GLORYHOLES


GLORYHOLES

De aantrekkingskracht van het onbekende is een universeel gegeven. Gloryholes omvat een aantal van deze elementen: ongecompliceerd, verholen, geheimzinnig en onbekend.

Ze vonden hun ontstaan in de homocultuur waar onbekende, vrijblijvende contacten reeds langer probleemloos aanvaard werden. De laatste jaren ontstaat er een steeds grote belangstelling voor deze vorm van erotiek door stellen waarbij zowel de vrouwen als heren zich actief opstellen.

OMSCHRIJVING

seksuele bedrijvigheid
Een Gloryhole is een opening tussen twee afgescheiden gedeelten van een ruimte. Deze opening in de wand varieert in grootte afhankelijk van de activiteit die men wenst te ontplooien. De meest voorkomende handeling is de penis door de opening te plaatsen zodat de persoon die zich aan de andere zijde bevindt er een seksuele bedrijvigheid naar eigen keuze kan op toepassen.

Het is echter ook mogelijk om de vagina tegen de opening te drukken zodat deze gestimuleerd kan worden. De mogelijkheden zijn zowat onbeperkt: manuele handelingen, orale seks, rimmen tot volledige seksueel contacten.


TEMPTATIE

eigen lust en genot
De aantrekkingskracht van Gloryholes, vooral voor vrouwen, is het complexloos, anoniem seks hebben gecombineerd met onbekende factoren en toch de regie in de hand kunnen houden. Zich zorgeloos ‘sletterig’ kunnen-mogen voelen door zichzelf dienstbaar stellen zonder zich volledig te moeten overgeven. Wat is er nu meer sletterig dan op de knieën in een vreemde omgeving een ‘willekeurige vreemdeling’ seksueel te verwennen.

Bij een Gloryhole kan men zich ook helemaal concerteren op eigen lust en genot. Men hoeft geen rekening te houden met de ander, voor, tijdens of na de seksuele handelingen. Als er iets niet bevalt kan men zonder enig commentaar stoppen, dit resulteert in een erg eerlijke omgang.


PLAATSEN

ingerichte ruimtes
Er zijn meerdere soorten van locaties waar men Gloryholes kan terugvinden afhankelijk van de activiteiten die er plaats vinden.
Voor de homoscene zijn openbare toiletten, seksshops en specifieke clubs gegeerde plaatsen om contact te zoeken.

Voor anderen zijn parenclubs dikwijls het meest aangewezen. Meestal zijn hier ‘darkrooms’ aanwezig. Dit zijn speciaal voor seks ingerichte ruimtes waar erg weinig licht is, wat een extra vorm van anonimiteit geeft. Darkrooms kunnen bestaan uit smalle gangetjes, doolhoven, open ruimtes met matrassen … meestal zijn er extra hoeken en nissen in de ruimte gemaakt. De Gloryholes bevinden zich vaak in schotten in de darkroom. Of in schotten tussen de darkroom en bijvoorbeeld de achterste rij van de bioscoop.


EVOLUTIE

aangepaste opening
Waar vroeger Gloryholes enkel een cirkelvormige opening waren om een penis doorheen te steken, ziet men tegenwoordig steeds meer aangepaste vormen om ook dames aan hun trekken te laten komen. Hart- of ruitvormige openingen zijn regelmatig terug te vinden. Een meer complexe vorm is deze waarbij de vrouw met opgetrokken benen en liggend op een zachte bank doorheen een aangepaste opening door de wand wordt geschoven. Aan de andere zijde is dan enkel de vagina zichtbaar… wat mogelijkheden biedt.

PREVENTIE

Seksuele contacten zonder condoom is risicovol en wordt niet aangeraden, gezien de anonimiteit zeker niet bij Gloryholes. Om hier gedeeltelijk aan tegemoet te komen worden op steeds meer privé locaties Glorieholes voorzien om deze vorm van erotiek te beleven met personen uit eigen kennissenkring.

COMMENTAAR

 1. Slut

  december 23, 2015

  Wij zijn daar zeker voor te vinden. Mochten mensen zijn die zo een leuke locatie kunnen aangeven.

 2. gv17

  januari 14, 2016

  Je leest wel eens iets over Blue Vision in Schelle, daar worden afspraken gemaakt door koppels/vrouwen om met mannen anonieme ontmoetingen te hebben in het glory hole gedeelte.

 3. Enjoy

  maart 8, 2017

  Er blijken glorie holes aanwezig te zijn op de Showboat in NL.
  Wij kennen deze club echter niet maar voor degene die het eens willen ervaring is het misschien een geschikte plek.

 4. gezell

  juli 15, 2018

  Bij eroticcinema in NL zijn Gloryholes, is er schoon en fris. Spreek graag eens af met vrouw of koppel, is gezellig en relaxte sfeer.

 5. Xerxes

  juli 30, 2018

  Bij Blue Vision in Maasmechelen zijn in de bioscoop ook 2 zeer correcte gloryholes aanwezig. Mijn sub en ik staan altijd open voor afspraakjes 🙂

VOEG EEN REACTIE TOE

*