SPLOSHING WAM FOOD


SPLOSHING WAM FOOD
Slagroom, aardbeien of chocolade likken van een naakte huid…een moddergevecht of wet T-shirts…fetisjisme is fijn.

Het acroniem WAM staat voor ‘ Wet And Messy Food ’ en is eveneens bekend onder de naam ‘Sploshing’.
Het is een verzamelnaam van seksuele fetisjismes waarbij een persoon opgewonden geraakt van bewust contact met grote hoeveelheden smurrie op de naakte huid of op kleding.
De term smurrie mag ruim geïnterpreteerd worden slagroom, vla, ketchup, ijs, pudding, sauzen en chocolade eventueel in combinatie met fruit maar het kan ook scheerschuim, huidvriendelijke verven, modder, oliën of slijmachtige substanties omvatten.
Een belangrijk gedeelte van het ‘wam gebeuren’ heeft eveneens te maken met het bewust bevuilen van kleding en partners. Prachtig uitgedoste dames of heren worden van kop tot teen met smurrie gesmeerd of overgoten zowel op, als onder de kledij.
En alhoewel men gekleed begint, worden er tijdens het spel steeds meer kledingstukken uitgetrokken waardoor de reine huid in schril contrast staat met de smurrie.
Lichaamsvloeistoffen zoals fecaliën, urine, sperma of het vrouwelijk ejaculaat worden meestal niet gerekend onder het ‘sploshing’, maar zijn onder te brengen in aparte fetisjismes alhoewel niet iedereen er zo overdenkt.WET

Als vloeistof wordt dikwijls water gebruikt: wet T-shirts of natte jeans zijn bekende voorbeelden. Andere liquides kunnen zijn: sappen, melkproducten of alcoholhoudende dranken zoals wijnen of bier. Zorg dat de vloeistoffen minstens op lichaamstemperatuur zijn voor een aangenaam gevoel. Door voedingskleurstoffen te gebruiken kan men aparte tinten aan melk of yoghurts geven…van fluo tot groen.MESSY PRODUCTEN

kinky toets
Als men voedingswaren wenst te introduceren in het spel hou er rekening mee dat suikerachtig substanties niet inwendig mogen gebruikt worden. Het verandert de zuurtegraad en kan oorzaak zijn van ontstekingen en ongewenste bacteriegroei. Populaire keuzen zijn natuurlijk chocolade, siropen, boter, plantaardige oliën, instant pudding gemaakt met water in plaats van met melk, slagroom, eieren en yoghurts.
Hiernaast kan men ook niet voedingsmiddelen gebruiken: haarconditioner, body lotions, kinderverven, scheerschuim of vloeibare zepen.
Het spelen met voedsel kan een sterke seksuele connotatie hebben. Sommige fruitsoorten zoals bananen, groenten zoals komkommers of augurken of bereidt voedsel zoals kookworsten en saucissen worden door hun fallusvorm vaginaal of anaal aangewend als dildo.


SLIJMEN

kinky toets
Een heel apart item vormen de slijmachtige, glibberige vloeistoffen. Hierbij kan het gaan om het uitwendig gebruik van glijmiddelen of oliën. Grotere hoeveelheden slijm kunnen eenvoudig aangemaakt worden door methyl-cellulose te mengen met water, door er kleurstoffen aan toe te voegen kan het eindproduct variëren van spermakleurig tot kardinaalsblauw.
Er zijn nog mogelijkheden door maïzena, water eventueel met fijne bloem, te mengen. Vermijd het gebruik van borax bij het aanmaken van slijmachtige substanties.
Op het internet zijn voldoende recepten te vinden.


VERNEDEREND

Bij bdsm en sommige rollenspelen kan sploshing toegepast worden als vernederend item of als spelelement. Het zichzelf laten volsmeren en bevuilen roept bij sommigen een gewenst effect op.
Gebonden een behandeling ondergaan van lauwwarme spaghetti, inclusief tomatensaus is een aparte ervaring. Het moeten eten uit een voerderbakje terwijl men overgoten wordt met vloeistof kan sterke emoties oproepen voor een onderdanige.NYOTAIMORI

kinky toets
Dit is een Japanse variant op voedsel-erotiek, het is een ritueel waarbij sushi of sashimi van een naakte persoon, meestal een dame wordt gegeten. Het is een deel van de geisha cultuur en wordt in Japan erkend als een uiting van kunst.
Bij een Nyotaimori diner zijn er een aantal regels:
• Praat niet met het model.
• Toon respect , geen ongepaste commentaar of gebaren.
• Haar lichaam wordt niet aangeraakt.
• De sushi wordt enkel met chopsticks van het lichaam genomen.


WAKAMEZAKE

kinky toets
Dit is het drinken van een alcoholische drank vanaf het lichaam van een vrouw. Wanneer de vrouw haar benen strak tegen elkaar legt ontstaat er bij de venusomgeving een driehoek die vanaf haar borsten en navel met een drank gevuld wordt.
De naam komt van de gedachte dat het schaamhaar van een vrouw lijkt op zacht zeewier (Wakame) dat in zee drijft.

Sploshing verdient de interesse van ieder of je ijs eet van je geliefde, een framboos van haar vagina plukt, chocolade likt van zijn penis of een alcoholshot drinkt uit de navel.


VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.