Nieuwjaars Prive Party in Antwerpen


Nieuwjaarsparty 2015 in Antwerpen

2015 werd op 2 januari ingeluid met een mysterieuze prive party in Antwerpen. De party was georganiseerd door een van onze leden. Alleen degenen die van de organisatoren een persoonlijke uitnodiging hadden gekregen hadden het geluk om hierbij te mogen zijn.Sprookjesachtig geheel
We werden ontvangen in een prachtige villa, mooi klassiek ingericht in warme kleuren. Kaarsen omlijstten de kamer tot een sprookjesachtig geheel. Een brandend haardvuur maakte de sfeer compleet. Na binnenkomst werden de dames eerst naar boven geleid om zich te verkleden in cape en lingerie. De heren werden direct de salon binnengeleid. Bij het binnentreden van de salon wachtte een verrassing. Een levend kunstwerk begroette de binnenkomende gasten. Nadat het gezelschap compleet was vond iedereen een plekje op de comfortabele banken. Met een glas champagne in de hand werd op gedempte toon gesproken. De eerste omfloerste blikken werden uitgewisseld terwijl men verwachtingsvol uitkeek naar de opdrachten.


Het levende kunstwerk
De opdrachten werden at random getrokken, waarbij wel rekening werd gehouden met een goede opbouw. De creativiteit van de gasten was ruimschoots aanwezig. Hoewel we uiteraard niet alles kunnen vertellen kunnen we een heel klein stukje van de sluier oplichten. Het levende kunstwerk werd van een bondage voorzien die in zichzelf al een kunstwerk was. Zij werd rondgeleid en getoond aan de gasten die op hun beurt een knijper op een strategische plaats mochten neerzetten die zij zelf mochten uitkiezen. Andere opdrachten volgden elkaar op, de champagne vloeide rijkelijk en de temperatuur steeg gestaag. Blikken werden broeierig van achter gemaskerde gezichten, terwijl er werd gestreeld door verschillende handen.


Tot in de late uurtjes
Toen de gastheer aangaf dat de speelkamer kon worden betreden liet het gros van de genodigden zich dit niet twee keer zeggen. In de ruime speelkamer ging het voorspel van de opdrachten over in een zinderend bacchanaal. Een lust voor alle zintuigen. Daarna was het tijd voor een welverdiende pauze waarbij er een heerlijk buffet werd geserveerd. De gastheer en gastvrouw hadden hier duidelijk zorg aan besteed. Onder het eten werd gezellig onder elkaar gepraat in een familiale sfeer, terwijl het geheel werd omlijst door dromerige harpmuziek. Sommigen waren daarna voldaan maar tussen anderen werden opnieuw blikken uitgewisseld. Het vuur ontbrandde wederom en kwam tot een spannend vervolg dat tot in de late uurtjes duurde.


Wij danken onze gastheer en gastvrouw voor een heerlijke opwindende avond met uitstekend gastheerschap. Het jaar 2015 is officieel geopend!

kunstwerk5
kunstwerk5

COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.