SENSUELE PLASSEKS


SENSUELE PLASSEKS

GENIETEN VAN SENSUELE PLASSEKS

Iets intiems tussen individuen
Dit artikel gaat niet over de meest zichtbare vorm van plasseks waar het onderdeel  vormt van een dominantie – submissie relatie.

Het gaat over de erotische vorm van plasseks, het delen van iets intiems tussen individuen die emotioneel verbonden zijn, elkaar vertrouwen en opzoek zijn om hun relatie en vertrouwensband door middel van deze speciale blijk van liefde te verdiepen.
Het kan een aanzet zijn in het ontdekken van sensuele plasseks.

Hoe lang is het gelden dat je geplast hebt in de douche of in bad, voor de meesten zal het minder dan een maand zijn, voor anderen is het bijna een ritueel en gebeurt het niet omdat er niet gewacht kon worden maar om reden dat het ontspannend is en vooral, het voelt goed aan. Vrijelijk een waterstraal te laten lopen zonder zich te hoeven haasten naar een toilet of het hoeven uittrekken van kleding.

Ieder van ons heeft ooit wel eens en waarschijnlijk meer dan eens, in zee, oceaan of zelfs in het zwembad geplast, genoten van de warmte van je eigen vocht dat door het textiel sijpelt.

Het leren delen van dit gevoel met geliefden, ondanks het ongefundeerd cultureel taboe, vormt de basis van erotische plasseks.

 

WAAROM DOEN WE HET

Plassen is iets intiems
Waarom zou je in contact willen komen met de urine van je geliefde.

In de meeste westerse culturen werd door opvoeding en zeker ook religie voorgehouden dat het vies is. Het is iets privé, iets dat we alleen moeten doen, snel en liefst ongemerkt.

Urine bevat naast water vooral ureum, oplosbare mineralen en zouten die het lichaam uitstoot om het in evenwicht te houden. Het heeft een specifieke geur die ons instinctief doet terugdeinzen en, eens het met het buitenmilieu in aanraking komt worden er door de micro organismes ammoniak aangemaakt.

Niets van dat alles maakt dat urine vies is. Een gezond lichaam produceert steriele urine en het bevat geen giftige stoffen. Het is zeker schoner dan de bacteriegroei in ons speeksel. De geur is eenvoudig te minimaliseren tezamen met de opgeloste mineralen en ureum, later meer hierover.

Er is geen reden waarom we zouden terugdeinzen van urine. Vocht…water, het zijn elementen die voor het lichaam natuurlijk zijn. Voor onze geliefden zijn we niet terughoudend als het over specifiek lichaamsvocht gaat, sperma of de prachtige afscheidingen van een opgewonden vrouw vindt ieder erotisch. Zo waarom niet urine van je geliefde, het bevat vocht van haar bloed en het zweet van haar ziel. Wil je dit warm vocht niet op je lichaam voelen plenzen…

Het vocht komt uit je partner en is dus als het ware een deel van hem of haar.

Plassen is iets intiems. Als je partner je toelaat in een van zijn of haar meest intieme momenten betekent dat je elkaar volledig vertrouwt. Het kan spannend zijn om naar te kijken. Zowel mannen en vrouwen zijn vaak nieuwsgierig naar hoe dat plassen bij de andere sekse in zijn werk gaat.

Het delen van sensuele plasseks, of een andere specifieke seksuele levenswijze of fetisj vraagt om vertrouwen en intimiteit, zoiets vergt tijd.

 

HET AANRAKEN

Geniet van de zachte aandrang en spatten tegen je huid
Onze vooroordelen tegen het drinken van urine heeft een biologische basis, dat van het aanraken is puur cultureel. Nochtans zijn er culturen waar het aanraken van urine een onderdeel is van een aantal praktische of cosmetische gebruiken.

Ga alleen douchen, plas en hou je hand in de straal…voel hoe warm en tastbaar het werkelijk is. Geniet van de zachte aandrang en spatten tegen je huid. Vergeet niet dat alles in urine wateroplosbaar is, zodra er douchewater overheen komt wordt alles weggespoeld.

Als de geur je dwars zit, drink enkele glazen water een uur voor het douchen.

Eens de gêne voorbij, ga samen met je geliefde douchen en geniet van elkaars naakte en natte lichaamsdelen, samen douchen is erotiserend. Vraag haar om te plassen en hou je hand in haar stroom en vertel je partner hoe aangenaam dit voelt. Draai de rollen om of doe het samen, maar laat de urine nog altijd over de dijen lopen…

Als na een tijd ieder zich hierbij comfortabel voelt, doe hetzelfde maar zonder douchewater, zodra je klaar bent zet je het water terug op om alles af te spoelen.

Bij volledige gewenning kan overgegaan worden naar een liggende positie in bad of douche, laat je partner over de buik of op de genitaliën plassen. Het integreren in een liefdesspel is natuurlijk een bonus.

 

GEUR EN VERDUNNING

Timing belangrijk
De smaak en geur van urine kan heel verschillend zijn. Ochtendurine is vaak veel sterker van smaak en geur en is zouter. Ook is de smaak afhankelijk van wat je eet en drinkt.

Drink een hele dag heel veel water en zorg dat je voor de plasseks verschillende keren geplast hebt. Je bent dan als het ware doorgespoeld en je urine wordt lichter en bevat zo goed als geen smaak.

De kleur en geur van urine zijn te beheersen op twee niveaus, eiwitcontrole door voedselinname en verdunning door het drinken van vloeistoffen.

Maak gebruik van beide elementen en de urine wordt zo goed als kleur- en smaakloos.

Water drinken
Eiwitcontrole
Andere dranken
Hoeveel drinken

WAAR TE DOEN

In de vrije natuur
Plasseks is leuk, het opruimen nadien is een opdracht….

De douche is bij uitstek een goede plek. De urine stroomt direct weg en, je kunt je meteen wassen. Onder de douche kun je naar elkaar kijken tijdens het plassen, je kunt aan elkaars geslachtsdelen voelen tijdens het plassen en je kunt over elkaar of tegen elkaar aan plassen tijdens het vrijen.

In de vrije natuur kan het natuurlijk ook. In dat geval is het fijn om een meertje of zwembad in de buurt te hebben om je in af te spoelen. Ook in het zwembad of in zee (in het water) is het fijn om seks te hebben en kun je dat prima combineren met plassen, terwijl niemand het merkt.

Een bed is een optie maar vraagt wat voorbereiding.

Leg enkele douchegordijnen (er bestaan ook grote polyethyleen hoeslakens) met voldoende overlapping op het matras, daarover een aantal badlakens en daarover een hoeslaken. Vervang de kussenslopen door vuilniszakken en trek er een sloop overheen….nog een aantal handdoeken voor op het bed en de pret kan beginnen.

Bij plasseks zal je eveneens de temperatuur moeten aanpassen, hoe natter het wordt hoe lager de gevoelstemperatuur, wat bij verwarmen is dan noodzakelijk.

Een matrasje, exclusief voor zulke spelletjes, op een stenen vloer in de badkamer geplaatst is natuurlijk handig en makkelijk in gebruik.

PLASSEKS KAN JE LEREN

Over elkaar heen plassen
Net als met zoveel seksuele activiteiten hoef je niet de eerste keer de meest extreme vorm te beoefenen. Bouw het eens rustig op, kijk eerst naar elkaar. De volgende keer kun je elkaar betasten, daarna kun je over elkaar heen plassen. Dan voorzichtig je vinger in de plas steken en proeven, of elkaars geslachtsdelen likken na het plassen, elkaars plas oplikken of er voorzichtig van proberen te drinken.

Tenslotte kun je ook in elkaars mond plassen of zelfs plassen tijdens het neuken of anale seks.

VARIATIES

De variaties zijn eindeloos en de beste zijn de eigen fantasieën. Praat erover met je partner en experimenteer om uit te vinden wat het best bij jullie past. Wat je ook doet, vergeet niet dat seksueel genot niet stroomt tussen de genitaliën, maar tussen gelijkgestemden.

Hierbij enkele mogelijkheden om jullie op weg te helpen.

Consultatie
Vochtige massage
Nat kroelen
Golden shower
Plaswedstrijd
Waterval
Amazone
Venusfontein
Kristalwater
Overstroming
Spuwende slang