KS-PARIS, INNOVATIVE LUXURY LINGERIELuxueus en vooral sensueel, KS Paris zoekt de grenzen op met haar lingerie en verleidt met een stomende affaire vol met kant, zijde en leer.

DESIGNER

Bewonderde jonge Franse luxe merk
Haar lingerie is een van de meest ongewone culturele hybriden in de luxe-lingerie markt tijdens de laatste jaren en één met een van oorsprong modern verhaal. Cécile is de dame achter KS-Paris, een 30 jarige designer die geboren werd in Zuid-Korea en als baby geadopteerd door een Frans echtpaar. Ze heeft een uitgesproken voorkeur voor Manga het Japanse anime.

Ze werd vier jaar lang ondergedompeld in de liefde voor lingerie en nachtkleding bij ‘Les Jupons de Tess’ het alom bewonderde jonge Franse luxe merk.
In 2013 richt ze haar eigen lingerielijn op, met succes onthaalt op de catwalks in Parijs en Shanghai.

Het mengen van Aziatische en Europese culturen geeft het KS Parijs label perspectieven op de markt. Cécile verkoopt haar manga geïnspireerde luxe Franse lingerie in Japan, net zoals haar Lolita mode erg gewild zijn in Europa.


ESTHETISCH

Van zacht tot spannend
Het Parijse lingeriemerk is een echt buitenbeetje op de markt. Hun ontwerpen zijn extravaganter, uitdagender en gedurfder dan de meeste andere merken. Het gebruik van luxueuze stoffen maken het geheel sensueel -esthetisch zonder vulgair te worden.

Van zacht tot spannend, KS-Paris lingerie weet de zintuigen te betoveren. Klassieke materialen van hoge kwaliteit zoals Calais-kant, pure zijde en tule zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid, terwijl de functionaliteit uitmuntend is. Draagbaar als alle dag lingerie, maar met elegante en sterke designs die een hint zijn naar de wereld van fetisj en manga. KS-Paris lingerie is uniek en uitermate vrouwelijk, haute couture lingerie voor de vrouw die durft en gezien wil worden zowel in als buiten de slaapkamer.


COLLECTIE

Ondeugende en ruisende lijn
Ondeugende en sensuele setjes, afgeboord met gevlochten linten en kant zijn de basis voor decadente lingerie. Weelderige materialen zoals pure zijde en Calais-kant worden verwerkt met gestippelde Zwitserse tule en leder wat resulteert in een mix van traditie en moderniteit, net zoals bij de Japanse cultuur.

De erotische elegantie is opgebouwd rond vier thema’s.
Asatsuyu – Dauwdruppel, een betoverende en romantische lijn geheel vervaardigd uit weelderige luxe materialen zoals zijde, satijn, crêpe zijde, Calais-kant en Swarovski kralen als een eerbetoon aan Marilyn Monroe.
Hasu – Lotusbloem, een sensuele en harmonieuze lijn gedreven door de zuiverheid en het delicate van zijde, satijn en kant.
Shibuya – Trendy wijk in Tokio, leent zijn naam aan een sexy lijn die imitatie leer en kant combineert.
Pinup – Equivalent voor Droom, een ondeugende en ruisende lijn, gemaakt van zijde, satijn en tule satijn.
Website: www.ksparis.comKS-PARIS, INNOVATIVE LUXURY LINGERIE

COMMENTAAR

 1. Profielfoto van

  Dottore

  september 27, 2015

  KS Paris, is echt niet alleen voor kleine borsten.
  Zij zijn ‘op maat’ ontwerpers. Net dat maakt hen uniek in hun ambachtelijkheid.
  Hoe ik dat zo zeker weet: mijn dochter maakt deel uit van de KS Paris ontwerpers.

  Daarnaast heeft zo ook net een heel eigen lingerielijn: https://ophelialingerie.wordpress.com/

  WIe de foto’s bekijkt op ons profiel dat het ook voor Grote Borsten geldt 😉

  ENJOY.
  Dottore.

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.