GENIALE KLEMMETJES

nipel_eyeswideshut
GENIALE KLEMMETJES

Yoni en Tantra massages kennen al lang de lustopwekkende gevoelens bij het stimuleren van erogene zones. Uw partner waardeert het als er aandacht aan de schaamlippen en tepels wordt besteed tijdens het voorspel, het zachtjes kneden en uitrekken of het met een parelmoerenketting masseren.

De zenuwuiteinden  van de clitoris die over de hele vulva verspreid liggen zijn de oorzaak van het genot dat ontstaat door druk uit te oefenen op de labia. Het merkbare gedeelte van de clitoris is slecht het topje van een vulkaan, aan beide zijden van de vulva liggen zenuwstrengen die zich uitstrekken tot de omgeving van de labia en vaginale opening. Vaak concentreert de partner zich op de clitoris en de onmiddellijke omgeving maar vergeet de duizenden gevoelige zenuwcellen die onder de oppervlakte van de vulva en labia liggen.


WAAROM KLEMMETJES

zachte of intensere klemmetjes gebruikt
Het masseren, trekken en zachtjes klemmen van de schaamlippen en tepels zorgt voor een grotere opwinding en het intensiveren van het orgasme.
Voor diegene waarbij enige pijn en lust samengaan kunnen genitale klemmen aan de hunkering voldoen naar onloochenbare sensaties.
Of men zachte of intensere klemmetjes gebruikt, het verwijderen zorgt voor een versnelde bloedtoevoer in dat gebied wat de zenuwuiteinden stimuleert en dusdanig als intens erotisch wordt ervaren. Door de instroom van het bloed wordt elke sensatie vergroot net zoals bij het beroeren van de tepels.


EERSTE KLEMMETJES

Houten wasknijpers zijn een geweldig
Breng uw partner niet in verwarring door onmiddellijk bdsm klemmen aan te schaffen, meestal zijn die te beangstigend om mee aan te vangen. Bij het experimenteren is het belangrijk om te beginnen met erg licht klemmende voorwerpen en in de loop van de tijd geleidelijk de intensiteit te verhogen. Houten wasknijpers zijn een geweldig hulpmiddel om mee te beginnen. Hou er rekening mee dat ook bij deze knijpers verschillen zijn in sluitkracht.
Een eerste verkenning kan ontstaan door enkele houten wasknijpers te plaatsen op de labia major, de grote schaamlippen of op de tepelhof naast de tepel. Het zal een zachte en aangename sensatie teweeg brengen. Het beroeren van de wasknijpers met de vingers zal de gewaarwordingen van opwinding nog vergroten. Voor de exhibitionisten onder ons kan men de schaamlippen open houden door een zijden sjaaltje aan de bovendijen te binden en de wasknijpers eronder te schuiven.


VEILIG GEBRUIKEN

De veiligheid mag nooit uit het oog verloren worden bij het gebruik van klemmen, ook bij een zachte uitvoering zoals wasknijpers.

 • Laat een klem nooit langer dan 15 à 20 minuten op één plaats staan. Er wordt geadviseerd om die tijd drastisch te verkorten voor extreem strakke klemmen of indien deze wordt toegepast op minder vlezige delen.
 • Controleer het behandelde gebied om de paar minuten, bij blauwe of paarse verkleuring of als het gebied kouder aanvoelt, onmiddellijk de klemming verwijderen.•
 • Vermijd het klemmen van zenuwen, clitoris en clitorishood kan men beter vermijden (alhoewel sommigen het uitermate opwindend vinden). De labia vormen geen probleem maar hou in gedachten dat de buitenste schaamlippen vleziger zijn en meer kunnen hebben terwijl de labia minor fragieler zijn. De eigenlijke tepels zijn voor sommigen te gevoelig, links en rechts de tepelhof klemmen is een mooi alternatief.
 • Ook de wijze van klemmen is maat aangevend, een knijper die veel vlezige delen omknelt is minder gevoelig dan een die nipt op de huid wordt geplaatst. Hoe een klem wordt geplaatst is erg belangrijk, let steeds op de reactie van uw partner en communiceer.
 • Hou rekening met een mogelijke allergie, er zijn nikkelvrije klemmen te verkrijgen.
 • Hout is erg poreus, gebruik het niet bij verschillende partners, vervang zulke knijpers regelmatig.EVOLUTIE KLEMMEN

soorten tepelklemmen
Als uw partner vindt dat het spel intenser mag dan houten wasknijpers kan men breder uitkijken naar allerlei klemmetjes. Het assortiment kunststof knijpers is onbeperkt, met telkens een ander gevoel. Tafellakenklemmen al dan niet met een gewichtje, papierklemmen, haarklemmen… zijn eveneens een alternatief. Zelf een klemtoestelletje maken geeft een extra toets, dit kan door middel van houten batjes of, nog mooier, door twee chopsticks met elkaar te verbinden met elastiekjes.

De meeste soorten tepelklemmen kunnen eveneens gebruikt worden, een verbindingsketting zorgt voor wat extra gewicht. Het combineren met andere elementen kan door uw partner als opwindend ervaren worden: blinddoeken, bewegingsbeperking of een rollenspel. Het dragen van klemmetjes op labia of tepels onder kleding geeft een extra kinky toets tijdens het shoppen…


VERWIJDEREN KLEMMEN

Bij het plots verwijderen van een klemmetje wordt de bloedtoevoer in dat gebied volledig vrijgegeven wat de zenuwen extra prikkelt, dit resulteert in pijn. Om die pijnpiek uit te sluiten of te temperen zijn er mogelijkheden:

 • Zorg ervoor dat uw handen droog zijn, door vocht of glijmiddel kan de klem uit uw handen slippen en dat is uiterst pijnlijk. Het erotisch gevoel daalt dan bij de meeste onder vriespunt!
 • Open de klem heel erg traag, dit laat het bloed langzaam terug stromen. Als de huid aan de klem kleeft gebruik dan de andere hand om deze vrij te maken.
 • Net voordat u de klem verwijdert laat uw partner diep inhalen, als de klip wordt verwijderd moet ze uitademen en het lichaam ontspannen. Ademhalingscontrole maakt pijn beheersbaar.


voorzichtig
Een de klem verwijderd is blijft het gebied enige tijd zeer gevoelig of mogelijk pijnlijk voor elke aanraking of stimulatie. Hoe strakker de klem hoe langer dit gevoel aanhoud. De periode na de eerste ‘rush’, de pijn neemt dan af, is het beste moment om voorzichtig te spelen en te plagen in het geklemde gebied. De labia zijn dan extra gevoelig voor aanrakingen…
Bovenstaande is in hoofdzaak gericht naar labia klemmetjes, het merendeel van de info kan geprojecteerd worden op andere delen van het lichaam zoals tepels, ledematen, torso…


ews club’s Slidely by Slidely Slideshow

COMMENTAAR

 1. Baron

  augustus 30, 2014

  En in de juiste mood geil om te ondergaan.

 2. marcoos

  september 2, 2014

  wil je wel helpen bij de klemmen celine

 3. marson

  september 20, 2014

  prachtige beelden !

 4. Marc en Inez

  januari 23, 2015

  Inderdaad langzaam opbouwen heeft mij zeer geholpen. .

VOEG EEN REACTIE TOE

*