschien een stap in de goede richting voor u beiden.
cum12
cum12

COMMENTAAR

 1. Eduardo

  maart 6, 2017

  zalig, ZALIG. Een zoen waarbij je jezelf proeft. Of je nu bent klaargekomen in haar mond of kutje ….

  Spijtige is wel dat als alleenstaande het steeds moeilijk is om uit te vissen of een dame ‘in to …’ zulke dingen is.

 2. Oliv

  juni 22, 2017

  Het begint eigenlijk al bij het pijpen om regelmatig te wisselen tussen down under en zoenen…..je eigen zilte voorzaad proeven is voor mij alvast enorm opwindend.
  Hoe heb ik trouwens de eerste keer mijn zaad leren proeven en apprecieren…..door de vriendin die bij ontbijt op bed ee stuk croisant door haar creampie haalde en vervolgens in mijn mond dropte……van een echte boter(geile)croissant gesproken 😉

 3. Rossie

  juni 22, 2017

  Heerlijk om te doen.

  Ik ben dan ook een puur zaadsletje….hou van zaad overal, in mijn mondje, op mijn borsten, bukkake love it…. hoe meer zaad hoe liever, dus bij deze ik ben beschikbaar heren op de EWS chateauparty van 22 september om mij te voorzien van de nodige zaadlozingen.

  Met geile groeten

  Miss Rossie & Sir T.

 4. LOVEIT

  mei 26, 2018

  Wil ik ook doen,een vrouw die haar patner pijpt,met het zaad van haar partner mij een tongkus geeft en terwijl we het zaad in elkaar mond wisselen.
  Ook een vrouw door haar partner is volgespoten en daarna haar vagina schoonlikken.

 5. Michael

  februari 2, 2019

  Heerlijk om je eigen zaad in het mondje van je partner te proefen en uit te wisselen met een tongzoen om daarna beide zijn deel van het zaad door te slikken…

 6. Mansa

  december 28, 2019

  Waarom niet, is gewoon zalig elkaar te kussen en ‘proper te likken’ na (orale) sex. Puur genot, zowel door de vrouw als van haar

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.