Sexy wortels!


Dildo’s verkrijgbaar in de winkel of online, zijn de veiligste voorwerpen voor vaginale of anale penetratie, ze zijn getest en gecontroleerd op de vorm, materialen, steriliteit en stevigheid. En soms kunnen deze dildo’s plots saai blijken te zijn.

Dit kan het gevolg zijn van hoe of waarom men ze tot nu toe gebruikte. Werd het gebruikt omdat men alleen was, is het voorspel steeds op dezelfde manier of is de opbouw naar een orgasme vaak herhaaldelijk vergelijkbaar? Kortom, een saai geworden dildo eindigt meestal achteraan in de kast en men gaat op zoek naar een nieuw model. De zoektocht naar een nieuw speeltje is op zich al zeer spannend… Dildo’s en seksspeeltjes blijven de meest veilige keuzes.


Sexy wortels!

En dan is plots die dikke wortel in de afdeling groeten en fruit ontzettend opwindend, heel erg opwindend … eten we wortels vanavond?

Onschuldige fantasie
Op de meest gepaste of ongepaste momenten kan ieders gezond stel hersenen plots een voorwerp zien als een potentiele dildo. Het is een pure onschuldige fantasie , soms het uitproberen waard , soms blijft het bij een fantasie. Dit valt niet onder de categorie “fetisjisme” maar eerder een vorm van persoonlijke erotische out-of-the-box nieuwigheden die een zeer opwekkend gevoel geven en die al een voorspel kunnen zijn naar wat later komt.

Iedereen kan deze hersenspinsels plots hebben , midden in een saaie vergadering, bij het winkelen, televisie kijken, gaan sporten , …

Men veronderstelt vaak dat het sterkste seks orgaan bij de vrouw de hersenen zijn, haar fantasieën en dit geldt ook voor vele mannen. Er zijn al heel wat wetenschappelijke onderzoeken gebeurd naar het verband tussen bepaalde hersendelen (zoals de amygdala, hippocampus en de hoeveelheid bloedtoevoer), ons libido of seksuele prikkelingen , maar een eenduidige conclusie waarin alle wetenschappers het eens zijn is er nog niet. Het is wel zo dat het onze hersenen zijn die ons in de juiste sfeer brengen, die met ons spelen en ons nieuwsgierig maken nieuwe dingen uit te proberen, soms lichtjes perverter dan het gebruikelijke . Het is dus absoluut normaal om in voorwerpen een fallus of potentiele dildo te zien.


Voorwerp in de vagina of in de anus

Alledaagse voorwerpen
Alledaagse voorwerpen, die in hun geheel of gedeeltelijk een fallus vorm kunnen hebben en de fantasieën op hol kunnen doen slaan, zijn ook ideaal om via chat op een onschuldige manier elkaar wat op te hitsen. Het sturen , of ontvangen van een berichtje , dat op zich heel onschuldig lijkt … maar de temperatuur tussen 2 mensen doet ophitsen.

De meest gekende alledaagse voorwerpen die als alternatieve dildo gebruikt worden zijn uiteraard harde groenten en fruit zoals de wortel, komkommer, courgette, aubergine, gemberwortel en de banaan. Ook andere voorwerpen zoals ijsblokjes, tandenborstels, handvaten van haarborstels, make-up borstel , schroevendraaiers, tennisraketten, honkbalknuppel en kaarsen zijn populair.

Voor vele is ook het visuele idee van een voorwerp in de vagina of in de anus al erg stimulerend. Het is eens iets anders , iets wat buiten het gewone valt en ons opwind. Ook de structuur van het voorwerp, het aanraken met de fantasieën in het achterhoofd kan zeer opwindend worden… en alledaagse dingen magisch omtoveren tot erotische prikkelingen.

Als de fantasie werkelijkheid wordt, zijn er een aantal zaken waarop men moet letten om ongelukken te voorkomen.


Als de fantasie werkelijkheid wordt, zijn er een aantal zaken waarop men moet letten om ongelukken te voorkomen.

Hygiëne

In tegenstelling tot de gladde propere dildo’s , is het van uiterst belang om de voorwerpen extra grondig schoon te maken. Ze kunnen onzichtbaar vuil, bacteriën of in geval van groeten/fruit suikers en sappen bevatten die tot irritatie , infecties en schimmels kunnen leiden. Gebruik het liefst van al nieuw gekocht voorwerpen die men extra schoonmaakt met water en zeep of de gekende schoonmaakmiddelen voor seksspeeltjes. Groeten en fruit gebruikt men grondige gewassen, rauw , sommige best geschild andere dan weer niet. Het “bio”-label is geen garantie voor veilig penetraal gebruik. Gebruik natuurlijke glijmiddelen of beter nog, een condoom.


Geen scherpe randen

het menselijk lichaam is niet gemaakt om gepenetreerd te worden door een scherp voorwerp. Zorg ervoor dat alle randen mooi en zacht afgerond zijn. IJsblokjes laat je best even in je handen een beetje smelten , dat voorkomt scherpe randen en vrieswonden. Groenten kan je bijsnijden en met wat fantasie de juiste fallus vorm geven.

What goes in must go out

Een veel voorkomend probleem is het afbreken van een voorwerp waardoor een deel in het lichaam blijft zitten. Bananen en kaarsen kunnen snel afbreken , zeker in een vurig spel, maar ook alle andere groenten en fruit. Anderzijds kan het moeilijk zijn om bepaalde voorwerpen terug uit het lichaam te halen vanwege de vorm. Als de sluitspier verkrampt of pijnlijk wordt, en er een verdikking in het voorwerp zit zoals bij het uiteinde van een knuppel, kan dit voor een pijn of onoplosbaar probleem worden. Voorwerpen die afbreken of niet verwijderd kunnen worden eindigen met een opname op de spoedafdeling van het ziekenhuis. Enkel de ijsblokjes mogen zachtjes weg smelten…
Voorwerpen die in geen geval kunnen gebruikt worden , hoe opwindend de fantasie ook is, zijn

voorwerpen van glas of harde plastiek die stuk kunnen breken zoals lampen, flessen ,…
Holle voorwerpen die bij het spelen zichzelf vacuüm zuigen, zoals flessen of half open buizen, …
Voorwerpen of groeten met ruw oppervlak , ribbeltjes of gaatjes , deze kunnen nog steeds vuil bevatten. Wens je er toch mee te spelen, gebruik dan ALTIJD een condoom.
Voedsel dat veel suiker bevat, dit kan de zuurtegraad in de vagina uit balans brengen met schimmelinfecties tot gevolg.
Zachte voorwerpen, deze kunnen deels afbreken.
Al deze bovenstaande voorwerpen kunnen het risico verhogen dat het spel eindigt met een bezoek aan de spoedafdeling, op een zeer gênante manier.

Wat u ook gaat gebruiken, hoe opwindend het ook is , gebruik ook even uw gezond verstand.

Lees ook : Gember het erotisch geniete

Kortom, de volgende keer dat u boodschappen doet, kijk een rustig rond , laat uw fantasie zijn gang gaan … en maak er die avond een stevige xxx mee.COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

*