FEMDOM, DE VROUWELIJKE SUPREMATIE

alfa2
FEMDOM, DE VROUWELIJKE SUPREMATIE

Personen die gefascineerd zijn door Femdom zijn overtuigd dat een vrouw biologisch en spiritueel superieur is aan een man. Om die reden wordt het ook ‘Female Supremacy’ genoemd. De dame krijgt vaak de titel Godin om te benadrukken dat zij de meerdere is van haar slaaf of volger.

DOMINANTIE SUBMISSIE

superieure dame
Het lijkt een ‘dominatie-submissie’ relatie, maar Femdom beoefenaars voelen het zelden aan als een zuivere bdsm aangelegenheid. Het wordt ervaren als het vereren en volgen van een superieure dame.

Zij heeft het eigendomsrecht op hem en kan naar goeddunken hem slaan, mishandelen en vernederen, als ze daar zin in zou hebben.
Vrouwen die voor een Femdom levensstijl kiezen, krijgen alle voordelen die hieraan verbonden zijn. Als een man aangeeft dat hij haar erkent, dan geeft hij aan dat hij zichzelf vrijwillig aan haar onderwerpt en aan haar wil zal gehoorzamen.


VERSCHEIDENHEID

belangrijke gebieden onderscheiden
In een Femdom relatie kan men een aantal belangrijke gebieden onderscheiden: discipline, ontzegging, dienstbaarheid, pijn en lust.

Al deze elementen zullen niet steeds in een relatie terug te vinden zijn, interesses maken dat er elementen worden weggelaten of toegevoegd.
Discipline

conditionering
In een relatie zijn er regels die meestal in overleg worden vastgesteld, al zijn er dames die enkel uitgaan van hun eigen regels zonder verder overleg.

Door veelvuldig herhalen volgt er een vorm van conditionering. Denk hierbij aan houdingen, aanspreekvormen en wijze van converseren.

Een andere vorm van discipline kan het straffen zijn of het vernederen. Dit laatste kan bekomen worden door ‘Sissification’, gebruik van een strap-on of elementen van cuckolding.


Ontzegging

toestemming
Hierbij gaat het voornamelijk om het abstineren van seks en aandacht. In de zienswijze van de dame ‘ontzeggen van aandacht’ dat er enkel belangstelling aan haar volgeling wordt gegeven als zij er behoefte aan heeft. Vragen om aandacht, claimen en zeuren worden afgestraft.

Seksuele deprivatie vindt dikwijls plaats bij een ‘Tease en Denial Game’. De dame windt haar volgeling op maar hij mag maar tot een orgasme komen als zij de toestemming geeft. Als ze dat niet doet blijft hij onbevredigd achter.


Dienstbaarheid

Dit kan veel omvatten van het huishouden runnen tot het geven van een perfecte massage. Het uiteindelijke doel van dienstbaarheid is niet zozeer dat alle aanwijzingen worden opgevolgd maar dat er vooraf op de behoeften van zijn dame wordt geanticipeerd.
Pijn

masochistische
Pijn is er in vele gradaties, het toebrengen van pijn wordt meestal enkel uitgevoerd in de vorm van een straf, of om de grenzen van toegeeflijkheid te onderzoeken.

Binnen de relatie tussen een sadistische dame en een masochistische volgeling heeft pijn een heel andere functie.

De aangewende niveaus van pijn liggen dan ook vaak hoger.


Lust

totale controle
Een dame in deze vorm van relatie gebruikt haar volgeling vaak ter bevrediging van haar eigen lustgevoelens.

Gezien zij de totale controle heeft over het al dan niet tot orgasme mogen komen van haar onderdaan geeft het een behoorlijke vorm van macht. Binnen dit gebied wordt hij dan ook getraind zijn dame zo goed mogelijk te behagen.


ALFA VROUW

Deze wereld wordt geleid door dominante personen, alfa’s, en het aantal vrouwen daarin stijgt gestaag. Alfa-vrouwen komen in het dagelijkse leven vaak niet goed over. Ze worden als hard en koud beschouwd, kenmerken die als niet-vrouwelijk aangezien worden. Dit zijn echter gevoelswaarden en oppervlakkige kenmerken, als men dieper kijkt merkt men dat haar persoonlijkheid bepaald wordt door onder meer: doorzetten en vastberadenheid, moed, zelfvertrouwen, waardigheid en zelfstandigheid, en zeker heeft ze leiderschap, veerkracht en temperament.
Alfa-vrouwen geven bevelen, beta’s voeren ze uit. Basta!Maar alpha-vrouwen hebben ook moeite met het vinden van de perfecte partner. Met haar reputatie voor ambitie, vastberadenheid en succes, kan de carrièregerichte, zelfverzekerde en assertieve vrouw door mannen als zowel intrigerend als intimiderend gezien worden: aantrekkelijk, maar op afstand, want er kan maar één persoon achter het stuur plaatsnemen.

Bekende ‘Power Women’: Angelina Jolie, MadonaMuziek

COMMENTAAR

 1. Pervert cunnus

  mei 26, 2015

  great article!! Are men nowadays afraid of alpha women ??

 2. Baron

  mei 26, 2015

  zeer sterk artikel, interessant om te lezen en goed gebracht. Prachtige foto’s en heerlijk mooie muziek maken het tot een superb fantastisch geheel.

 3. Oempa

  juni 2, 2015

  Niets aan toe te voegen 🙂

 4. CS uit DH

  maart 6, 2019

  Ik heb ervaring met een langere Femdom relatie en moet eerlijk bekennen dat ik dat nu echt mis na meer dan vier jaar single te zijn. Er zijn helaas niet veel vrouwen geïnteresseerd in een serieuze Femdom of FLR.

  Heerlijke foto. Brengen mooi herinneringen tot leven!

 5. taama

  januari 12, 2020

  Geen controle en bestaan enkel voor haar … Hoe opwindend kan het zijn …
  Machteloos worden vernederd, in vertrouwen en intiem … boeiend … !

VOEG EEN REACTIE TOE

*