La Nuit Secrète – La vie en Roze 2019


La Nuit Secrète – La vie en Roze 2019

De galabals La Nuit Secret draaien steeds om de lente. Ook deze editie, “La vie en Roze” wordt weer een schitterend pareltje, als een opmerkelijke eerste douwdrop op en fragile bloesemblaadje.

Met de lente, wordt de kracht van de natuur herboren. Het nieuwe licht en de zachte warmte wakkeren onze erotische energie weer aan.

Met deze editie, zal ook voor het eerst, een echte lente ceremonie plaats vinden, waarin we op mystieke sensuele wijze deze gebeurtenis eer aan doen.

Graag nodigen wij u uit voor het galabal La Nuit Secret La Vie en Roze, in het kasteel dat volledig zal omgetoverd worden in een verlichtende erotische sfeer vol van mystiek en sensualiteit.

De gasten worden uitgenodigd en verleidelijk meegenomen in de nieuwe lente-ceremonie , gevolgd door een speelse opdrachten spektakel om zo het erotisch licht in hunzelf aan te wakker wat zal leiden tot een spetterende avond.

De dames worden verwacht in avondkleed of cocktailjurk met een mooi Venetiaans oogmasker. Bijkomende details geïnspireerd op “La Vie en Roze”, renaissance of de “frivole lente” zijn zeer passend in het thema.
De heren worden verwacht in smoking of donker kostuum, wit hemd, zwarte das of strik, met een stijlvol Venetiaanse oogmasker. Een bijpassende zwart gilet om niet hele avond in vest door te brengen is zeker toegestaan.

WONDERLIJKE OMGEVING (Volledig vernieuwd intereur)

magnifieke afwerking
De locatie houden we nog geheim… deze is minstens evenwaardig aan onze voorgaande Chateau Party’s, sublieme decors met dooreenlopende zalen en hoge plafonds met bladgoud die zorgen voor het ruimtelijk gevoel.

Een magnifieke afwerking met ‘Roze’ elementen zorgen de finishing touche.

Een overnachting op het Hotel met ontbijtbuffet nabij het kan geboekt worden.
Er zijn een beperkt aantal slaapkamers aanwezig.

Uiteraard kan u hierbij op onze medewerking rekenen onderaan zijn alvast enige mogelijkheden aangegeven.


La vie en Roze

stijlvolleavond
Het thema en de decadentie van de party vloeien naadloos over in een lente omgeving van het gebouw, alle noodzakelijke attributen zijn aanwezig: een sfeervolle, feeërieke verlichting en de geselecteerde muziek versterken de mysterieuze sfeer.

Het wordt een sfeervolle en zinnelijke avond, deze omschrijving mag ruim genomen worden.

Ook hier zijn mogelijkheden waar onze gasten zich kunnen losmaken van het wereldse en elkaar sensueel kunnen ontdekken in een luxueuze omgeving. Loungezetels en mondaine zitbanken voorzien van weelderige kussens met knusse zithoeken die uitzicht geven op een lucullisch spektakel… Voyeurisme, kijken en bekeken worden, is uiteraard toegestaan al wordt actieve deelname erg gewaardeerd.Lente koningin
Tijdens deze avond wordt een verrassend en exclusief avond- en dessertenbuffet gepresenteerd. Alle dranken zijn inbegrepen: Champagne, witte, en rode wijn, frisdranken…

Eveneens zijn er verrassingselementen en opdrachten waaraan men op vrijwillige basis kan deelnemen. Door de genodigden wordt een stel tot ‘lente prins en prensses’ van de avond verkozen. De ceremoniemeester leidt de gasten doorheen deze verbluffende nacht.
‘s Morgens staat voor diegenen die in het Hotel overnachten een ‘Gourmandise Buffet’ te wachten.
Voor de liefhebbers staat een sauna en whirlpool ter beschikking.Er wordt verwacht dat de gasten zich respectvol en welgemanierd gedragen, voyeurisme is toegestaan, actief meewerken aan een geslaagde avond wordt gewaardeerd.BOEKINGEN

Enkel leden van Deccadent kunnen deelnemen aan dit evenement.
Het reserveren verloopt als volgt:

 • U schrijft in voor het event door middel van onderstaand Link naar de boeking pagina (betalen kan met Visa, Mastercard, bankcontact, Ideal)
 • Na ontvangst van de betaling is uw deelname definitief en krijgt u regelmatig toegang tot informatie die voorbehouden wordt voor de gasten.

De kostprijs all-in omvat een avondparty met alle dranken en hapjes, een overnachting en ontbijtbuffet voor diegenen die bij ons een overnachting geboekt hebben.DRESSCODE


De gehele dresscode maakt deel uit van de verplichtingen om te mogen deelnemen aan de party. De organisatie behoudt zich het recht om genodigden te weigeren die hieraan niet voldoen. Bij twijfel gelieve u tijdig vooraf te informeren per mail.

DAMES

stijlvol
Aankomst in cocktailjurk, avondkleed of gelijkwaardig, een mooi Venesiaans masker, high heels – later lingerie indien gewenst.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.
HEREN

Zwarte smoking met vlinderstrik of zwart mooi maatpak met wit hemd en vlinderstrik of das, mooi Venesiaans masker en aangepaste mooi gepoetste zwarte schoenen.
Een bijpassende zwart gilet om niet hele avond in vest door te brengen is zeker toegestaan.

Aangezien de anonimiteit en discretie een belangrijk aspect vormen is het dragen van maskers de ganse avond verplicht.


OVERNACHTING MET ONTBIJT

Wij hebben vernomen dat er verbouwingswerken op het 1ste en het 2de verdiep gepland zijn in het kasteel gedurende 2018.

Om problemen te voorkomen hebben wij nu reeds gezorgd voor een top hotel met een uniek interieur in de buurt waar u kan overnachten.

Om u extra te verwennen, zorgen we voor een “deccadent“ verrassingsontbijt in het hotel zelf.


AANTAL TOEGELATEN LEDEN PER AVOND

Na heel wat positieve feedback van zowel de laatste Eyes Wide Shut hebben onze leden laten weten dat zij het appreciëren om het aantal aanwezigen beperkt te houden tot een aangenaam gezellig aantal, waarin netwerking optimaal is en iedereen van alles kan genieten.

Het is dan ook deze feedback die we meenemen en gaan hanteren naar onze feesten in 2019. Graag danken wij onze leden voor het geven van deze goede commentaar.


HUISREGELS

Aan uw deelname zijn enige voorwaarden verbonden:

 • Als men de algemene regels van welvoeglijkheid en etiquette volgt kan er niets mis gaan.
 • Dresscode is verplicht.
 • De maskers worden de ganse avond gedragen.
 • Er wordt verwacht dat de gasten zich respectvol en welgemanierd gedragen, voyeurisme is toegestaan, actief meewerken aan een geslaagde avond wordt gewaardeerd.
 • Overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd.
 • Het gebruik of verhandelen van drugs is natuurlijk niet toegestaan.De eerste La Nuit Secrète – La vie en Roze Edition is voorzien op vrijdag 22 maart 2019 om 21h00, u wordt ten vroegste verwacht om 20h00.


De tweede La Nuit Secrète – La vie en Roze Edition vangt aan op zaterdag 23 maart 2019 21h00 en kent een gelijkaardig verloop qua tijdstippen.


Beiden worden het ‘La Nuit Secrète’ Party’s, uitgebreid met specifieke elementen die uitermate geschikt worden gemaakt door het Chateau.
Later meer hierover.


Baron,

COMMENTAAR

  • Profielfoto van Baron

   Baron

   november 14, 2018

   Beste,

   U dient niet de correcte gegeven in te geven als het profielnaam maar klopt.

   Met vriendelijke groeten,

 1. Profielfoto van Chris & Inge

  Chris & Inge

  januari 22, 2019

  Beste baron,
  We hebben ons ingeschreven voor La Vie en Rose op 23 maart. We willen hiervoor het geld gebruiken dat we vorig jaar hebben gestort voor een afgelaste party.
  Kunt u bevestigen dat u onze inschrijving goed hebt ontvangen?
  Groet,
  C&I

  • Profielfoto van Baron

   Baron

   januari 23, 2019

   Beste,

   U boeking is degelijk overgeplaatst naar La Nuit Secréte.

   Met vriendelijke groeten,

 2. Profielfoto van Misty Lake

  Misty Lake

  maart 24, 2019

  Gisteravond onze eerste Nuite Secrete mee mogen maken. Geweldige opzet, prima organisatie en mooie entourage.
  Dank voor alle vrijwilligers voor de organisatie, we zien uit naar een volgend event!

 3. Profielfoto van eroeyes

  eroeyes

  maart 25, 2019

  Het was wederom een zinnenprikkelende belevenis, met een stijlvol onthaal, dames in prachtige outfits, een verzogrde catering en spannende rituelen, die ondermeer een onvergetelijk uitzicht boden op een prachtige verzameling mooie damesderrières. Dat dit spektakel een petsende prijs had voor de heren namen ze er allicht graag bij, wij hebben alleszins geen klachten daarover opgevangen. En dat deze rituelen bij velen de lentesappen op dreef brachten bleek nadien in de networking area….
  De Baron, zijn gade en hun zeer vriendelijk team hebben ons andermaal een mooie erotische avond bezorgd, waarvoor dank.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.

Profile

Online

Profielfoto van lucky lick
Profielfoto van Miss Ter
Profielfoto van X tra

Recent commentaar

Leden

 • Profielfoto van Glen
  geregistreerd op 2 uren, 34 minuten geleden
 • Profielfoto van Philou1972
  geregistreerd op 3 dagen, 20 uren geleden
 • Profielfoto van PSC1604
  geregistreerd op 4 dagen geleden
 • Profielfoto van bluesecret
  geregistreerd op 5 dagen, 17 uren geleden
 • Profielfoto van Sanne_S96
  geregistreerd op 6 dagen, 15 uren geleden
 • Profielfoto van Nousdeux72
  geregistreerd op 6 dagen, 19 uren geleden
 • Profielfoto van Fightingfalcon
  geregistreerd op 2 weken geleden
 • Profielfoto van dipperydap
  geregistreerd op 2 weken, 1 dag geleden