Uniek weekend in een prachtig kasteel met gepersonaliseerde fotoshoot

Uniek weekend in een prachtig kasteel met gepersonaliseerde fotoshoot


Sinds kort word een unieke formule aangeboden waarin, u als koppel als enige ten gaste bent op het kasteel bij de Baron en de Barones.


Met een overnachting
Het programma bestaat uit een 2-daagse , met een overnachting in een van de originele suites van het kasteel met een fotoshoot op maat.

De gehele belevenis wordt gehuld in een combinatie van stijl, gastvrijheid, lekker eten, rust en genieten.

De tijd staat hier even stil.
Fotoshoot

Herinneringen
Op voorhand wordt gekeken wat de wensen zijn voor de fotoshoot. Dit kan gaan van een bepaald thema, feestkledij, stadskledij, stijl, herinneringen, tot voor sommige koppels de mogelijkheid voor een iets sensuelere mooie toets.

De Art Director/Fotograaf zorgt niet alleen voor de perfecte belichting en storyboard maar ook voor een goede begeleiding voor al wie wat onwennig is voor de camera.

De styliste zorgt voor het decor en helpt met accessoires, make-up en haartooi indien gewenst.
De aangename gesprekken ’s avonds bij het diner, en het ik-slaap-uit-ontbijt zorgen voor de extra persoonlijke toets en een heerlijk ontspannen weekend.Dag 1

16u: aankomst & verwelkoming
17u: eerste fotoshoot ( inclusief belichting testen)
20u : gezamenlijk kasteel diner, klaargemaakt op zijn Ardennees
Ergens in de nacht: bedtijd in kasteelstijl


Dag 2

10u : uitgebreid ontbijt buffet “Op’t gemak”
11u: fotoshoot
13u: lunch break
14u: fotoshoot
16u: high tea/ koffie


Onze camera staat al klaar voor u!

INFORMATIE EN BOEKEN

COMMENTAAR

 1. Salope

  september 1, 2020

  Mijn vrouw en ik genieten nog na van ons weekend op het kasteel met de fotoshoot.
  Het was een fantastische belevenis , niet alleen het prachtig kader, het ontvangst en het eten, maar vooral om mijn vrouw zo te zien open bloeien.
  Ik was aangenaam verrast om te zien hoe de art director haar op haar gemak wist te brengen, en met vreugde en verbazing heb ik gezien , hoe ze zich durfde te ontplooien als de prachtige vrouw die ze is, voor de lens.
  In het gedeelte waar we als koppel ons lieten fotograferen, werden we langzaam mee genomen in een nieuwe sensuele fantasie. Hierdoor ging er voor ons als koppel een nieuwe deur open en ontdekten we nieuwe geneugten van elkaar en voor elkaar…
  Het prachtig album is een vaste herinnering aan dit uniek weekend en het bewijs dat ik de mooiste en de sexyste vrouw heb .

  Een echte aanrader aan iedereen.

 2. BF4EVER

  september 1, 2020

  Fantastische ervaring die we nooit meer vergeten. De warme ontvangst gaf ons meteen een goed gevoel! Een ontspannende sfeer en tegelijkertijd hebben we als koppel opwindende en intense momenten beleefd. De barones hielp mij met styling en kapsel en heeft ons superverwend met lekker eten. Voor de lens mag alles maar niks moet. Ik voelde me op en top vrouw en de art director haalde zonder ik het besefte het beste uit mezelf. De scènes met mijn man waren heerlijk, we zaten volledig in ons verhaal en alle remmen gingen los. De tijd bleef er precies stilstaan maar ging tegelijk veel te snel voorbij! Daarom hebben we ook tweemaal het weekend gedaan ? . We kijken zo uit naar ons boek! Wat ons betreft een aanrader aan elk koppel !!!

 3. fredcorinne

  september 11, 2020

  Si vous voulez vivre une expérience mémorable, vous serez à la bonne adresse;) l ‘accueil, les repas, le décor.. Toutes les conditions étaient réunies pour un week end shooting réussi. La baronne était au petit soin avec nous.
  Notre fantasme caché s’est dévoilé.. A l ‘écoute de son corps, ma femme s’est pris au jeu devant l’objectif guidée par les talents du directeur artistique.
  Résultat, nos photos sont au delà de nos espérances.
  Monsieur le Baron et Madame la Baronne, on vous adore;)

 4. Glamour40

  september 17, 2020

  Coucou,

  Je vais vous raconter notre expérience au château.
  Arrivé dans le village, on a aperçu le château au loin.
  Magnifique propriété comme dans un conte de fée…
  Le baron est venu nous ouvrir la grille et nous nous sommes garés sur le parking juste en face du château.
  On a pu admirer les façades extérieures ainsi que l’immense étendue de verdure qui entoure le domaine.
  Après les présentations, le baron et la baronne nous ont invités à entrer dans le living, très belles décorations d’époque comme l’entièreté de l’intérieur du château.
  On s’est tout de suite senti en bonne compagnie.
  On a discuté afin que le baron cerne nos désirs et nos attentes.
  On a été reçu comme des rois avec coupe de champagne ainsi que des mignardises.
  Puis visite du château, installation dans notre chambre et on a pu commencer les essais de photos tout en douceur en étant guidé par le baron…
  Je ne vous dévoile pas le reste sinon il n’y a plus de surprise et ce serait dommage…
  Si vous voulez savoir comment se déroule la soirée et la journée du dimanche, il faudra vous rendre au château pour une séance photos.
  Croyez-moi, vous ne serez pas déçu.

  Bisous…

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.