GEEN GEZEVER, IK WIL NEUKEN

take
GEEN GEZEVER, IK WIL NEUKEN

Ook vrouwen hebben soms gewoon eens nood aan een No Bullshit’ vrijpartij. Geen verplichte optut-sessie voor een doorgaans overbodig langdradige date, geen onwennig gedraai rond het onvermijdelijke en geen emotionele prietpraat. Gewoon seks, zonder gezever.

CASUAL SEKS

fysieke aan bod komen
Of u een drukke hogeschoolstudent bent, een single dertiger of een gescheiden veertiger, lusten wensen en noden hebben we allemaal. En een complexe, diepzinnige relatie staat niet noodzakelijk bovenaan het lijstje. Soms wil men gewoon eens zorgeloos vrijen met een gelijkgezinde ziel.
Helaas wordt casual seks in veel gevallen beladen met overbodig veel gezever. Waarom is het zo moeilijk om gewoon de kleding af te gooien en ervoor te gaan? Het lijkt wel ingebakken dat u eerst een of andere oppervlakkige connectie moet leggen vooraleer het fysieke aan bod mag komen.

VERMIJD HET RESTAURANT

Om iemand uitvoerig te leren kennen is een gezellig restaurantje perfect. Wie daarentegen openlijk een seksdate heeft gepland, kiest beter voor een cafeetje. Mik op een neutrale locatie en spreek nooit of te nimmer af bij u thuis als de persoon in kwestie nog een wildvreemde of louter virtueel wezen is. Op de tijd dat u een cocktail drinkt heeft u al lang beslist of jullie samen of alleen naar huis vertrekt. Daarvoor hoeft u heus geen uren naar elkaar te staren.


NIET TE VER

Om te ontsnappen aan gesprekken over koetjes en kalfjes beperkt u de afstand tussen de ontmoetingsplaats en jouw of zijn/haar slaapkamer best tot een minimum. Lange wandelingen of tripjes met het openbaar vervoer dwingen u tot geforceerde babbels.


TO THE POINT

Deel liever aan elkaar wat u verlangt
Of u elkaar nu online of via één van de vele apps hebt gevonden, de kans is groot dat u best al wat pittige praat hebt verkocht. Verpest die opwinding dus nooit met overbodige weetjes zoals de inhoud van uw lunch vandaag. Deel liever aan elkaar wat u verlangt van een vrijpartij of koppel terug naar een van de hete beloftes uit uw collectie chatberichten of sms’jes.GEEN GEZEVER

U bent een seksueel wezen en u bent er trots op. Het is niet de bedoeling om vriendjes te maken of om een complexe relatie op te bouwen die mogelijks kan uitdraaien op een pijnlijke breuk ergens op een of ander voetpad. U bent daarentegen wel een vrouw die baas is over het hier en het nu, en u staat op het punt om te vrijen, en dat zonder interesse te moeten faken voor zijn lactose-intolerantie. Hoe geniaal is dat?

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van Baron

  Baron

  februari 21, 2015

  Ik ben inderdaad een sexueel wezen en als ik dan toestemming krijg van mijn meester is een parkeerterrein bij mij om de hoek de uitgewezen plaats om af te spreken. Hakken, rokje, kousen, strak topje en geen slipje…..Ik weet waar ik voor kom….

  Op het moment dat we elkaar zagen, was het duidelijk. We kwamen dichterbij en gaven elkaar 3 kussen waarvan de laatste op de mond. Net even langer vasthouden om te kijken of het echt was. Geen twijfel, het was echt en we gaan het doen. Ogen die alles zeggen. Letterlijk 5 minuten later staan we in de lift van mijn flat te zoenen en verdwaalde handen een belofte voor wat gaat komen. De lift die aankomt op de etage en verhitte lichamen en natte monden die elkaar ineens los laten. Bijna rennend naar mijn flat. Nog voor de deur dicht is, is het eerste kledingstuk verdwenen. Een half uur later na het eerste hoogtepunt keken we elkaar nog eens aan om de conclusie te trekken dat het inderdaad een goeie “klik” was…..Om vervolgens weer van voor af aan te beginnen….

  Wel de lusten niet de lasten, geen uren praten, appen of mailen om te zien of het wel wat is…We weten beide waar we voor komen. Ongecompliceerde lekkere geile sex waarbij je je beide helemaal laat gaan met heerlijke intense orgasmes als afsluiting. Casual sex…Ik ben fan!

 2. Profielfoto van Baron

  Baron

  februari 22, 2015

  Amen!
  Als dit ideaal scenario nu eens nét zo vlot kon lopen bij een date met 4, dàn spraken we van het ideale universum …

  Over het artikel: mooie tips met hopelijk voor iedereen dito gevolgen
  X

 3. Profielfoto van

  marcoos

  mei 20, 2017

  super deze teksten en nog beter belevenissen in deze verhaallijn mogen meemaken

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.