Kinky-Chic…The new way of Erotic Lifestyle (VOLZET)

Kinky-Chic…The new way of Erotic Lifestyle

HideMet overnachting alles VOLZET

11 november 2017

Kinky-Chic…The new way of Erotic Lifestyle.

Esthetiek is een onmisbaar bestanddeel van erotiek en intimiteit, bekoring en schoonheid ontlokken emoties die passioneel ontroeren en waarnemingen positief kleuren.

Vergeet het onwrikbare concept van het zwarte leder, lak en kettingen. Evenzo dominanten die beladen zijn met zwepen of submissieve dames en heren met mondknevels en enkel gehuld in lederen of neoprenen body harnassen.

Dit wordt een stijlvolle kinky party waar alle vormen van fetisjisme vertegenwoordigd zijn zonder te vervallen in stereotiepe outfits….
Kinky-Chic is de trendsetter van het jaar…

Be Kincky-Chic

Lust en verleiding
Uiteenlopende stromingen zoals: BDSM, kinky en fetisjen vervagen en we scheppen ruimte aan elke aanwezige om hun eigen Kinky Chic in alle erotische vrijheid te beleven. Het is niet meer puur dominant, onderdanig of fetisj gericht….het gaat om wie en wat je graag bent op dat ene moment.

Gekende onderdelen van fetisjen en levenswijzen worden gecombineerd met de essentie van lust, verleiding en esthetische zinnelijkheid. Dit alles met respect voor elkaars verlangen en grenzen.

Kortom, heer of dame elk in hun originele belevingen en dieperliggende puurheid wordt overgoten met een gloed van nieuwe en ongekende fantasieën, uniek aan ieders individu en binnen de veiligheid van de omgeving en geborgenheid van het stel.

Gebruik uw voorstellingsvermogen en durf te vernieuwen!


Le Château Morreau

Château
Het Neoklassieke Chateau is goed verborgen gelegen net buiten een ingeslapen eeuwenoud Ardens dorpje op een vier hectaren groot, gedeeltelijk bebost, landgoed. De eerste sporen van het kasteel dateren uit de vroege 18e eeuw.
De barones liet het met zorg restaureren en herinrichten en koos daarbij voor het authentieke behoud, met antieke meubelen, vloer- en wandtapijten, kroonluchters en schilderijen.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, rijkelijke salons en woonkamers. De slaapgelegenheden zijn op de hoger gelegen verdiepingen en Koetshuis, voorzien evenals het enigszins gedateerde maar nog steeds functionele sanitair en badkamers.


Dress Kincky-Chic

Unieke chique outfits
De unieke chique outfits, in trendy design met kwalitatieve stoffen staan haaks op de standaard gecreëerde looks die sinds de jaren door de porno-industrie werden vastgelegd.

Alles kan als het maar orgineel, sexy, uniek en vooral stijvol is.

Voor deelnemende leden zal een omkleedruimte voorzien worden zodat zij zich kunnen transformeren in hun stijlvolle versie van kinck-chic passend bij hun proef.

Kinky catwalk

Voor deze editie gaat de opdracht ronde georganiseerd worden op een catwalk.
De ideale combinatie voor zij die graag kijken en ander die zich graag laten zien.

Alle koppels zijn welkom op de catwalk, een show van hun eigen kinky outfit en of gecombineerd met een zeer korte act met een knipoog naar hun eigen en unieke kinky fantasieën.

Een respectvolle en enthousiaste jury lauwert de koppels voor hun originaliteit zowel naar outfits als naar hun fantasieën.
Een deelname op de catwalk is niet verplicht maar wordt wel erg geapprecieerd.
Dress Kinky Chic

We verwachten unieke chique outfits, in trendy design en met kwalitatieve stoffen die haaks staan op de standaard gecreëerde looks. Alles kan als het maar origineel, sexy , uniek en vooral stijlvol is.

Voor onze gasten voorzien we een omkleedruimte zodat zij zich kunnen transformeren in hun stijlvolle versie van Kinky-Chic passend bij hun beleving of levenswijze.DRESSCODE DAMES

Aankomst in cocktailjurk of gelijkwaardig, Venetiaans handgemaakt masker, high heels en mooie lingerie.
DRESSCODE HEREN

Aankomst in zwarte smoking of kostuum met vlinderstrik of das (verplicht) of donker maatpak met wit hemd en vlinderstrik, Venetiaans handgemaakt masker en aangepaste schoenen.


Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplichtLa Loge

Elkaar sensueel kunnen ontdekken
Naast de Ontvangst- en Partyruimten voorzien we voor deze “Kinky Chic” Edition een ‘La Loge’ waar onze gasten zich kunnen losmaken van het wereldse en elkaar sensueel kunnen ontdekken in een luxueuze omgeving.

Loungezetels en mondaine slaapbanken voorzien van weelderige kussens en satijnen lakens met knusse zithoeken die uitzicht geven op een lucullisch spektakel…of men actief wenst deel te nemen of discreet vanuit een comfortabele fauteuil toekijkt voor iedereen zijn er mogelijkheden.


BOEKINGEN

Enkel geregistreerde leden van Deccadent.com kunnen deelnemen aan dit evenement.
Het reserveren verloopt als volgt:

 • Men schrijft in voor het event op onderstaande keuzeformulier met profielnaam, mobielnummer en e-mail
 • U hebt de mogelijkheid u tickets te betalen via Visa – Master card of Bancontact
 • Na betaling is uw deelname definitief en krijgt u regelmatig toegang tot informatie die voorbehouden wordt voor de gasten.

De kostprijs all-in omvat een Kinky chic Party met alle dranken en hapjes, een overnachting en ontbijtbuffet voor diegenen die bij ons een overnachting geboekt hebben.HUISREGELS

Aangezien discretie en anonimiteit een belangrijk aspect vormt zijn er enige voorwaarden aan verbonden:

 • Als men de algemene regels van welvoeglijkheid en etiquette volgt kan er niets mis gaan.
 • Dresscode is verplicht.
 • De maskers worden de ganse avond gedragen.
 • Er wordt verwacht dat de gasten zich respectvol en welgemanierd gedragen, voyeurisme is toegestaan, actief meewerken aan een geslaagde avond wordt gewaardeerd.
 • Overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd.
 • Het gebruik of verhandelen van drugs is natuurlijk niet toegestaan.

Kinky Chic party is voorzien op zaterdag 11 November om 21h00, u wordt ten vroegste verwacht om 20h00, zaterdag is er een laat luxueus ontbijtbuffet. Uiterlijk om 11h00 nemen we afscheid en dient u uitgeboekt te zijn.HideMet overnachting alles VOLZET

Boeken

[rfmp id=”33099″]

COMMENTAAR

 1. babypeanut

  juli 10, 2017

  Interesse maar drempelvrees..?

 2. Semper Magis

  juli 31, 2017

  We wensen ons graag in te schrijven, maar prefereren een hotel in de buurt in plaats van overnachting op het kasteel. Zijn er aanraders in de buurt?

  • Baron

   augustus 1, 2017

   Beste
   Om een hotel in de buurt te boeken selecteer u :
   Koppel -Kinky – Chic – Met overnachting op Hotel 6km van kasteel met ontbijt op het kasteel

   Met vriendelijke groeten,

 3. Curiosus semper

  augustus 2, 2017

  Interesse maar omdat het überhaupt een eerste keer is voor ons op zo een feest een beetje angstig dat dit niveau van kinky een stapje te ver is voor nu…
  Is het feest enigszins te vergelijken met dat van 22-23 september?? ?

 4. incognito

  augustus 12, 2017

  beste,
  wij gaan ons zeker inschrijven kan dit niet gebeuren zoals voorheen met overschrijving graag.
  thx,

  R&s

  • Baron

   augustus 17, 2017

   Beste,

   Betaling kan zoals hierboven vermeld betalen via Bancontact , of Creditcard.

   Met vriendelijke groeten,

   Kasteelheer,

 5. koppelredhead

  november 2, 2017

  Wij zullen er ook weer bijzijn. Alleen twijfelen we nog of we de gewaagde fantasie van Miss R. durven voorstellen. Wordt vervolgd.

  • Baron

   november 2, 2017

   Alles is laagdrempel,

 6. FMM koppel

  november 4, 2017

  Wij zullen er ook bijzijn, na de superervaring van EWS vorige maand. We kijken er erg naar uit!!

 7. Cosima

  november 13, 2017

  Voor ons was het ook de eerste maal…waren aangenaam verrast…vooral leuke en Kinky mensen ontmoet..

 8. Vilva

  november 13, 2017

  Zeer leuke avond de ceremoniemeesteres was sublime , zeker wanneer ze mannen hun broek liet zaken voor billenkoek!
  Proficiat.

 9. Semper Magis

  november 13, 2017

  Voor ons ook een eerste keer., maar zeker niet de laatste. We konden het kader zeker smaken, niet in het minst dankzij de fijnzinnige inrichting, met oog voor detail en sfeer. De ceremonies en opdrachten waren verrassend en veilig terzelfdertijd, wat ons als nieuwelingen perfect uitkwam.

  De organisatie mag veel pluimen op zijn /haar hoed(en) steken, met een speciale vermelding voor de zeer aangename en attente bediening alsook de exquise muziekkeuze bij de ‘doop’.

  En belangrijk natuurlijk : we hebben nog veel en lang nagenoten van de openminded en hotbodied people die zich met ons mengden in de playroom 🙂

  Top dus !

  To be continued en hopelijk steeds hoger mikkend.

 10. Eyes wide shut lovers

  november 14, 2017

  Voor ons was het ook de eerste maal, dat we aanwezig waren. En wij vonden het een leuke bijzondere ervaring. Volgende keer zijn wij terug aanwezig. Leuke mensen ontmoet. Voor de organisatie, doe zo voort.

 11. MrB&piepeltje

  november 14, 2017

  Een nieuw concept, een ceremoniemeesteres die met de
  minuut groeide in haar rol, verrassende opdrachtjes… het was weer erotiek met stijl, op zeer hoog niveau, zoals we dat gewoon zijn. Felicitaties aan de organisatie alweer.

  Een ding vonden we een beetje jammer: dat de ‘chambre d’amour’ was verplaatst naar de eerste verdieping. We vonden dat de ruimte beneden toch meer stijl, lucht en mogelijkheden bood.

 12. Catwoman

  november 15, 2017

  Wij hebben er ontzettend van genoten en vonden het beide een bijzonder leuke ervaring.
  Voor herhaling vatbaar.
  Wat ik me wel afvraag is op welke manier we de foto’s gaan kunnen consulteren en of die dan voor alle leden zichtbaar gaan zijn of enkel voor degenen die aanwezig waren ?

VOEG EEN REACTIE TOE

*

Search profile

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

Recente media leden