KOKHALZEN EN SLIJMEN

suck2
KOKHALZEN EN SLIJMEN

Orale seks is voor de meeste mannen al een verwennerij. Met een getalenteerde dame die erin slaagt om de hele schacht tot aan de basis te zwelgen zonder te kokhalzen is het hemels. Maar voor sommige heren is het erg opwindend om zijn partner te zien kokhalzen over zijn penis… en meer. Uiteraard is deze vorm van seks door beide partners gewenst.

CONTROLE

deepthroaten
De meeste vrouwen slagen er wel in om de kokhalsreflex te leren onderdrukken door ademhaling controle, het hoofd te kantelen of de tong volledig tegen de penis te drukken tijdens het deepthroaten. Voor mij helpt het slikken net voor de reflex optreed.

Hier is het doel om dit net niet te doen en te kokhalzen als een vorm van fetisjisme en genot.
KOKHALZEN

geen controle meer
Deze techniek wordt meestal gezien een uiting van seksuele overheersing of als onderdeel van ‘rough sex’. Het ritme en diepte van de orale seks wordt bepaald door de man. Een dame die bedreven is in deepthroating kan eveneens tot kokhalzen worden gedreven door ritme of diepte aan te passen. Voor de dame kan het beeld om zich te onderwerpen, te kokhalzen over zijn penis en zich rood voelen aanlopen met waterige ogen ook een opwindend gegeven zijn.

Ze heeft geen controle meer over het telkens weer moeten kokhalzen, de sensatie voelt voor haar ‘prettig-oncomfortabel’ en vernederend. De enige uitweg is trachten weg te trekken of zonder adem te komen…en te rekenen op de ‘goedheid’ van haar partner.


LADY IN COMMAND

dames weten hun mannen onder controle te houden
Gagging kan los gezien worden van fellatio.
Het hoeven niet steeds dames te zijn die ‘gaggen’. Dames weten hun mannen onder controle te houden door ze te laten ‘cock-halzen’ over een strap-on of dildo, tot genot haar genot. Een interessante mogelijkheid vormt het gebruik van mondgags. Een monddildo die wordt omgesnoerd en waarbij de lengte van de dildo net tegen de huig van het sujet prikkelt zodat regelmatig een kokhalsreflex wordt opgewekt.

Een intiemere vorm is het gebruik van vingers. De man wordt verplicht om haar vingers steeds dieper in zijn mond toe te laten tot het onvermijdelijke geschiedt. De onderwerping is volledig als hij haar vingers mag aflikken…

Een extreme vorm is het kokhalzen gebruiken als onderdeel van ‘erotic asphyxiation’, hierbij dient men goed op de hoogte te zijn van de gevaren en steeds een ontsnappingsroute open te houden.


SLIJMEN

sommigen houden ervan het slijm uit te smeren
Het uitspugen wordt in onze cultuur als onbeschaafd, onaantrekkelijk en beledigend beschouwd…net daarom is het ook pervers en kinky.
Als men het kokhalzen wil implementeren in het seksspel is het raadzaam om op voeding te letten en de pasta con carne na de activiteiten te nuttigen.

Het is raadzaam om vooraf geen vast voedsel te nuttigen.
Een bijkomend voordeel van een ‘lege maag’ is dat enkel slijmen worden opgegeven, dit kan voor beiden erg stimulerend werken. Sommigen houden ervan het slijm uit te smeren over het lichaam van de man of vrouw om het ‘onderdanig aspect’ te benadrukken. Anderen spuwen het uit op de penis wat het glijeffect en het genot verhoogd.

Om het slijmeffect aan te wakkeren is het vooraf nuttigen een glas volle melk een mogelijkheid, het verhoogt de hoeveelheid slijm aanzienlijk… al werkt bij ons een spuitbus room evengoed.


suck2

COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

*