DEEPTHROATEN THE WHOLE WAY DOWN

pump1
DEEPTHROATEN THE WHOLE WAY DOWN

Het is de man die de pijpbewegingen maakt
Bij het deepthroaten of keelneuken wordt de penis diep in de mond tot in de keel gebracht.
Het verschil met pijpen is dat diegene die het ondergaat geen actieve rol hoeft te spelen. Het is de man die de pijpbewegingen maakt, diegene die ondergaat kan niet veel meer dan de penis al dan niet met de lippen omsluiten.
Keelneuken wordt door mannen doorgaans als geil en vooral erg ‘in control’ ervaren. Diegene die ondergaat kan het ook als geil ervaren, hoewel er duidelijk ook elementen van dwang, onontkoombaarheid, vernedering of onderdanigheid inzitten die het lastig kunnen maken. Het zijn juist deze elementen die het ook erg geil maken voor de partner die ondergaat. eyes wide shut eyeswideshut


Het meest voorkomende probleem is de kokhalsreflex. Als de penis diep tot in de keel wordt gebracht en het zacht gehemelte of de achterzijde van de tong raakt, treedt er automatisch een reflex op waarbij het gevoel ontstaat dat men moet spugen of braken. Vaak zal men gaan kokhalzen en mogelijk spugen, die neiging kan nog versterkt worden als je partner vooraan in je keel ejaculeert. Kokhalzen is een reflex en men heeft er zelf weinig of geen controle over.
Besef dat de lichaamsbouw ook zijn limieten heeft, het zal soms fysisch niet mogelijk zijn om te kunnen deepthroaten.

HOE CONTROLE KRIJGEN

Leer te ontspannen

• Je kan met een voorwerp, een banaan, dildo of een tandenborstel oefenen om deze reflex beter onder controle te krijgen. Men kan de keel “leren” er gewend aan te raken, begin met wat kleins en ga aanvankelijk niet te diep in je keel. Bouw het gradueel op langere, dikkere voorwerpen en steeds een stukje dieper. Start met pijpen en ga daarna over tot keelneuken, oefen dit alle dagen tot enkele weken, geduld wordt meestal beloond.
• Het is uitermate belangrijk dat het voorwerp glad is. Speeksel of glijmiddel zijn goede hulpmiddelen. Meestal zal de speekselproductie overvloedig zijn, slik het dus niet meteen weg en laat het rustig uit je mond lopen. Hoe meer vocht, hoe beter. Zie ook het item bij ‘extra spannend’.
• Adem door de neus in plaats via de mond en blijf ademen, zeker niet de adem inhouden. Leer te ontspannen, het wordt moeilijker als men angstig is.
• De kokhalsreflex kan onderdrukt worden door een slikbeweging te maken. Dat kan je enkele malen doen en je zal merken dat de reflex meestal minder wordt tot zelfs geheel verdwijnt. Voor anderen helpt een gaapbeweging beter.
• Niet iedereen krijgt deze techniek onder de knie. Ieder heeft zijn grenzen en soms zal je de kokhalsreflex niet kunnen vermijden.


WAT TE DOEN

je partner bepalen hoe diep

• Zorg ervoor dat je partner zo ontspannen mogelijk is, breng haar tot rust en tracht paniekreacties te voorkomen.
• Eet niet voorafgaand aan keelneuken of wacht zolang dat de maag leeg is, dat verkleint de kans op braken.

• Leg het hoofd van je partner lager dan de rest van het lichaam waardoor er een makkelijker toegankelijke ruimte in de mond en keel ontstaat en een betere ‘hoek’ bekomen wordt tussen keel en penis. (Bv. op de rand van een tafel of bed met het hoofd in een lagere positie). Uiteraard speelt de kromming van een penis ook een rol. Zoek dus de beste houding die maximaal aan die kromming aangepast is.
• Laat, zeker in het begin, je partner bepalen hoe diep ze de penis in de mond neemt. Begin eraan als de penis nog slap of half in erectie is en ga dan over naar het keelneuken. Laat dus veel van de controle over aan de ondergaande en neem de controle pas over als je partner het aankan.
• Let bij het klaarkomen erop dat je ofwel vooraan in de mond klaarkomt ofwel diep in de keel. De kans dat men zich verslikt in het zaad is anders groot. Als men diep in de keel klaarkomt zal men niets smaken van het zaad. Let goed op de ademhaling van je partner. Laat hem of haar eerst naar adem happen net voor je klaarkomt.
• In de porno-industrie wordt regelmatig gebruik gemaakt v an mondsprays die Lidocaine bevatten, er zijn ook Strepsils in de handel met deze stof. Het verdooft matig de keel en schakelt hierdoor de kokhalsreflex voor een gedeelte uit. Hou er rekening mee dat het medicijnen zijn en raadpleeg vooraf je arts.


EXTRA SPANNEND

• Men kan de bewegingsvrijheid van de ondergaande partner beperken tot geheel onmogelijk maken door het vastgrijpen kaken, kin, nek, collar, hoofd , haar. Je kan ook iemand bonderen of in suspension keelneuken, waardoor je het hele lichaam de ‘masturbatiebewegingen’ laat maken. Meer bdsm gerichte technieken zijn het aanbrengen van een mondspreider met of zonder blinddoek.
• Als men de techniek goed beheerst, kan men tijdens het keelneuken de ballen met de tong verwennen.
• Het vooraf drinken van enkele glazen melk op een lege maag of net voor het keelneuken de mond vol slagroom spuiten help niet enkel de keel en penis te smeren maar is tevens een geil gegeven. Het anders bijna onzichtbare speeksel en spuugsel wordt melkwit…het geeft een heel andere dimensie aan deepthroaten
• Stevige geile praat, zeg wat je ziet, verneder en domineer indien gewenst.

Deep throaten of keelneuken kan voor beide partners heerlijk zijn, maar ook een nachtmerrie. Liefde, geduld, omzichtigheid en oefening kunnen erg veel oplossen, maar vormen geen garanties tot welslagen. Iedereen heeft zijn grenzen, probeer niet te realiseren wat niet mogelijk is.
Tenslotte, wederzijdse geilheid blijft het summum.


VOEG EEN REACTIE TOE

*