ONDERGEDOMPELD IN HET FEERIEKE ‘LA PORTE DES SENS’

porte1
ONDERGEDOMPELD IN HET FEERIEKE ‘LA PORTE DES

Een eerste clubervaring weergegeven door een van onze leden

 

De hele dag in spannende afwachting van mijn eerste clubbezoek.

Wat zit erin?
Een geweldige meter en peter nemen mij onder hun vleugels en toch verken ik op eigen tempo en ritme. Het pand ziet er van buiten af niet uit als een club. Eens binnen lijkt het alsof je naar de sauna gaat. Na het betalen van de inkom krijg je een sleuteltje en ga je naar de kastjes. Veel mensen hebben een tas of zakje mee. Waarvoor? Wat zit erin? Zo groot is lingerie toch niet? Later wordt mij wel een en ander duidelijk.

De verlichting gedempt en hoerig van stijl. De inrichting is overladen kitscherig waardoor het toch weer mooi wordt. De visuele aftasting vooraf tijdens het genot van een drankje en een hapje. Wat mij betreft mag deze stap overgeslagen worden.


Eindelijk 23 uur, de kleren uit en plaats maken voor lingerie en dan mogen de speelruimtes betreden worden. Nu ja betreden, beleggen of is het belegen? Een wereld aan mogelijkheden gaat open. De kelder is als sm-ruimte ingericht. Allerlei versieringen, touwen, handboeien, kettingen, kaarsen, en alles kan ook benut worden. Daar moet het stomen want de kilte is voelbaar. Eerste verdieping, een 2pk geparkeerd, op de motorkap of in de auto spreekt mij niet echt aan. Sauna, jacouzi, douches. Tweede verdieping, hemelbed, ligruimtes, zitballen en een sling,.


Mijn droom, ooit eens in de sling, nu nog te vroeg ook al wil een bereidwillige mij erin hijsen. We vleien ons neer, eindelijk kan ik meerdere zintuigen gebruiken! Zoenen, likken, strelen, knijpen, ruiken, voelen. Een kleine handtastelijkheid en de reactie geeft wel aan of je verder mag. Heerlijk, al die lijven, die geluiden en zomaar alles voor het grijpen. Mezelf loslaten en alles laten gaan. Heel even ongerustheid, ik voel een pik in mij en meteen de reflex om te voelen of er wel een condoom rond zit. Gelukkig wel. Borsten, kutten, pikken… hmm… laat het mij smaken.


Geduld is een mooie deugd
Even genoeg gevoeld, uit de ruimte om te gaan kijken. Wauw veel visuele prikkels en alles is life. Gefascineerd door een meesteres met haar slaaf. Niet zozeer het spel, wel nieuwsgierig naar de attributen in het koffertje! Daarvoor dient die bagage! Het spel biedt te weinig animo om mij verder te boeien. Dan naar vrijende stellen kijken. Een vrouw wordt door drie mannen bediend. Hmm stiekem jaloers en toch weet ik dat zo’n beurt mij ook nog ooit overkomt. Geduld is een mooie deugd. Na de actie, water drinken om het verloren vocht weer aan te vullen, douchen en bekomen.

Voor sommigen is de nacht nog vroeg en volgt een tweede ronde. Voor anderen, mij inclusief, wenkt het bed, deze keer voor nachtrust in plaats van woelige onrust.

Good night and hope to cu soon.

Een single lady, lid van EyesWideShut

 

COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.