Beter orale seks bij vrouwen


Beter orale seks bij vrouwen

Uit een enquête van het mannenblad Men’s Health was één opvallende constante in het seksleven over de leeftijdsgrenzen heen: één op drie vrouwen wil graag vaker oraal bevredigd worden door hun man. Hun seksleven gaat er met de jaren behoorlijk op vooruit, behalve op dat onderdeel. Hoe komt dat?

Het is mogelijk dat deze vrouwen dat deel van de heteroseksuele mannelijke bevolking getroffen hebben die orale seks niet zo geweldig vindt. Dat gebeurt, er zijn ook vrouwen die niet graag orale seks geven. Misschien knapt de man in kwestie af op haar smaak, of haar gebrek aan hygiëne of scheerbeurten.

Of misschien is hij onzeker, omdat hij niet goed weet wat te doen ‘daar beneden’. En vrouwen knappen behoorlijk af op onzeker gefrutsel of een wasmachine-techniek. Deze tips, zorgvuldig bijeengescharreld door askmen.com, kunnen soelaas bieden.

Rustig

Dat geeft de vrouw zelf de tijd om te appreciëren wat je doet en grondig op te warmen
De grootste fout die je als man kan maken, is er meteen in vliegen en als een sneltrein tekeer gaan. Misschien in de hoop dat het zo snel voorbij is, maar dat kan wel eens fout uitpakken. Om haar echt te laten genieten, start je heel traag met een likje hier en een kusje daar. Dat geeft de vrouw zelf de tijd om te appreciëren wat je doet en grondig op te warmen.

Pak niet enkel de clitoris aan, maar verken ook de omgeving van schaamlippen en vaginamond. Zie het als een totaalpakket, een ijsje met wel drie bollen, dat boven tot onder wil gegeten worden.


Orale variatie

Voer de druk langzaam op
Je tong is een sterke spier die op veel verschillende manieren kan ingezet worden. Wissel een zwakke tong af met een sterke, een beweeglijke met een statische, een puntige met een brede en vooral doe alles wat je met je penis niet kan (of doe het beter).

Je kan je tong ook laten ‘penetreren’ bijvoorbeeld en het ritme laten variëren. Keer op geregelde tijdstippen terug naar de clitoris, aangezien de meeste vrouwen vooral zo een orgasme bereiken.

Oefen niet te veel druk uit op de clitoris van bij het begin: dat is niet leuk en neemt een boel genot weg. Voer de druk langzaam op. Wil je haar een beetje pesten, leid haar dan naar een hoogtepunt en ga dan doodleuk (even) iets anders doen. Let wel: doe je dit te laat, dan verpest je het orgasme.


Maak haar wild

Stiekem dromen alle mannen ervan om haar te laten smeken om meer en haar zacht als boter te laten worden. Maar daarvoor heb je vooral een goede en geduldige stoker nodig, die op het juiste moment het vuur oppookt en laat afkoelen. Deze tips kunnen haar wild maken:

 • Kort maar krachtig zuigen op de clitoris (onmiddellijk weer loslaten). Herhaal indien gewenst.
 • Gelijktijdig zuigen en likken van de clitoris (zacht of hard, al naargelang)
 • Combineer met wat vingerwerk (al dan niet in de vagina)


Ook hier spelen ritme en goedgekozen pauzes een cruciale rol.

Gebruik je vingers

Voor de duidelijkheid: dit vingerwerk moet de orale seks aanvullen, niet vervangen. De twee combineren is niet altijd evident, maar wel zeer gegeerd. Hoe doe je het?

 • Stimuleer de clitoris tegelijk met tong en vingers (zachtjes!)
 • Penetreer haar met een (of meerdere) vinger(s) terwijl je de clitoris verwent (of ga op zoek naar de G-spot)
 • Als je tong de vagina verwent, kan een vinger de clitoris wel ‘wakker’ houden


De druk die je uitoefent met je vingers is algauw te groot, wat het gevoel voor haar totaal verpest. Wees je daarvan bewust, en probeer ook nog te letten op haar lichamelijke reacties= misschien vertellen die wel of je goed of minder goed bezig bent.

Hou je hoofd erbij

Wees maar zeker dat je geliefde het merkt als je aan gedachten afdwalen naar het autosalon of wat jij wil dat ze met jou doet. Gedachteloos gelebber of wat gekwijl: daar zit geen vrouw op te wachten. Behandel met zorg en aandacht, en liefst ook met voorbedachten rade.


Tandjes

Bijt NOOIT in een vagina of een clitoris. Tenzij ze erom vraagt, natuurlijk.


Standjes

Hij ligt op zijn buik en kijkt recht in zijn doel
Er zijn enkele standjes waarin orale seks voor haar gemakkelijker wordt. De meest gebruikte is wellicht dat zij op haar rug ligt, met de benen open en de knieën lichtjes gebogen. Hij ligt op zijn buik en kijkt recht in zijn doel. Variant: als hij zijn handen onder haar rug brengt, waardoor haar bekken kantelt. Vergt iets meer kracht (en de handen zijn niet vrij), maar kan heel leuk zijn voor haar.

Maar het kan ook anders: zij kan zitten (of liggen) met de poep op de rand van het bed, terwijl je voor haar knielt. Haar voeten rusten op je schouders of rug. Zij kan ook ‘op’ zijn gezicht gaan zitten. (edp)Bron

Bewaren

COMMENTAAR

 1. Miss D

  oktober 9, 2016

  Zalig artikel!

 2. Duet

  oktober 9, 2016

  Ik vind het zo opwindend om mijn vrouw zo te laten klaarkomen. Heerlijk…

 3. Erisil

  oktober 12, 2016

  Heeelppp, wij moeten ons kalmeren …. mooi artikel en prachtige foto’s
  Thx

 4. tempelhoeve

  december 14, 2023

  Heb het altijd fijn gevonden om dat te doen maar nu gaat het niet meer, daar moet je met 2 voor zijn en dat ben ik nu niet meer.

VOEG EEN REACTIE TOE

*