EEN GELUKKIGER LEVEN DOOR EEN KINKY LEVEN?

kinky10

EEN GELUKKIGER LEVEN DOOR EEN KINKY LEVEN?

Kan men door kinky te leven een rijker seksleven opbouwen? Een rijk leven is een leven vol bijzondere ervaringen en waardevolle mensen om je heen. eyes wide shut eyeswideshut

levenskwaliteit
Steeds wanneer men in de richting van sleur beweegt in een relatie vraagt men zich af waarom het leven niet meer schwung heeft. Hoe kan je ervoor zorgen dat je seksleven echt de moeite waard blijft. . Het heeft te maken met levenskwaliteit en draait om de perceptie die je zelf van het leven hebt. Een rijk seksleven is spannend, opwindend, leuk, verrassend en inspirerend
Focus op mensen en ervaringen
Een rijk leven gaat over liefde en herinneringen, materiële elementen bepalen niet de kwaliteit van het leven. Mooie herinneringen in het leven komen naar voren wanneer men zich richt op het hebben van bijzondere ervaringen. De emotionele banden worden sterker als men zich richt op fijne mensen. Verkies te investeren in mensen en ervaringen in plaats van materiele dingen.

Maak steeds nieuwe herinneringen aan

geheugen
Steeds wanneer men iets ervaart dat nieuw is slaan de hersenen veel herinneringen op en trachten dat zo gedetailleerd mogelijk te doen. Daarom blijven eerste seksuele ervaringen dieper in het geheugen gegrift staan. Latere sekservaringen lijken te zijn verweven tot slechts één grote herinnering, men kan de verschillende elementen niet goed meer uit elkaar houden.
Dubbele informatie wordt zelden in het geheugen bewaard, alleen de bijzondere kenmerken van een seksuele ervaring blijft opgeslagen.

Ervaar nieuwe en spannende belevenissen

buiten de comfort zone
Tracht niet enkel uit te kijken naar nieuwe elementen in het leven maar doe vooral spannende dingen. Dit zijn nieuwe ervaringen die buiten de comfort zone liggen, ze zijn niet enkel nieuw maar eigenlijk boezemen ze ook wat angst in.
Hoe vaker men zichzelf net even buiten zijn comfort zone begeeft, hoe intenser men ervaringen beleeft. Een eerste maal naar en EyesWideShut Party, een eerste maal geblinddoekt worden, een eerste maal een opdracht moeten vervullen…Stuk voor stuk spannende activiteiten die niet enkel nieuw zijn, maar ook nog eens buiten de comfort zone liggen.
Het introduceren van spannende elementen verrijk je levenskwaliteit. Hebt een beetje lef en doe enge dingen!

Investeer in de mensen om je heen

Wees creatief
Naast het hebben van ervaringen draait een rijk seksleven vooral om interessante mensen. Investeer daarom in relaties met de mensen om je heen en verstevig bestaande vriendschappen. Wanneer men investeert in mensen zullen deze ook in jou investeren. Met leuke mensen kan men geweldige ervaringen beleven. Wees creatief, beleef nieuwe ervaringen en geniet van de mensen om je heen. Op deze wijze kan je terugkijken op duizenden geweldige momenten die je leven echt de moeite waard maken.

Als je vrijwel nooit iets meemaakt waarvan je hart sneller gaat slaan dan leef je niet voluit.

Begin er vandaag aan!Muziek

COMMENTAAR

 1. davinaenapollo

  februari 25, 2014

  Herkenbare analyse. Wij koesteren veel mooie ervaringen met veel fijne ‘eerste keren’… En we hebben nog veel ‘opslagruimte’ voor meer intense ervaringen…

 2. SilkRope

  februari 26, 2014

  Zeer spannend indeed. Zijn er hier mensen die iets hebben met zelf kleding maken? Zoja, contacteer ons dan ff!

  • Baron

   februari 27, 2014

   Wat zoeken jullie juist?

   • SilkRope

    februari 27, 2014

    Vrouwen met een naaipassie. Niet om een kostuum te laten maken, maar eerder voor spannende opdrachten

VOEG EEN REACTIE TOE

*