Een volle bos schaamhaar is terug in de mode

hairy1
“De brazilian wax is passé, een volle bos schaamhaar is terug in de mode”

Na jaren van scheren, waxen en epileren is het opnieuw trendy om je schaamhaar weelderig te laten groeien. Met dank aan sterren als Lady Gaga, Madonna en Miley Cyrus. Dat schrijft het Britse magazine Tatler. Nét op tijd voor de winter!

Je schaamhaar weelderig laten floreren kan weer helemaal
Jarenlang al scheren vrouwen (en mannen) hun schaamhaar in alle mogelijke vormen en maten. Helemaal kaal, in een driehoek of landingsbaan, of gewoon netjes bijgetrimd.

Maar dat hoeft niet langer volgens het Britse societymagazine Tatler. Steeds meer sterren zoals Gwyneth Paltrow, Madonna, Miley Cyrus en Lady Gaga doen er niet langer aan mee, en die trend zet zich nu door.

Je schaamhaar weelderig laten floreren kan weer helemaal.Nu hebben we wel andere zorgen dan schaamhaar
Met laten floreren, bedoelt het magazine ook écht laten floreren. “Als we hebben over schaamhaar niet meer scheren, bedoelen we ook echt een schitterende, volle en onverzorgde struik”, aldus de auteur van het bewuste artikel, Layla Cambridge.

Volgens haar dateert de trend van een geschoren onderkant nog van meer frivole tijden. “Nu hebben we wel andere zorgen dan schaamhaar.”Je schaamhaar heeft trouwens een groot voordeel. Het dient als bescherming van het genitale gebied en dan vooral voor de erg gevoelige vaginaopening. Ook is het absoluut niet minder hygiënisch om je haar te laten staan.

Al moet je het wel net als je hoofdhaar behandelen, en dus regelmatig eens een goede wasbeurt geven.


Bron

COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.