Kinky Barbie en Hot Ken


Barbie, who the … is Barbie ?

In eerste instantie was er Lilli, een kostbare Duitse call-girl in cartoon-vorm en pop, die in Amerika werd omgedoopt tot Barbie. De Amerikaanse versie werd minder erotisch geladen, klaar voor de markt die Mattel wilde bereiken.


“I am a Barbie Girl – I’m a blonde bimbo girl in a fantasy world” 

Barbie Girl
In de erotische fantasiewereld van veel vrouwen zien ze zichzelf graag als een Lilli-variant, eeuwig jong en sexy, een versie van zichzelf die verder durft te gaan in het verkennen en tot leven brengen van hun innerlijke fantasieën.

Waarom zien vrouwen zichzelf in hun fantasieën graag als een ‘bimbo’-meisje? Vaak vormt hun eigen intellect een drempel voor erotische fantasieën. Hun intellect staat hen vaak niet toe om volledig te genieten van hun erotische verlangens. Een denkbeeldige, minder intellectuele ‘bimbo’-versie van henzelf heeft deze hindernissen niet… en kan daarom wel los laten, genieten
en ontdekken.


Imagination, life is your creation…

Imagination
Ook in de context waarin vrouwen zichzelf graag als ‘bimbo-girl’ willen ervaren, spelen de hersenen een aanzienlijke rol bij het creëren van opwindende fantasieën. Men benadrukt vaak dat buiten de erogene zones, de hersenen een cruciale rol spelen bij het genieten van erotisch spel en het bereiken van een climax.

Diverse zintuigen, die de hersenen beïnvloeden, moeten in de denkbeeldige setting juist worden geprikkeld. Geur, geluid, smaak en de juiste stoffen op de huid dragen bij aan het opwekken van de meest bevredigende sensaties voor de hersenen, waardoor de fantasiewereld optimaal tot leven kan komen.


Life in plastic is fantastic

Plastiek
“In deze context kan het woord ‘plastiek’ op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Aan de ene kant verwijst het naar iets moois, egaals, afwasbaars, schoons en onschuldigs – een perfecte huid, zogezegd.

“Het creëren van je eigen Barbie- of Ken-versie stelt ons in staat om denkbeeldig jong en aantrekkelijk te blijven en het proces van lichamelijke veranderingen in ons hoofd tijdelijk te vertragen. We stellen ons voor hoe perfect en verleidelijk we eruit zouden zien voor een sensuele ervaring.”

Aan de andere kant werpt het ook een knipoog naar bepaalde fetisjen waarbij materialen als latex en leer iemand een ’tweede huid’ geven, een alternatieve identiteit die meer mogelijk maakt in de erotische wereld.”


“Brush my hair , undress me every where
Kiss me here, touch me there, hanky panky »

Vooral degenen die met Barbie- of Lillipoppen hebben gespeeld, weten dat het uitkleden, aankleden, het kammen van het haar en het in verschillende posities plaatsen van de poppen een van de meest voorkomende spelactiviteiten was.
Binnen relaties en de fantasieën van individuen zien we vaak rollenspellen, waarbij de ene persoon het spel leidt en de andere volgt. Dit komt niet noodzakelijk overeen met het traditionele ‘dominant-onderdanige’-spel. Het is heel goed mogelijk dat een ‘onderdanige’ of ‘sub’ het denkbeeldige spel bepaalt waarin iedereen zijn rol heeft. Net als bij het plezier van poppenspel, kan het uitkleden of uitgekleed worden een opwindend voorspel zijn. Elkaar daarna aankleden in sensuele en uitdagende kleding, elkaars haar kammen en er prachtig uitzien, kan een nieuwe ontdekking zijn in het erotisch Barbie-en-Ken-spel.


Kincky Barbie en Hot Ken spel

“Dit ogenschijnlijk onschuldige thema kan diepgaande gesprekken op gang brengen bij het ontdekken van elkaars fantasieën. Het is niet nodig om te proberen eruit te zien als de Mattel-poppen, maar het samen verduidelijken van hoe jouw persoonlijke erotische fantasiewereld eruit kan zien en vervolgens proberen om die fantasieën samen om te zetten in een sensueel spel, kan opwindende ervaringen met zich meebrengen.
Zelfs elkaar uitdagen om een ‘Kinky Barbie’ of ‘Hot Ken’-versie van zichzelf te ontwikkelen, kan een geheel nieuwe en spannende dimensie toevoegen aan de erotiek.”COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

*