Naakt en honing: gewaagd maar geslaagd

bij1
Naakt en honing: gewaagd maar geslaagd

Kunstenaar Blake Little
De fotograaf gebruikte het plakkerige voedsel om het verschil van variërende lichamen, leeftijden en rassen bloot te leggen, als vliegen die zijn gevangen in barnsteen.

“De honing heeft als kracht om mensen te democratiseren, om ze op een soort universele manier te transformeren,” legt Little uit in de behind-the-scenes video hieronder.

onsterfelijkheid
“Blake was geïntrigeerd door de transformerende kracht van honing.. hoe het vorm kan verdraaien en versterken, fysieke perfectie kan blootleggen, weerzin kan opwekken en tegelijkertijd onsterfelijkheid en de dood kan suggereren”,legt curator Kenneth Lapatin van het J. Paul Getty Museum uit.

De foto’s worden in boekvorm uitgegeven en op 28 februari in de Paul Kopeikin Gallery wordt geëxposeerd, raden wij Little aan om zijn honing op de tap te zetten.


Hieronder een filmpje hoe Little’s in honing bedekte creaties tot leven komen:

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van Baron

  Baron

  april 21, 2015

  Wauw…alleen maar wauw…Wat vind ik dit ontzettend bijzonder! Zo mooi om te zien hoe de lichamen transformeren in een soort barnsteen….Prachtig!!

 2. Profielfoto van Baron

  Baron

  april 21, 2015

  Fantasie-opwekkende, bijna alien-achtige beelden. Een genre van ‘next level honing placenta’s’ met een onvoorstelbare schoonheid.

 3. P&L

  juli 4, 2015

  bijzonder mooi werk, van een esthetisch hoog niveau. In was gegoten.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.