BONNIE&CLYDE PARTY

Screen Shot 2015-08-13 at 04.18.49

Kunstzinnig, decadent en stijlvol zijn enkele van de fragmenten die ik tijdens de avond opgenomen heb, maar laat me beginnen bij het betreden van de locatie.

‘Godfather’, ceremoniemeester van deze avond.
De inrichting van de privéruimten verraden een subtiele geest met oog voor schoonheid, lust en perversie. De gastheer zorgt voor een hartelijk onthaal waarna we ons voorstellen aan de ‘Godfather’, ceremoniemeester van deze avond.
Er zijn dames in charlestonjurken, lange Chanel parelkettingen, sigarettenpijpjes…heren in stijlvol driedelig pak, cocktails worden geserveerd en het festijn begint. Erotische, amandelvormige ogen blikken vanachter zwarte maskers, erotische dansen, opdrachten volgen elkaar op, decadente taferelen, geile naaktscènes maar steeds stijlvol en met respect gebracht. Een sublieme bodypainter tovert een dame om tot een beeld uit de pornocultfilm ‘Zazel’. De verleidelijke vrouwelijkheden deinen uit in een sensueel kleurenpalet.


uitzonderlijke taferelen
De roulettespelers worden door de croupier met zinnenprikkelende opdrachten verrast, valsspeelsters ontmaskerd. ..Tot de politie binnenviel, een raid in heuse gangsterstijl, de party werd een level hoger getild. Over de rest van de avond kan ik enkel meegeven dat de realiteit de fantasie te boven ging. Enkel door aanwezig te zijn kan men bevatten welke uitzonderlijke taferelen men kon aanschouwen.


Het zijn herinneringen die we koesteren en durven, na het verwerken van deze zinderende emoties, uitkijken naar de toekomst.