FETISJ EN KINKY PARTY’S


FETISJ EN KINKY PARTY’S
EEN OASE VAN VRIJHEID.

Freedom
De vooroordelen rond kinky en fetisj feesten zijn er nu eenmaal. Daar kan men weinig aan veranderen, maar dat betekent niet dat ze ook kloppen.

Party’s zijn niet kinky of fetisj omdat er een paar halfnaakte danseressen op het podium staan en een naakt model op de flyer staat afgebeeld, het is veel meer dan dat.  Creativiteit speelt een belangrijke rol en muziek is een belangrijke factor. Het draait ook voor een deel om de fetisjoptredens en entertainment.

De bezoekers zijn een doorsnede van de maatschappij, sommigen zijn doorwinterde fetisjisten anderen  zijn uitgekeken op het reguliere uitgaansleven en willen iets nieuws ontdekken, maar ook mensen die een dip hebben in hun relatie proberen het zo wat op te fleuren. De bezoekers kijken hun ogen uit, er worden nieuwe prikkels gevonden die in het ‘normale leven’ niet te vinden zijn.

Alles loopt door elkaar, niemand krijgt een stempel op zich gedrukt. Hetero, homo, bi, het maakt niet uit. Op zo’n party kan je zijn, wie je op dat moment wilt zijn.DRESSCODE
Outfit
Het tolerante karakter is enkel mogelijk als er een verplichte dresscode wordt gehanteerd. Gasten dossen zich uit in outfits van latex, leer, metaal of uniformen…. Zo wordt elke bezoeker ‘verplicht” deel te nemen en wordt een onderdeel van de party. Iedereen is in principe welkom indien ze aan de strikte dresscode voldoen.

Iedere fetisj- en kinkyparty heeft een eigen beleid qua dresscode. Indien het niet geheel duidelijk is neem je best contact op met de organisatoren wat de verwachtingen zijn. Voldoe je niet aan de dresscode dan bestaat de mogelijkheid dat je geweigerd wordt, ondanks de aanschaf van een duur ticket. Vaak kan, als alternatief, kleding ter plaatse aangeschaft worden, wat toch een forse meer uitgave kan betekenen.

Daarom, lees goed de flyer,  informeer je op de website en indien er nog onduidelijkheid is zend een email naar de organisatie met je vragen over de dresscode!INHOUD
Body
Bij fetisj en kinkyparty’s gaat het primair om de erotische spanning, de muziek en de speciale fetisj of kinky kledij.

Secundair kan je, met je partner of een ander gebruik maken van specifiek ingerichte ruimtes en luxueuze speelkamers om meer intieme momenten te beleven.

Voor anderen is het gewoon een plek waar je nieuwe verlangens van jezelf kan ontdekken en dat is heel breed. De nadruk wordt vaak gelegd op speelruimtes, maar in feite kan je die prikkelingen op het hele feest vinden.

Fetisj- en kinkyparty’s zijn voor gelijk gestemde, ‘ open minded’ mensen die een fijne en opwindende avond willen beleven,  gekleed in stijl en met een drankje genieten van de bijzondere verschijningen van bezoekers en shows. Of intens-zwoel bewegen op de dansvloer met Dj’s die deze dancescene kennen. Het is een wijze van uit gaan, met als trefwoorden: respect, vrijheid, flirten, mooie kleding, exhibitionisme en van shows genieten die stijlvol gepresenteerd worden. Ieder vindt wel iets naar zijn gading…

Deze party’s worden gewaardeerd omdat het onderlinge respect bij de gasten hoger is dan in een doorsnee discotheek of bij club feest. Er is een grote sociale controle en er wordt respect opgebracht voor elke waarde. Hierdoor zijn er zelden problemen tijdens fetisj en kinky feesten.

Genoeg mensen gaan naar dit soort feesten zonder dat ze zelf seks hebben, het is kortzichtig dat iedereen maar met elkaar seks heeft zoals tijdens een orgie. Ook hier betekent nee: Nee!

Als er wel behoefte is om een erotisch spel te spelen, dan kan men meestal beschikken over luxueuze ruimtes met een stijlvolle inrichting, waar verschillende speeltoestellen staan.

In deze ruimtes kan je geconfronteerd worden met een fantasie die niet de jouwe is, heb respect hiervoor en kijk dan gewoon niet er is zoveel anders te beleven. Niemand zal zonder je toestemming jullie erbij betrekken.

Er is altijd wel iets opwindend te beleven..