New date La Nuit Secrète – Rococo :Verplaatst naar EWS 26 septHide
UPDATE

AVOND VERPLAATST NAAR ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020

Beste lid,

Hiermee wensen we in eerste plaats te bevestigen dat uw inschrijving goed ontvangen is en u kortelings uw uitnodiging kan verwachten.

Het beheer van Deccadent heeft dit weekend een risico analyse gehouden betreffende het komende galabal van 21 maart 2020 met tal van internationale Europese gasten.

Onze bezorgdheid gaat uiteraard, in de eerste plaats naar het behoud van een algemene goede gezondheid, als ook de discretie en dat ieder zich ongedwongen en ontspannen voelt in zijn of haar aanwezigheid op het galaevent.

Hierin zouden wij elkeen respecteren in het maken van een eigen keuze betreffende hun aanwezigheid.
[/message_box]

Bijkomend moet de organisatie rekening houden met de maatregelen die de federale en/of lokale overheden tussen vandaag en 21 maart kunnen nemen in verband met het zo goed mogelijk bewaren van de gezondheidswelzijn in het groter belang.

De maatregelen die een impact kunnen hebben op het geplande event, kunnen gaan van :
plotse verplichte annulatie van alle evenementen in een bepaalde regio opgelegd door de autoriteiten tot
het doorgeven van alle identiteitsgegevens van de ingeschrevenen aan de overheid.
Het is vandaag onvoorspelbaar welke acties en maatregelen door de overheden genomen gaan worden, daar ze deze de situatie zelf van dag tot dag bekijken.

Eens deze maatregelen genomen door de overheid, kan de organisatie van Deccadent ze enkel accepteren en respecteren.Om te vermijden dat we zeer kort dag verplicht worden om het event te annuleren of om alle identiteitsgegevens door te geven aan de overheid, hebben we na lang en doordacht beraad de onaangename beslissing genomen dat we beter nu het galaevent verplaatsen naar een periode waarvan aangegeven wordt dat de hoogste piek en ongerustheid voorbij zal zijn. De organisatie behoudt zich het recht om een nieuwe datum te kiezen onder deze risico omstandigheden.
De nieuwe datum voor het event is zaterdag 13 juni 2020. Dit geeft onze leden ook de kans om eventuele reistickets te verplaatsen.


Graag bevestigen wij u dat wij extra voor u gaan zorgen door:
Uw reservatie automatisch aan te passen naar 13 juni 2020 ( ook voor de reservaties met hotelovernachting geboekt via Deccadent/ www.Eyeswideshut.be)
Een extra unieke verassing te voorzien op het feest van 13 juni om de avond nog wonderbaarlijker te maken.


Mocht voor u de datum van 13 juni 2020 niet passen kunnen wij u:
op individuele aanvraag de mogelijk heden geven om reeds te reserveren voor de Eyes-Wide-shut gala (september/oktober 2020) of samen met ons naar een gepaste oplossing te zoeken.

Voor vragen gelieve ons te contacteren op info@deccadent.com met de vermelding van uw profiel-naam van uw booking of uw bookingsnr.

Met vriendelijke groeten,

Baron

COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.