MIJN PARTNER WIL HET RUIG

RUIGE SEKS OF ‘ROUGH SEX’ IS STEEDS SUBJECTIEF. WAT RUW LIJKT VOOR HET ENE STEL, IS SPEELS VOOR EEN ANDER.

rough1
MIJN PARTNER WIL HET RUIG

RUIGE SEKS

.
‘Rough sex’ is een vorm van seks waarbij ‘dwang’ en ‘ruwe handelingen’ deel uit maken van het spel om het seksueel genot van beiden te verhogen. Het is een seksuele ontlading die tegelijkertijd gebaseerd is op kracht en lust voor beiden.
In onze cultuur en opvoeding wordt niet over deze vorm van seks gesproken, tussen de lakens moet het teder en liefkozend zijn. Toch, als het op de juiste wijze wordt aangepakt, blijken de meeste stellen intens te genieten van een robbertje stevige seks. Als men de subtiele nuances inziet van gepassioneerde ruige seks, opent zich een nieuwe wereld vol met ‘geladen onderwerpen’.
Rough sex deelt men met een partner die men vertrouwt. Elkaars beperkingen en mogelijkheden kennen is de basis, men moet de grenzen afbakenen waarbinnen de seks zich afspeelt. Pijn kan een belangrijke factor vervullen bij deze vorm van seks, men moet beseffen dat het ‘pijnniveau’ gelinkt moet worden aan de erotische beleving van diegene die het ondergaat en meestal geen binding heeft met masochistische noch sadistische gevoelens. De pijnintensiteit zal voor ieder verschillend zijn, terwijl de lustgevoelens bij deze sensaties bij ieder mateloos toenemen.

MENTAAL SPANNINGSVELD

.
Ruwe seks werkt aanstekelijk. Als je partner je klauwt met haar nagels zal dat beantwoord worden met gelijkaardige reacties, de ruwe handelingen over een weer zal tot een intensere seksuele ervaring voor beiden leiden.
Bij intense rough seks is de drang om seksuele sensaties te verhogen zo overweldigend dat penetratie niet enkel het ultieme is, gevoelens van overgeleverd en gewild zijn, laten ondergaan en ‘dwingen’ maken dat het steeds weer een gepassioneerd gebeuren is. De seksuele opwinding wordt voor een deel veroorzaakt door agressie, een positieve vorm van geweld die verlangd wordt door beide partners.
Als variatie kan ruige seks de passie in een relatie verhogen. Het wijzigt de routine en voorkomt sleur in het seksleven, men voelt zich meer sexy, gewild en de genoegdoening is achteraf groter. Meestal kan men dit enkel bereiken bij partners die elkaar door en door kennen, liefhebben, zich comfortabel bij elkaar voelen maar vooral elkaar niet oordelen over deze vorm van seks.

DOMINANT ONDERDANIG

.
Tijdens ruwe seks kunnen onderliggende gevoelens naar boven komen en zich uiten in verschillende rollen. Meestal is er tijdens een spel een dominante en onderdanige partner, hoewel dit kan wisselen. Omwille van het fragiele evenwicht is rough sex tussen evenwaardige partners intrigerend en meeslepend om te beleven.
Door te ondergaan geeft men controle en verantwoordelijkheden uit handen wat meer ruimte schept om van het gebeuren te genieten. Men is overgeleverd aan ‘de grillen’ van de partner.
Ruige seks mag geen middel voor misbruik of macht uit te oefenen. Het kan gebruikt worden als een mentaal middel om opwinding te verhogen tijdens een beperkte periode of langer indien gewenst.

COMMUNICATIE

.
Ruige seks is niet voor ieder, vroeger misbruik en slechte ervaringen maken dat men erg voorzichtig kan zijn met deze handelingen.
Het idee om tijdens seks ruw met de partner om te gaan kan in het begin beangstigend overkomen, erover communiceren is onontbeerlijk om tot een bevredigend resultaat te komen.
Als er elementen zijn die niet bevallen of je angstig maken, praat erover met je partner. Rough seks moet opwindend zijn voor beide partners. Het afspreken van een stopwoord is een middel om controle te houden.

TECHNIEKEN

.
Hierbij een aantal technieken die kunnen bijdragen tot rough sex. Het combineren van technieken is steeds een optie. Over verscheidene van deze technieken zijn aparte artikels verschenen op deze website.

 • Roepen en gillen: niet iedereen is vocaal tijdens het seksspel, maar door de ruwheid laat men makkelijker remmingen gaan zodat men zich meer ontspannen en zorgeloos kan voelen.
 • Knabbelen en bijten: Het dierlijke van bijten komt goed tot uiting bij wilde seks. Bijten met verschillende intensiteiten zonder grenzen te overschrijden. Focus op erogene zones zoals nek, borsten, buik, binnenkant van de dijen en de omgeving van ellebogen en enkels.
 • Krab je geliefde: Krabben met je nagels… krabsporen nalaten op de zachte huid van je geliefde zal een seksuele adrenalinestoot veroorzaken, pijn en genot zijn niet te onderscheiden.
 • Haren trekken: neem een handvol haren beet van je geliefde, net boven de hoofdhuid aan de achterkant van het hoofd. Als je zo aan de haren trekt zal je de grip niet verliezen en voelt het voor je partner aangenamer aan dan als je een dunne streng haar zou vastnemen.
 • Agressieve bewegingen: maak korte bewegingen, trekken, duwen, heen en weer, het is opwindend voor beiden. Denk aan de fragiele delen van het lichaam zoals gewrichten, nieren, milt…laat je niet meeslepen in het spel.
 • Een klap: geef een klap in het gelaat, de rug of billen….de schroeiende pijn brengt het beest in je geliefde naar boven.
 • Bij de keel grijpen: asfyxiatie of het afsnijden van de zuurstof- en of bloedtoevoer naar de hersenen is een gevaarlijke handeling. Beter is het om de handen zachtjes op de hals van je geliefde te plaatsen en voorzichtig te masseren zodat het gevoel ontstaat van druk. Een alternatief is het plaatsen van de handpalm op de mond. Bij beide technieken moet men zich vooraf degelijk informeren naar mogelijkheden en gevaren.
 • Dirty talking: beledigend, denigrerend en grof taalgebruik. Dirty talking en rough seks zijn een ideale match. Benoem expliciet wat je met je partner gaat doen of doet, als je partner graag ‘slet’ of ‘bitch’ genoemd wordt, ga ervoor…
 • Dwingen: het dwingen van de partner om seksuele handelingen uit te voeren past uitstekend in deze context. Het hoofd dirigeren en keelneuken of handen op de rug houden en hard penetreren…. vaginaal, oraal of anaal.
 • Floggers: het gebruik van korte zwepen kan stimulerend werken.
 • Immobiel: het immobiliseren is opwindend voor beiden, men krijgt volledige controle over de partner. Het gespreid binden aan bedsponden of gebruik maken van handboeien maakt het enkel intenser.
 • Vernederend: het eigen geil laten proeven, vingers in de mond duwen. Polsen vasthouden boven het hoofd, neerdrukken, oogleden openhouden met de vingers…
 • Spanking: klappen op de billen, varieerden in intensiteit en plaatsing.
 • Rape play: een verkrachtingsfantasie. Als de partner fantaseert om seksueel overweldigd te worden en ‘gedwongen’ wordt tot seks.
  Gags: mondknevels en speeltjes kunnen opwindend zijn tijdens ruige seks. Informeer je goed over het gebruik van deze knevels.

Ruige seks is plezierig voor beiden, het is agressief, wild en gepassioneerd, een stomende vorm van seks. Wissel het regelmatig met andere varianten van seksuele voorkeuren om het opwindend te houden.


rough10
rough11

COMMENTAAR

 1. Baron

  maart 15, 2014

  Rough vinden wij altijd leuk, Zijn er hier nog liefhebbers?

 2. Vastkoppel

  januari 3, 2019

  Daar houden wij ook van en eindpunt is steeds een natte bedoening met ultiem genot

 3. EgotisticDrip

  januari 5, 2019

  Absoluut iets dat we zien zitten en toepassen..Als we de technieken bekijken is het bijna de volledige lijst. Soms hebben we geen opbouw nodig, maar is het een directe communicatie en gevoel. Maar altijd een gevoel dat we samen hebben en dat we samen willen ervaren.

VOEG EEN REACTIE TOE

*