Welkom in ErotikaLand, het eerste erotisch pretpark ter wereld

softlove
Welkom in ErotikaLand, het eerste erotisch pretpark ter wereld

Wie Walibi, Bobbejaanland of Bellewaerde een beetje braafjes vindt, kan vanaf 2018 de oversteek naar Brazilië maken. In Piracicaba, nabij Sao Paulo, opent dan het eerste erotische pretpark ter wereld de deuren. Gasten zullen zich in ErotikaLand kunnen uitleven in de ‘trein van plezier’, een bioscoop met vibrerende zetels en penisvormige botsauto’s. Er geldt wel één belangrijke regel: je mag er geen seks hebben.

Wie altijd al eens in een penisvormige botsauto heeft willen zitten, ziet over twee jaar die droom uitkomen. Dan opent ErotikaLand, het eerste sekspretpark ter wereld, de deuren. Bezoekers kunnen er een museum bezoeken over de geschiedenis van seksualiteit en een filmpje meepikken in een bioscoop met vibrerende zetels. En ook enkele attracties spreken tot de verbeelding.


Bezoekers kunnen zich amuseren in een seksspeeltuin met een waterglijbaan of zich wagen aan een duik in het naaktzwembad. In de snackbar kan je bovendien enkel libidoverhogende versnaperingen eten.
Seks is verboden


Seks is verboden

Wie denkt van bil te kunnen gaan in ErotikaLand, zal van een kale reis terugkomen. Seks is immers ten strengste verboden. “Dit zal geen plaats zijn voor nonnen”, zegt zakenman Mauro Morata. “Maar we willen er ook geen Sodom en Gomorra van maken.

Dit moet geen plaats van “verderf” worden. Als de bezoekers seks willen hebben, kunnen ze dat in ons nabijgelegen hotel doen.”

Protest

Hoewel ‘de daad’ dus uit den boze is, vrezen sommigen dat Piracicaba toch de stempel van ‘sekshoofdstad’ zal krijgen. Tegenstanders denken dat het park enkel “losbandige bezoekers” zal aantrekken en proberen met alle middelen de komst van het pretpark tegen te houden.

Investeerders zijn niet van plan het project stop te zetten. Zij geloven dat ErotikaLand een gezonde benadering van seks en seksualiteit zal bevorderen. “Het park zal meer dan 250 jobs creëren”, klinkt het nog.


Bewaren

COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.