EYES WIDE SHUT EREDAMES EEN UNIEK GEBEUREN

eredame14
EYES WIDE SHUT EREDAMES EEN UNIEK GEBEUREN

Eyes wide shut feesten tarten de zinnelijkheid het is genieten in een zuivere vorm. Niet enkel het prachtige decor van een Chateau of de champagne en culinaire genoegens zorgen voor deze uitwerking, het zijn voornamelijk de stijlvolle genodigden die voor een zinderende sfeer zorgen.

Tijdens elke Eyes wide shut Party wordt minstens één vrouw geselecteerd tot ‘Eredame EyesWideShut’. Zij wordt tijdens de Party verkozen door het organisatieteam op basis van een aantal elementen: presence, dresscode, uitstraling, deelname aan activiteiten, decadentie… Zij wordt officieel gehuldigd en ontvangt tijdens deze plechtigheid naast het exclusieve Eyes Wide Shut juweel een paarse cape die zij een ganse avond mag dragen als symbool van haar waardigheid en onze appreciatie. Indien mogelijk wordt de cape overgedragen door de vorige Eredame en men kan slechts eenmaal deze titel in ontvangst nemen..

Om deze eer te laten uitstralen naar alle leden, ook zij die niet aanwezig konden zijn wordt bij haar account een intens-groen maskertje geplaatst.

De dames die tijdens de Eyes Wide Shut Chateau Party van november tot eredames werden geselecteerd zijn:

Lady Corinne
Lady Ann

 


COMMENTAAR

 1. Profielfoto van

  mrandmrsburlesque

  december 11, 2015

  Mooi moment om bij aanwezig te mogen zijn!

 2. Profielfoto van Guy Ann

  Guy Ann

  december 14, 2015

  Was heel verrast en wel een beetje ongemakkelijk die avond als uitverkorene maar vond het wel een hele eer waarvoor nogmaals dank….

  Lady Ann & Sir Guy

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.

Online

Profielfoto van ToietMoi

Evenement

 • No events