Fotoshoot deccadent in het kasteel


Beste leden,

Nu we weer langzaam mensen mogen ontvangen door de versoepeling van de Corona-maatregelen , is dit het ideale moment om een fotoshoot te organiseren in het kasteel waar de galabals van Deccadent doorgaan.

Het kader van Louis XVI met Napoleon III accenten in het kasteel leent zich perfect voor een stijlvolle unieke fotoshoot.
Als Art Director-fotograaf , is de Baron op zoek naar een vrouwelijk model, om haar mee te nemen in de juiste setting van een lingerie of naakt fotoshoot. (subtiel of iets gewaagder)
Art Director
De Art Director zal afhankelijk van de sfeer, het zonlicht, het kasteelkader en voornamelijk het model, een verhaallijn creëren voor een unieke shoot. Deze kan van variëren van boudoir, hedendaags, belle-epoque tot iets zeer unieks.

Leeftijd of bepaalde maten van het model zijn niet echt van belang. Als model je comfortabel laten meeslepen in een creatief verhaal opgezet door de Art Director, afgespeeld voor de camera is het voornaamste.
Dit levert de mooiste resultaten op.Het uiteindelijke doel van de Art Director is vanuit zijn kunst-ervaring en hobby een uniek fotoalbum te creëren.

Het model hoeft enkel haar eigen lingerie mee te brengen, een Venetiaans masker mag.

Indien het model zich zelfzekerder voelt met de stille aanwezigheid van haar partner, is dit geen probleem.

Voor vragen en of kandidaturen graag een mailtje met foto naar info@deccadent.com .Art Director

Graag ontvangen we u stijlvol op het kasteel voor deze unieke fotoshoot-belevenis, met eventueel een overnachting en gezamenlijk diner .De Barones.
COMMENTAAR

 1. Vilva

  juni 21, 2020

  Wij zijn er net geweest.
  Het was een geweldig ervaring. een prachtig kasteel gastvrij, gezellig.
  Wij kijken uit naar de foto’s.
  Bedankt

 2. GePe

  augustus 8, 2020

  Hallo, wanneer er nog ergens een plaatje vrij is ben ik of beide wel geïnteresseerd om mij of ons beide over te geven aan de lens van de art director.

  Groetjes Peggy x

 3. Remdebb

  augustus 13, 2020

  L.s.,

  Graag zouden wij geïnformeerd worden over de kosten betreffende de chateau fotoshoot, hoeveel foto/s we eventueel zouden ontvangen en, of de foto’s gebruikt worden voor meerdere doeleinden.

  Bij voorbaat onze dank.

  Vriendelijke groet xx

 4. Slinger

  augustus 27, 2020

  Beste,

  Ik ben zeer geïnteresseerd om mijn subje een stijlvolle iets kinky fotoshoot te laten ondergaan. Hierbij ben ik aanwezig op de (onzichtbare) achtergrond en waar mogelijk als personage (in smoking of kostuum). Mijn subje is een slanke brunette 1 meter 77 met D cup.

  Met vriendelijke groet,
  Slinger

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.