De verschillende penissen


De verschillende penissen

Het is geen geheim dat elk mannelijk geslachtsdeel er een beetje anders uit ziet. De grote vraag is: welke soorten zijn er allemaal en wat kun je het best doen om er zoveel mogelijk uit te halen. (Niet letterlijk bedoeld.)

1. Besneden

Beschrijving: de voorhuid is verwijderd.
Fun fact: dit is de meest voorkomende soort in Amerika. Ongeveer 90 procent van de mannen boven de twintig jaar heeft het.

Tip: de wetenschap ploos uit dat een besneden penis iets minder gevoelig kan zijn dan zijn onbesneden vrienden – omdat ze de gevoelige voorhuid niet meer hebben. Behandel ‘m als elke andere.


2. Onbesneden

Modellen
Beschrijving: de voorhuid zit er gewoon nog, puur natuur!

Fun fact: onbesneden vergt iets meer aandacht op gebied van hygiëne. Als deze niet regelmatig goed schoon wordt gemaakt kunnen er bacteriën achterblijven in de ‘extra’ huid.

Tip: als de ‘ie van slappe stand naar erectie gaat helpt het om de voorhuid naar achter te rollen voor extra stimulatie.


3. De ‘groeier’

Beschrijving: een geslachtsdeel met een flink verschil in grootte tussen slappe en stijve toestand.
Fun fact: een internationaal onderzoek van Men’s Health wees uit dat 79 procent van de mannen ‘groeiers’ heeft.
Tip: tijdens het voorspel, leg je je hand en vingers stevig om zijn schaft. Dit maakt hem harder (in theorie, in ieder geval) en helpt hem in volle ornaat te verschijnen. Mocht dat niet gebeuren, dan zal het in ieder geval zijn orgasme iets uitstellen en kunnen jullie langer van de seks genieten.


4. De ‘shower’

even groot
Beschrijving: deze blijft ongeveer hetzelfde qua grootte, ongeacht een stijve of slappe toestand.

Fun fact: niemand weet waarom ze zo kunnen verschillen. Volgens een onderzoek van Men’s Health heeft 21% van de mannen een ‘shower’.

Tip: als je onder de indruk bent van zijn instrument op het moment dat je hem te zien krijgt, zeg het dan gerust hardop. Dat kan hij vast wel waarderen.


5. Gebogen

Beschrijving: stijf buigt ‘ie iets meer af naar de zijkant.
Fun fact: in slappe toestand zal ‘ie er redelijk recht uitzien. Vaak zie je de buiging alleen in stijve toestand.

Tip: experimenteer en praat erover met je partner. Probeer zoveel mogelijk nieuwe standjes uit zodat je steeds meer ontdekt wat het best voor jullie werkt.


6. Een kleintje

Beschrijving: is ‘ie in slappe toestand kleiner dan 6 cm? Dan wordt ‘ie als klein beschouwd.
Fun fact: onderzoekers hebben zich nog niet gebogen over de omvang van de mannelijke ‘genotsknots’, daar zijn dus geen officiële cijfers over bekend wat ‘normaal’ is en wat niet.

Tip: probeer deze variatie op de missionaris positie: de man bovenop, terwijl de vrouw haar benen wijd uit elkaar legt.


7. Een grote

Beschrijving: is ‘ie in slappe toestand groter dan 11,5 cm? Dan wordt ‘ie als groot beschouwd.

Fun fact: het is vrijwel onmogelijk om zo’n grote te hebben dat hij niet in een vrouw zou passen. Het is hoogstens oncomfortabel.

Tip: zorg ervoor dat je genoeg glijmiddel bij de hand hebt en steek genoeg tijd in het voorspel.


8. De onvoorspelbare

Beschrijving: hij wordt niet altijd hard als hij dat wel zou moeten…
Fun fact: ongeveer 40 procent van de mannen overkomt het weleens dat hun geslachtsorgaan niet altijd functioneert zoals zou moeten. Het hoeft niets te betekenen, maar het zou wel een indicatie kunnen zijn van een groter probleem – mentaal of lichamelijk.

Tip: als jouw partner regelmatig wat ‘probleempjes’ heeft, is het belangrijk om hem hierin te steunen. Zeg niet iets als ‘het is oké, het maakt me niet uit’ – want dat is wel zo, en dat weet hij ook. Beter is om te zeggen ‘we komen hier samen wel uit’ en help hem te herinneren aan zijn afspraak bij de dokter, nadat jullie erover gepraat hebben. Zo weet hij dat je er voor hem bent.


Bron:womenshealthmag.nlCOMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.