INTERESSE VOOR EEN BUTT PLUG?


INTERESSE VOOR EEN BUTT PLUG?

Het inbrengen van een butt plug in de anus terwijl men masturbeert of seks heeft kan een erg aangename aanvulling zijn op het seksleven. Het zijn sekspeeltjes die ontworpen zijn om in de anus te passen en er enige tijd kunnen blijven zitten, het is geen dildo.

Meestal zijn ze kegelvorming, bovenaan zijn ze smal en naar onderen toe worden ze breder om dan terug smaller te worden en te eindigen in een voet die verhindert dat de hele plug in de anus zou verdwijnen.

GEVOEL

introductie
In de anus zitten heel wat zenuweinden en wordt aanzien als een erogene zone. Bovendien kan bij mannen via de anus de prostaat gestimuleerd worden. Bij aanvang kan een kleine plug de beste introductie zijn tot anale seks, gevorderden verkiezen echter grotere t plugs die hen een extra kick geeft tijdens het masturberen of seks met een partner. Bij een buttplug gaat het tenslotte om het gevoel van ‘gevuld zijn’.

Het geeft een bijzondere sensatie die men voor langere tijd kan aanhouden.

Er zijn diverse anale plugs voor verschillende gewaarwordingen. Zo zijn er plugs met textuur, torsing, kralen, kegelvormig, met kristallen, met staarten en meer.


KLEIN BEGINNEN

kleinere plugs
De kleinste butt plugs zijn ongeveer even groot als een smalle vinger. Deze passen zelfs in de meest verlegen achterwerken. Zachte siliconen plugs zijn aangewezen bij beginners omdat deze meer meebuigen. Hoe smaller de plug, hoe moeilijker het is om die in te houden. Tegenwoordig zijn de kleinere plugs achteraan met een bobbel voorzien zodat ze makkelijker op hun plaats blijven.

Andere plugs zijn zodanig gebogen dat ze de prostaat stimuleren. De plug moet buigen naar de navel bij het invoeren. Ook zijn er anale trainingsets te vinden die bestaan uit enkele plugs die variëren in grootte. Glijmiddel is onontbeerlijk bij het gebruik van een buttplug.

Om te wennen aan het gebruik van een butt plug, smeer men een vinger in met glijmiddel en laat deze zachtjes en langzaam aarsopening in en uitgaan. Eens de anale kringspieren ontspannen raken en ze gewend zijn aan het gevoel bij penetratie, tracht dan een butt plug die met veel glijmiddel wordt voorzien. Tracht in het begin de plug enkele minuten te laten zitten en voer het tijdsgebruik langzaam op.


SPELEN

anaal genomen worden
Men kan het avontuurlijker maken door een grotere plug uit te proberen of eentje die eruitziet als een opeenvolging van steeds grotere bollen. In samenwerking met een partner kan men de plug draaien of in en uit brengen voor meer stimulatie tijdens seksuele activiteiten. Sommigen gebruiken een butt plug net voor ze anaal genomen worden om de kringspieren te ontspannen.

Ook tijdens een rollenspel is een butt plug een gewild speeltje, als dresscode of om het inwendig te dragen tijdens het shoppen…


EXTREEM

grote plugs
Er zijn extra grote plugs voor diegenen die hun grenzen echt willen verleggen ook opblaasbare plugs en plugs die ejaculeren en vibreren. De meeste plugs zijn vervaardigd uit siliconen, maar ook metalen of kunstige exemplaren uit glas zijn verkrijgbaar. Er zijn pluggen die voorzien zijn van een ‘kristal’ in diverse kleuren. Sommigen zijn voorzien van een haakje waaraan men extra’s kan voorzien, bijvoorbeeld een paardenstaart.

Er zijn plugs met een tunnel voor echte knoeispelletjes of die je kan verstellen in grootte of opblazen. Ook zijn er plugs voor elektrostimulatie.
Laat je fantasie de vrije loop.COMMENTAAR

  • Memento

   december 29, 2019

   Zeer juist! Ik vind het ook heerlijk!

 1. Vesalius

  april 9, 2016

  Wel oppassen, heb er al verschillende moeten verwijderen onder algemene anesthesie! Zeker die gebruiken met een uiteinde dat niet naar binnen kan schieten…

 2. Eduardo

  maart 6, 2017

  Is hemels. Spijtig dat de foto’s insinueren dat het enkel bij de dame mag ….
  Kan er als man ongelooflijk van genieten …

 3. carlotte

  april 23, 2017

  If I forget to put one in every morning he will whip and abuse my ass
  God I am so lucky and I love him so much

 4. papillon

  mei 25, 2018

  fantastisch gevoel om zo een plug een tijdje te laten zitten, en vrij rond te lopen zonder dat iemand het kan merken!..Natuurlijk is het zeker even leuk bij mannen als bij vrouwen, en het doet echt geen pijn, als je het maar zachtjes en lief aanpakt…!

 5. Vkantwerp

  mei 25, 2018

  Je moet het maar eens proberen met gember , rrrrr
  Toch een lekker gevoel, na verwijderen van de gember, neemt het gevoel al snel weg !

VOEG EEN REACTIE TOE

*